مواد لازم برای دسر پلمبیر
- خامه فرم گرفته یک لیوان
- بستنی وانیلی یک لیوان
- تخم مرغ دو عدد
- شکر 5 قاشق غذاخوری البته بسته به ذائقه میشه کمی مقدارش رو کم و زیاد کرد
- وانیل کمی
- ژلاتین یک قاشق غذاخوری
- شیر نصف لیوان
- آب جوش نصف لیوان
- مغز گردو کمی
- موز یک عدد متوسط
طرز تهیه دسر پلمبیر
ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا می کنیم.
سفیده رو با هم زن آنقدر میزنیم تا کاملا پف کرده و سفید شود، سپس داخل یخچال قرار میدیم.
زرده ها رو با شکر و وانیل مخلوط میکنیم.
آنقدر میزنیم تا زرده ها کاملا با شکر مخلوط شده و به رنگ کرم در بیاد.
در این مرحله شیر رو که داغ کردیم آروم آروم به زرده ها اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم تا حرارت شیر باعث لخته شدن زرده نشه! (استفاده از شیر داغ باعث میشه که زرده تا حدودی پخته بشه و خام استفاده نشه)
بعد از اینکه کل شیر رو اضافه کردیم و کاملا هم زدیم مواد رو کنار میذاریم تا سرد بشه و در این بین پورد ژلاتین رو با آب جوش مخلوط می کنیم و روی حرارت قرار میدیم تا کاملا حل بشه و بعد کنار میذاریم تا خنک بشه.
وقتی که مخلوط شیر و زرده های تخم مرغ خنک شد، بستنی، سفیده تخم مرغ و خامه فرم گرفته رو به موادمون اضافه میکنیم و مجددا هم میزنیم تا خوب مواد با هم مخلوط بشند و کف کنند.
همچنین بخوانید : دستور تهیه انواع دسر های مدرن
در نهایت ژلاتین رو به مواد اضافه میکنیم و داخل ظرف میریزیم تا داخل فریزر قرار بدیم.بعد از اینکه داخل ظرف ریختیم موزهای خورد شده و گردو رو هم بهشون اضافه میکنیم و به مدت 10 تا 12 ساعت داخل فریزر قرار میدیم.
دسر آماده هست.
منبع:نمناک
ارسال دیدگاه