دستور تهیه بستنی وانیل و توت فرنگی

چهارشنبه 9 خرداد 1397 دسته‌بندی نشده
دستور تهیه بستنی وانیل و توت فرنگی

 

مواد لازم:

  • تخم مرغ (زرده): 4 عدد
    شکر: 75 گرم
    خامه چرب: 300 گرم
    خامه کم چرب: 450 گرم
    شیر: 300 گرم
    توت فرنگی (پودر شده): 50 گرم

طرز تهیه:

  1. خامه ها و شیر را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.
  2. زرده تخم مرغ را با شکر هم بزنید تا کمی سفید شود.
  3. مخلوط شیر را به صورت شیار باریک روی زرده ها ریخته و مرتب هم بزنید.
  4. سپس ظرف را روی حرارت قرار دهید.
  5. به طور مداوم هم بزنید تا مایع غلیظ شده ولی نجوشد.
  6. مواد را از روی حرارت بردارید و به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.
  7. به یک قسمت آن پوره توت فرنگی اضافه کرده و مواد را کنار بگذارید تا خنک شود.
  8. سپس هر قسمت را جداگانه داخل بستنی ساز ریخته تا غلظت کافی پیدا کند.
  9. قالب تارت را با محافظ غذا بپوشانید.
  10. یکی از بستنی های آماده را داخل قالب بریزید و در فریزر و قسمت دیگر بستنی را داخل بستنی ساز بریزید.
  11. دقت کنید اگر موادبه اندازه کافی خنک شده باشد کافی است به مدت 45 دقیقه در دستگاه بستنی ساز بریزید تا آماده شود.
  12. بعد از قوام آمدن قسمت دوم، بستنی آن را روی لایه اول ریخته و به مدت یک شب در فریزر قرار دهید.
  13. بستنی برای مصرف آماده است.

منبع:آکا ایران

دستور تهیه انواع دسر با کاکائو

دستور تهیه انواع دسر با کاکائو

معرفی تسلا مدل 3 پرفورمنس و ۴ چرخ محرک

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا