دستورتهیه گرانیتای اسپرسپو

شنبه 7 بهمن 1396 دسته‌بندی نشده
دستورتهیه گرانیتای اسپرسپو

دستورتهیه گرانیتای اسپرسپو

یک دسر خوشمزه را به نام گرانیتای اسپرسپو در این قسمت از آشپزخانه نمناک با نهایت مواد لازم تهیه نمایید.

مواد لازم برای گرانیتای اسپرسپو

  • هفت شات (فنجان مخصوص اسپرسو) قهوه تازه دم
  • دو قاشق غذاخوری شکر (قهوه ای بهتر است)
  • نصف پیمانه خامه پرچرب
طرز تهیه دسرها

طرز تهیه گرانیتای اسپرسپو

 گرانیتای اسپرسو با خامه وقتی هنوز قهوه داغ است، شکر را در آن حل می کنیم . در یخچال می گذاریم تا کاملا سرد شود. بعد آن را در یک ظرف پهن سرامیکی یا شیشه ای می ریزیم و در فریزر می گذاریم.
بعد از یک ساعت ظرف را درمی آوریم و به شکل وحشیانه ای، با چنگال به جان اش می افتیم تا یخ را بشکنیم. یعد از این همه نرمش و یخ شکنی، آن را همینطور آسیب دیده، به فریزر برمی گردانیم.
زمان یخ بستن دوباره این قهوه نیمه یخی، به فریزر بستگی دارد. به مدت دو تا سه ساعت باید این قهوه یخ بزند و هر نیم ساعت با چنگال به جان اش بیفتیم و یخ اش را خرد کنیم.
وقتی یخ ها مثل یخمک و یخ دربهشت شد، برای سرو آماده است.
بهتر است ته لیوان های شیشه ای یک قاشق خامه ساده که هنوز فرم نگرفته، بزنیم.
رویش هرچقدر می توانیم از این یخ در بهشت اسپرسو می ریزیم. بقیه خامه را که از قبل با همزن حسابی زده ایم، روی قهوه یخی می ریزیم و با قاشق سرو می کنیم.
همچنین بخوانید : دستور تهیه انواع دسر های مدرن
میزان خامه به خودمان بستگی دارد. در نسخه اصلی خامه زیاد است و پرچرب و سنگین.
من بستنی وانیلی کم شیرین را جایگزین می کنم ولی اگر اهل خامه اید، طعم اش را با چیزی عوض نکنید. این دسر حتی اگر بماند و آب شود، مزه آیس کافی می دهد.
گرانیتای اسپرسپو
منبع:نمناک
دستور تهیه کرم کارامل

دستور تهیه کرم کارامل

زورگیری دختر جوان در دهدشتزورگیری دختر جوان در دهدشت

زورگیری دختر جوان در دهدشت

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا