فواید دارچین /خواص دارچین برای سلامتی

شنبه 22 آبان 1400 سلامت
عسل و دارچین

دارچین چیست؟

Cinnamomum  دارچین درخت و درختچه همیشه سبز است که به دلیل پوست نرم، معطر و خوش طعم خود شناخته شده است.

دارچین یکی از قدیمی ترین و پرمصرف ترین ادویه جات در سراسر جهان است. اسانس های موجود در پوست درخت دارچین نه تنها به دارچین طعم و عطر خاصی می بخشد، بلکه فواید سلامتی نیز دارد.

دارچین در طول تاریخ در طب سنتی مورد استفاده قرار گرفته است. محققان مدرن شروع به شناخت پتانسیل درمانی آن برای انواع بیماری ها و بیماری ها کرده اند.

 

 فواید دارچین


فواید دارچین

فواید دارچین:

دارچین از بیش از 80 ماده شیمیایی معطر تشکیل شده است که ترکیب شده و عطری منحصر به فرد ایجاد می کند که به عنوان شیرین، شور و تند توصیف می شود.

پوست درخت حاوی سینامالدئید است،  پوست آن اغلب به صورت پودر در می آید و به عنوان ادویه در آشپزی استفاده می شود.

دارچین حاوی فیبر، ویتامین K، کلسیم، آهن و منگنز است. با این حال، دارچین معمولاً به مقدار کم به عنوان ادویه در غذاها مصرف می شود. فواید سلامتی دارچین بیشتر به اجزای آن نسبت داده می شود تا ویتامین ها و مواد معدنی ضروری آن:

سینامالدئید، اوژنول و کافور اسانس های موجود در پوست و برگ ها هستند. تصور می شود که این روغن ها دارای مزایای ضد التهابی و مبارزه با عفونت هستند.

پروآنتوسیانیدین ها (همچنین به عنوان تانن شناخته می شوند) آنتی اکسیدان های موجود در دارچین هستند. این آنتی اکسیدان ها با کاهش خطر ابتلا به بیماری های مزمن مرتبط هستند.

دارچین حاوی بسیاری از آنتی اکسیدان های دیگر از جمله کورستین و اوروکسادین است.

 

 فواید دارچین


فواید دارچین

انواع دارچین:

 

دو نوع دارچین که بیشتر در فروشگاه ها به فروش می رسد، دارچین کاسیا و سیلان هستند.

دارچین کاسیا (Cinnamomum cassia) :بیشتر از دارچین سیلان در ایالات متحده رایج است. معمولا دارچینی که در خواربارفروشی ها به فروش می رسد دارچین کاسیا است.

دارچین سیلان (Cinnamomum verum):”دارچین واقعی” بومی سریلانکا است که در اندونزی، برزیل، ویتنام و مصر نیز کشت می شود. عطر و طعم ملایم تری نسبت به دارچین کاسیا دارد و برای پخت و دسر ایده آل است. دارچین سیلان همچنین حاوی سطوح کمتری از کومارین شیمیایی سمی است و می توان آن را در مقادیر بالاتری نسبت به دارچین کاسیا مصرف کرد.

این دو نوع در حالت پودری شبیه به هم ظاهر می شوند. با این حال، هنگامی که پوست به صورت چوب در می آید، می توانید ببینید که پوست کاسیا از یک لایه ضخیم تشکیل شده است، در حالی که پوست سیلان چندین لایه نازک دارد.

 

 فواید دارچین


فواید دارچین

مزایا ادویه محبوب دارچین برای سلامتی:

دارچین نه تنها به دلیل استفاده از آن در آشپزخانه، بلکه به دلیل فواید سلامتی آن، یک ادویه محبوب است.

1. مصرف دارچین به کنترل قند خون کمک می کند

وقتی قند بیش از حد در خون باشد، شروع به پیوند با پروتئین و چربی می کند و ترکیباتی را تشکیل می دهد که به رگ های خونی آسیب می زند. این آسیب به عوارض طولانی مدت دیابت کنترل نشده، از جمله کوری، آسیب عصبی و بیماری کلیوی کمک می کند.

-برخی مطالعات نشان می‌دهند که دوزهای کوچک دارچین در روز می‌تواند به کاهش سطح قند خون کمک کند.

-التهاب باعث افزایش مقاومت به انسولین می شود.  اسانس های موجود در دارچین ضد التهاب هستند و می توانند به بهبود حساسیت به انسولین کمک کنند.

-پروآنتوسیانیدین های موجود در دارچین ممکن است از اتصال قند به پروتئین و چربی جلوگیری کرده و آسیب عروق خونی را کاهش دهد.

2. به کاهش درد قاعدگی کمک می کند

درد قاعدگی می تواند از یک مزاحم ماهانه تا شرایطی که فعالیت های روزمره را مختل می کند و کیفیت زندگی شما را مختل می کند متغیر باشد.

اسانس های موجود در دارچین ضد التهاب هستند و می توانند به تسکین دردهای قاعدگی کمک کنند. یک کارآزمایی تصادفی کنترل شده نشان داد که دارچین در کاهش درد قاعدگی موثرتر از دارونما است اما کمتر از ایبوپروفن موثر است.

3.دارچین را می توان به عنوان نگهدارنده مواد غذایی استفاده کرد

نگهدارنده های اضافه شده به غذا با جلوگیری از رشد باکتری ها به افزایش ماندگاری و ایمنی کمک می کنند. اسانس های موجود در دارچین دارای اثرات ضد باکتریایی هستند و می توان از آنها برای نگهداری مواد غذایی استفاده کرد.

استفاده از آن می تواند ایمنی غذا را بدون افزایش تعداد مواد شیمیایی غیرطبیعی در غذا بهبود بخشد.

4. به مبارزه با عفونت ها کمک می کند

یکی از پیامدهای درمان عفونت ها با آنتی بیوتیک ها این است که باکتری ها ممکن است به داروها سازگار شوند و مقاوم شوند. تحقیقات جدید نشان می دهد که روغن های موجود در دارچین را می توان با داروهای آنتی بیوتیک برای مبارزه با باکتری های مقاوم به دارو استفاده کرد.

 

5. به بهبود سلامت قلب کمک می کند

روغن های ضد التهاب و آنتی اکسیدان های موجود در دارچین می توانند به کاهش آسیب های قلبی عروقی کمک کنند.

علاوه بر این، دارچین به تولید اکسید نیتریک (NO) توسط سلول‌های بدن کمک می‌کند. این گاز یک اثر آرام بخش بر رگ های خونی دارد که به آنها کمک می کند تا با کاهش فشار خون بیشتری را منبسط کرده و خون بیشتری را حمل کنند.

مصرف دارچین می تواند با کاهش التهاب و فشار خون، که هر دو در آسیب های قلبی عروقی نقش دارند، به حفظ سلامت قلب شما کمک کند.

 

6. به پیشگیری از سرطان کمک می کند

محققان فرض می کنند که دارچین می تواند به عنوان یک درمان جایگزین یا مکمل سرطان برای تسهیل مرگ سلول های سرطانی، مهار التهاب بدن و تقویت سیستم ایمنی استفاده شود. مطالعات روی حیوانات نشان می دهد که سینامالدئید و اوژنول به روش های زیر از رشد سرطان جلوگیری می کنند:

-جلوگیری از رشد تومور با مسدود کردن سیگنال‌هایی که باعث رشد سلولی می‌شوند

-وقفه در چرخه رشد سلولی

-تحریک مرگ سلولی سلول های سرطانی

-تنظیم التهاب و سیستم ایمنی بدن برای کمک به مبارزه با سرطان

با این حال، هیچ مطالعه انسانی وجود ندارد که نشان دهد دارچین در درمان یا پیشگیری از سرطان بی‌خطر یا مؤثر است.

 

7. سلامت اعصاب و مغز را ارتقا می دهد

بیماری های تخریب کننده عصبی، مانند بیماری آلزایمر و بیماری پارکینسون، با از دست دادن سلول های عصبی و مغزی سالم مشخص می شوند. عوامل نوروتروفیک مولکول هایی هستند که سلامت و رشد سلول های عصبی را ارتقا می دهند.

نشان داده شده است که سینامالدئید باعث افزایش فاکتورهای نوروتروفیک در سیستم عصبی موش ها می شود. (16) با این حال، تحقیقات بیشتری مورد نیاز است تا ببینیم آیا این تأثیر می تواند بر روی افراد انسانی تکرار شود یا خیر.

کرونا

تأثیر واکسن‌های نسل جدید کرونا بر سرماخوردگی

فواید آووکادو در زیبایی

10 مزیت آووکادو برای زیبایی و نحوه استفاده از آن

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا