تارت بستنی دولچه دی لیچی

سه‌شنبه 26 بهمن 1400 آشپزی
تارت بستنی دولچه دی لیچی

تارت بستنی دولچه دی لیچی

در اینجا به شما یک دسر لذیذ به همراه بستنی خوشمزه ایتالیایی را آموزش میدهیم!

 

مواد لازم دسر ایتالیایی

  • 2 فنجان خمیر نان ( شیرینی)
  • 3 قاشق کره آب شده
  • 2 پیمانه بستنی ایتالیایی دولچه دی لیچی
  • دو سوم فنجان بادام هندی بو داده شده ریز ریز شده
  • درصورت دلخواه 1 عدد آناناس

طرز تهیه تارت بستنی ایتالیایی برای 8 نفر - آموزش آشپزی آنلاین

طرز تهیه دسر ایتالیایی

کره و خمیرنان را در یک کاسه نه چندان بزرگ و متوسط با هم مخلوط کنید. تنها نیمی از خمیر نان را با آن مخلوط کنید  ( دو حدود یک فنجان) سپس آن را روی یک فویل 8/7 اینچ فویل پهن کنید. آن را کنار بگذارید. یک دوم بستنی را روی یک ظرف صاف به صورت یک لایه پهن کنید. نیمی از آن را با آجیل هایی که گفته شد بپوشانید. نیم دیگر خمیر نان را روی آن پهن کنید. سپس یکی دو ساعت آن را فریز کنید تا بدرستی شکل بگیرد

باقی بستنی ها را در یخچال بگذارید و اجازه دهید شکل بگیرد. بدقت بستنی شکل گرفته را روی خمیرتان را پهن کنید. سپس روی آن را پوشانده و تمام شب آن را در یخچال گذاشته تا شکل بگیرد.
برای سرو کردن این دسر، بادام هندی ها را روی دسرتان بریزید. این دسر را به شکل مربع بریده و روی هر کدام از این قطعه ها یک تکه آناناس بگذارید و آن را نوش جان کنید.
پوشاندن دسر با آناناس

2 قاشق سرپر کره را در یک ماهیتابه بزرگ آب کنید. دو قاشق شکر قهوه ای را به آن اضافه کنید. آن قدر آن  را هم بزنید تا کاملا در کره حل شود. سپس دو فنجان آناناس پوست کنده شده تازه و آبدار را به آ ن اضافه کنید. در حقیقت روی آن را کاملا با آناناس بپوشانید. می توانید بعد از آماده شدن آن  را سرو کنید یا تا سه روز آن را نگاهداری کنید. قبل از هر بار سرو کردن آن را گرم کنید.

طرز تهیه تارت بستنی ایتالیایی برای 8 نفر - آموزش آشپزی آنلاین
طرز تهیه موس سه لایه انار دسری خوشمزه برای شب یلدا

موس سه لایه انار

دستور پخت خورش قیمه نذری خوشمزه

تهیه خورش قیمه خوشمزه برای 8 نفر

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا