ام اس

چهارشنبه 29 دی 1400 سلامت
ام اس

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت:درصد زیادی از مردم جامعه با کمبود ویتامین D. مواجه هستند که کمبود این ویتامین در بدن منجر به پوکی و نرمی استخوان، آلرژی و ام اس می شود

ام اس

 

ام اس

ام اس

دکتر زهرا عبداللهی در همایش بهبود تغذیه جامعه با مشارکت زنان، گفت: بر اساس گزارش جهانی تغذیه که در سال ۲۰۱۷ منتشر شد هر یک دلار سرمایه گذاری در مداخلات تغذیه‌ای ۱۶ دلار سود خواهد داشت. هر یک سانتیمتر افزایش قد کودک موجب ۵ درصد افزایش درآمد وی در بزرگسالی می‌شود.وی افزود: ۸۸ درصد کشور‌های جهان با سوءتغذیه مواجه هستند به طوری که حدود ۵۲ میلیون کودک مبتلا به لاغری، ۲ میلیارد نفر دچار کمبود ریزمغذی ها، ۲ میلیارد بزرگسال دچار اضافه وزن، ۴۱ میلیون کودک چاق و ۸۱۵ میلیون نفر در جهان با سوءتغذیه و گرسنگی مواجه هستند.مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اظهار کرد: ایران نیز مانند سایر کشور‌ها دوره گذار تغذیه‌ای را طی می‌کند. عدم کنترل کمبود ریزمغذی‌ها موجب افزایش مرگ و میر، کاهش ضریب هوشی و افزایش ابتلا به بیماری‌های غیرواگیردار می‌شود.وی گفت: حدود ۴ درصد از جامعه دچار کمبود وزن هستند و روند مصرف ریزمغذی‌ها در زنان کاهش کمبود روی را در آن‌ها نشان می‌دهد. کاهش شیوع روی در زنان باردار حدود ۳۰ درصد بوده است. شیوع کم خونی در زنان باردار ۳۳ درصد کاهش و شیوع کمبود آهن در دختران نیز کاهش داشته است.عبداللهی تصریح کرد: درصد زیادی از زنان و مردان جامعه با کمبود ویتامین D. مواجه هستند که منجر به پوکی استخوان و نرمی استخوان شده و حتی تحقیقات نشان داده که آسم، آلرژی و ام اس را در پی خواهد داشت.مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اظهار داشت: ۶۲ درصد زنان دچار اضافه وزن و چاقی هستند. این چاقی در دختران نوجوان نیز قابل مشاهده است و آمار‌ها نشان می‌دهد حدود ۲۰ درصد از آن‌ها مبتلا هستند.وی افزود: در حال حاضر حدود ۷۶.۴ درصد مرگ و میر‌ها در اثر بیماری‌های غیرواگیردار است که عوامل موثر بر آن مستقیما به نوع تغذیه برمی گردد. سازمان جهانی بهداشت توصیه می‌کند هر فرد روزانه ۲ واحد میوه و ۳ واحد سبزیجات مصرف کند. ۲۰ درصد از جمعیت ما کمتر از ۲ واحد میوه و فقط ۴۲ درصد از جمعیت ۳ واحد سبزی را مصرف می‌کنند.عبداللهی تصریح کرد: وضعیت مصرف نمک در افراد جامعه حدود ۸.۱ گرم در روز است، در صورتی که سازمان بهداشت جهانی می‌گوید روزانه کمتر از ۵ گرم نمک مصرف شود. توصیه فائو به کشورها، مصرف حبوبات و کشت موادی است که آب کمتری را مصرف می‌کنند.مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پایان گفت: اقدامات بسیار خوبی برای بهبود وضعیت تغذیه زنان در حال انجام است و اقداماتی نیز برای کم کردن میزان نمک و شیر در مواد غذایی کارخانه‌ای صورت گرفته است.

 

 

فواید و مضرات گیاه ماری جوانا

فواید و مضرات گیاه ماری جوانا

روغن رزماری

فواید بی نظیر روغن رزماری برای پوست و مو

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا