

هر دستوری که ارائه میشود برای دو عدد سینهی بدون استخوان مرغ است که شما میتوانید به نسبت هر تعدادی که دوست دارید، تغییرش دهید. برای هر دستور، تمام مواد را همراه مرغ ترکیب کرده و در کیسهی فریزر قرار دهید. اگر مواد را در زیپ کیپ قرار دهید، میتوانید تا سه ماه آنها را در فریزر نگه دارید.
مارینه ی گشنیز و لیمو:

- ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- آب و پوست رنده شدهی یک عدد لیموترش
- نصف فنجان گشنیز خُرد شده
- یک حبه سیر خُرد شده
- یک قاشق غذاخوری پودر چیلی
- نمک و فلفل
مارینه ی لیمو و ادویه:

- ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- آب و پوست رنده شدهی یک عدد لیموترش
- یک قاشق چایخوری جعفری خرد شده
- یک قاشق چایخوری مریم گلی خرد شده
- یک قاشق چایخوری رزماری خرد شده
- یک قاشق چایخوری آویشن خرد شده
- یک حبه سیر خرد شده
- ونمک و فلفل
مارینه با سس تریاکی:

- ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۲ قاشق غذاخوری سویا سس
- یک قاشق غذاخوری عسل
- یک چهارم فنجان شکر قهوهای
- یک حبه سیر خرد شده
- نصف قاشق چایخوری زنجبیل خرد شده
- نمک و فلفل
مارینه با سس کاری و نارگیل:

- نصف فنجان شیر نارگیل
- یک قاشق غذاخوری پودر کاری
- یک حبه سیر خرد شده
- نصف قاشق چایخوری زنجبیل خرد شده
- نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز و نمک و فلفل
مارینه با عسل و بالزامیک:

در یک کاسه این مواد را با هم ترکیب کنید:
- ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۲ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
- یک قاشق غذاخوری عسل
- یک حبه سیر خرد شده
- یک چهارم فنجان برنج قهوهای
- ونصف قاشق چایخوری فلفل قرمز و نمک و فلفل.
منبع : برترینها
ارسال دیدگاه