طرز تهیه پنکیک ژاپنی خوشمزه ؛ پفکی و نرم

پنج شنبه، ۱۶ مرداد ۱۳۹۹ آشپزی

پنکیک ژاپنی

پنکیک ژاپنی در واقع همون پنکیک خودمونه با همون طعم و مزه منتهی با این تفاوت که خیلی پفی تر و سبک تره و ارتفاع بیشتری داره و با کمک قالب درست میشه پیشنهاد میکنم که حتما این نوع پنکیک رو تهیه کنین چون درسته که مواد تشکیل دهنده اش همون مواد همیشگیه ولی به خاطر  بافت سبک و پفی ای که داره خیلی لذیذ تره , این طرز تهیه پنکیک با پنکیک‌های کشور‌های دیگر متفاوت است و به دلیل ضخیم بودن آن می‌توان از آن به عنوان یک کیک واقعی نام برد.در  بخش آشپزی دایان طرز تهیه پنکیک ژاپنی را توضیح میدهیم

  • مواد لازم برای تهیه پنکیک ژاپنی:

  • يك فنجان آرد
  • يك قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر
  • يك سوم قاشق چای‌خوری نمک
  • ٢ قاشق غذاخوری شکر
  • ٢ عدد تخم مرغ
  • يك دوم فنجان شیر
  • يك چهارم فنجان کره آب شده
  • وانیل نوک قاشق چای خوری

طرز تهیه پنکیک ژاپنی

● ابتدا آرد و بیکینگ پودر و نمک را۳ بار الک می‌کنیم و کنار می‌گذاریم.

● سپس زرده و سفیده ۲ عدد تخم مرغ را از هم جدا می‌کنیم.

●با همزن برقی سفیده را آنقدر می‌زنیم تا کاملا سفید شود سپس يك قاشق غذاخوری شکر به آن اضافه کرده و آنقدر هم  می‌زنیم تا پف کند و خامه‌ای شود از ظرف نریزد.

● سپس دو عدد زرده را با يك قاشق غذاخوری شکر باقیمانده و وانیل  بهم می‌زنیم تا کرم رنگ شود. سپس شیر و کره آب شده را اضافه می‌کنیم و بهم می‌زنیم و در ادامه مخلوط آردو بیکینگ پودر و نمک  را اضافه می‌کنیم و دوباره بهم می‌زنیم تا مخلوط کاملا یکدست شود سپس سفیده را اضافه کرده و دوباره بهم می‌زنیم.با لیسک هم زدن را ادامه دهید تا مایع پنکیک یک دست شود.

پنکیک ژاپنی

● داخل تابه دو عدد قالب به هر شکلی که دوست دارید قرار می‌دهیم  (می توانید قالب را با کاغذ روغنی خودتان بسازید. یک نوار باریک ار کاغذ روغنی را به صورت دایره در آورده و منگنه بزنید ).و مواد را داخل آنها می‌ریزیم و با کمک قاشق قالب‌ها را کمی فشار می‌دهیم تا مواد از زیر آنها بیرون نیاید.و ماهیتابه را باید کمی چرب کنید.و

● درب تابه را می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم ١۵ دقیقه روی حرارت ملایم به آرامی مغز پخت شود.

● پنکیک‌ها را بر می‌گردانیم تا روی دیگر آن هم طلایی شود و ١٠ دقیقه دیگر روی حرارت کم قرار می‌دهیم… پنکیک شما آماده شد .

پنکیک ژاپنی

● در آخر با کره و عسل یا  مربا یا سس شکلات  سرو می‌کنیم.

نوش جان  !

طرز تهیه باتر کریم جهت تزیین کیک

ترشی بادمجان شکم پر تبریزی خوشمزه+طرز تهیه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا