شیرینی اتریشی خوشمزه و ساده+طرز تهیه

چهارشنبه 19 آذر 1399 آشپزی
shiriny otrishy

پخت شیرینی اتریشی

شیرینی اتریشی جزء شیرینی های  خوشمزه است که به راحتی و با مواد اولیه مختصر در زمان کوتاه تهیه می شود  و شیرینی اتریشی جزء شیرینی های خشک می باشد و بافتی ترد دارد و  به عنوان میان وعده خوشمزه یا دسر سرو می شود در بخش اشپزی دایان طرز تهیه شیرینی نارگیلی و شیرینی کشمش را ببینید

مواد لازم برای تهیه  شیرینی اتریشی

برای 6 نفر

  • آرد : 250 گرم
  • زرده تخم مرغ 4 عدد
  • پودر قند : 80 گرم
  • مارگارین نرم شده : 200 گرم
  •  وانیل مایع : 3 قاشق چایخوری
  • پودر نارگیل : 50 گرم
  • شکلات تخته ای  : 50 گرم
شیرینی اتریشی

طرز تهیه شیرینی اتریشی

  • برای تهیه شیرینی و کیکها همیشه اول فر را روشن کنید و مواد اولیه را نیم ساعت قبل بیرون یخچال قرار دهید  چرا که در کیفیت شیرینی خیلی تاثیر دارد.
  • فر را با حرارت 135 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. کف سینی فر را  کاغذ روغنی انداخته کنار بگذارید.
  • در ظرف مناسب یا در کاسه هم زن مارگارین نرم شده و با پودر قند مخلوط کنید و با همزن برقی  به مدت 5 دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ شوند.
  •  سپس زرده تخم مرغ و مایع وانیل را ( اگر از وانیل شکری استفاده کردید 1/8 قاشق چای خوری استفاده کنید)  اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند.
  • آرد را  دو با الک کرده و کم کم به مایه داخل کاسه اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا مایه یک دست شود
  • بعد از اینکه خمیر نرم و یکدستی به دست آمد آن را داخل قیفی که ماسوره کنگره دار یک سانتی بریزید و خمیر را با فاصله و به شکل U یا خط صاف 6 سانتی در سینی بچینید .
  • سپس سینی را 20 دقیقه در فر قرار دهید تا زیر آنها کمی تغییر رنگ دهد.سپس از فر خارج کنید و کمی که خنک شد به آرامی از کاغذ روغنی جدا کرده و اجازه دهید خنک شود.
  • شکلات را به روش بن ماری ذوب کرده بعد از اینکه شیرینی ها خنک شدند آنها را با شکلات آب شده تزیین کنید.وپودر پسته یا نارگیل روی شکلات بپاشید

نکته

شیرینی اتریشی جزء شیرینی ها خشک است و ماندگاری زیادی دارد

دسر

کنافه دسر خوشمزه و لذیذ ترکی / طرز تهیه

پیراشکی 

طرز تهیه پیراشکی خوشمزه کرمدار /پیراشکی پفکی و تردد

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا
logo-samandehi