طرز تهیه ژله انار و فالوده؛ دسر خوشمزه برای شب یلدا

دوشنبه 8 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 119

ژله یکی از بهترین دسرها برای شب یلدا است که به راحتی می توانید آن را درست کنید. این بار با طرز تهیه ژله انار و فالوده یک ژله ویترینی زیبا و خوشمزه درست کنید.

مواد لازم:

  • انار دانه شده : ۲ لیوان
  • فالوده شیرازی : ۲ لیوان
  • ژله آلوورا : ۱ عدد
  • قالب ژله طرح دار

طرز تهیه :

نکته مهم در تهیه این مدل ژله استفاده از قالب دالبردار چند خانه است. انار دان شده و فالوده را یک در میان در خانه های قالب ژله بریزید. ریختن این مواد را برای ۱ الی ۲ سانت انجام دهید. ژله آلوورا را به صورت ساده یعنی با یک لیوان آب جوش و سپس یک لیوان آب سرد مخلوط کنید و بعد از خنک شدن روی انار و فالوده بریزید. مابقی آن را در هوای اتاق قرار دهید. قالب را درون یخچال بگذارید تا ژله آلوورا کاملا بسته شود. بعد از چند ساعت قالب را از یخچال خارج کرده و دقیقا برعکس مرحله قبل، در خانه ای که فالوده ریخته بودید، دانه های انار و در قالبی که انار ریخته بودید، فالوده بریزید.

مابقی ژله آلوورا را روی انار و فالوده ها ریخته و مجدد درون یخچال قرار دهید تا کامل بسته شود. بعد از بسته شدن، ژله را از قالب برگردانید.

Capture 120

طرز تهیه کیک کاپوچینو خوشمزه و دلپذیر

Capture 117

طرز تهیه سالاد سالمون فرانسوی خوشمزه و سالم

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا