لوبیا پلو با کوفته قلقلی
ترکیب کوفته قلقلی با برنج و سبزیجات بسیاز خوشمزه و مجلسی است و برای مهمانی ها هم غذای مجلسی است و هم راحت تهیه می شود و به راحتی سرو می شود با طرز تهیه لوبیا پلو با کوفته قلقلی با ما همراه باشید . در بخش آشپزی دایان طرز تهیه قنبر پلوی شیرازی و اوشی پلو تاجیکستانی و پلوی لیموزین فرانسوی و پلوی سنگ سیر کردی خوشمزه را ببینید.
مواد لازم برای تهیه لوبیا پلو با کوفته قلقلی
- رب گوجهفرنگی:2 قاشق غذا خوری
- گوشت چرخکرده: 300 گرم
- لوبیا سبز درشت خردشده : 400 گرم
- نمک، فلفل و زردچوبه و ادویه پلو : میزان لازم
- روغن:1 فنجان
- پیاز متوسط: 1 عدد
- زعفران دم کشیده: به میزان لازم
- برنج:3 فنجان
- آرد نخود چی :به میزان لازم
طرز تهیه لوبیا با کوفته قلقلی
- برای تهیه لوبیا پلو با کوفته قلقلی ابتدا کوفته قلقلی را تهیه می کنیم به این صورت که گوشت چرخشده را با یک پیاز متوسط رنده شده( آب پیاز گرفته شود )آرد نخود چی و کمی نمک و فلفل ورز میدهیم و آن را به صورت قلقلی در میآوریم سعی می کنیم کوفته ها را یک اندازه و ریز تهیه کنیم سپس آنها را در تابه تفلون با مقداری روغن سرخ میکنیم و کنار می گذاریم .
- لوبیای سبز خردشده را با کمی نمک و دو لیوان آب حدود نیم ساعت روی حرارت میگذاریم تا آب پز شود و آب آن تبخیر شود و سپس در مقداری روغن به خوبی تفت می دهیم و به کوفته قلقلی هااضافه کرده و رب گوجه فرنگی را نیز اضافه کرده و تفت می دهیم تا رنگ آن باز شود مقدار کمی آب روی مواد ریخته اجازه می دهیم بپزد و آب آن تبخیر شود . در این مرحله به دلخواه مقداری آبلیموی تازه یا پودر لیمو عمانی به مواد اضافه کنید که طعم لوبیا پلو را خیلی خوشمزه می کند .مایه لوبیا پلوی شما آماده است
- برنج از قبل خیس شده ( 1 الی 3 ساعت خیس میکنیم) سپس آن را در آب جوش ریخته و آبکش می کنیم برنج را کمی زنده تر آبکش می کنیم
- در قابلمه مناسب روغن ریخته ته دیگ دلخواه را انداخته و برنج آبکش شده و کمی ادویه پلو و مایه لوبیا را لا به لا در قابلمه میریزیم. سپس لوبیا پلو با گوشت قلقلی را برای حدود نیم ساعت دم میکنیم. در انتها کمی زعفران آب کرده روی برنج دم کشیده میریزیم.
- بعد از نیم ساعت لوبیا پلوی شما آماده است در دیس مناسب سرو کنید با سالاد یا ترشی میل نمایید .
نوش جان
ارسال دیدگاه