خرما جزء میوه های بهشتی است که از همه قسمت های آن استفاده می شود حتی هسته خرما نیز مفید است و از آن قهوه هسته خرما تهیه می کنند .میوه خرما خواص زیادی برای سلامتی دارد و مصرف آن بسیار توصیه می شود . خرما بهطور طبیعی سرشار از ویتامینهای B6، AوK است. فیبر موجود در خرما سلامت روده را بهبود میدهد و کلسترول خون را کاهش میدهدو مصرف خرما خطر ابتلا به سرطانهای روده و معده را کاهش می دهد. خرما دارای مواد معدنی مثل کلسیم، آهن، پتاسیم، پروتئین، منگنز، منیزیم، فسفر، مس و گوگرد است که عملکرد عمومی بدن را بهبود میبخشند. مصرف خرما برای زنان باردار بسیار مفید است البته نباید در مصرف خرما زیاده روی کنند. در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه مینی لوف خرما با ما همراه باشید . این دسر خوشمزه را تهیه کنید و کنار خانواده از خوردن آن لذت ببرید
مواد لازم برای مینی لوف خرما
- آرد :325 گرم
- تخم مرغ:3 عدد
- ماست :60 میلی لیتر (1/4 لیوان)
- شکر:150 گرم
- خرمای بدون هسته :250 گرم
- کره:100 گرم
- بکینگ پودر:2 قاشق چایخوری
- روغن مایع:4 قاشق سوپخوری
- پودر دارچین :1/2 قاشق چایخوری
- آب سرد :5 قاشق سوپخوری
طرز تهیه مینی لوف خرما
- برای تهیه مینی لوف خرما که کیک لطیفی است . ابتدا مواد اولیه را 30 دقیقه قبل از پخت کیک خارج از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسند .
- قالب مخصوص مینی لوف را چرب کنید و کنار بگذارید.
- فر را 20 دقیقه قبل روشن کنید روی درجه حرارت 180 سانتی گراد.
- آرد و بیگینگ پودر را با هم ترکیب کنید و 3 مرتبه الک کنید و کنار بگذارید.
- یک کاسه فلزی مناسب بردارید وکره نرم شده را در آن کاسه بریزید و روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید( روی بخار آب ) تا کره آب شود، سپس روغن مایع و ماست را به کره آب شده اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
- در این مرحله تخم مرغ ها را تک تک به مواد اضافه کنید و با هم زن برقی یا دستی خوب هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند.
- حال آرد و بکینگ پودر الک شده را در یک کاسه بزرگ بریزید، شکر و دارچین را اضافه کنید و مواد خشک را با هم ترکیب کنید. .
- میان آرد را گود کنید و مخلوط تخم مرغ ها را داخل گودی بریزید و با هم زن برقی خوب مخلوط کنید تا مواد یکدست شود.
- در آخرین مرحله خرما بدون پوست و هسته را خرد کنید و به خمیر اضافه کنید و هم بزنید تا خرما در خمیر یکدست پخش شود.
- خمیر را در قالب مینی لوف چرب شده بریزید طوری که یک سوم قالب خالی باشد تا جا برای پف کردن کیک باشد.
- قالب را برای 45 دقیقه تا یک ساعت در فری که با دمای 180 درجه سانتی گراد از قبل گرم شده قرار دهید .
- بعد از 40 دقیقه پخت کیک را با فرو بردن خلال دندان چک کنید اگر مینی لوف خرما پخته بود از فر خارج کنید کنار بگذارید تا کمی خنک شود ، سپس با پودر قند یا شکلات آب شده تزیین کنید..
.
ارسال دیدگاه