ابتلا به ویروس کرونا انگلیسی در ایران

چهارشنبه 17 دی 1399 سلامت

ویروس کرونا انگلیسی، در کشورمان شناسایی شد.این خبر، به‌معنای وحشت جدید نیست، بلکه به‌معنای رعایت بیشتر پروتکل‌ها و مراقبت‌ها است.

به گزارش مجله دایان، طبق اعلام وزیر بهداشت  اولین مورد کووید ۱۹ موتاسیون ‌یافته‌ی انگلیسی، پس از مدت‌ها رصد، در یک هموطن که از انگلیس آمده بود، مشاهده شد. به‌گفته‌ی او، شخص مد نظر در یکی از بیمارستان‌های خصوصی بستری بود و با بررسی‌های مکرر مشخص شد که تست کووید ۱۹ وی از نوع موتاسیون‌یافته است.

وزیر بهداشت، حال بیمار را مساعد توصیف و اظهار کرد: «خوشبختانه این فرد از روز نخست بسیار هوشیارانه و آگاهانه عمل کرده و با اینکه با تست pcr منفی وارد کشور شده بود، بین همراهان و خانواده‌شان کاملا خود را ایزوله کرده و ایاب و ذهاب به جایی نداشتند.» نمکی اضافه کرد که تمام اطرافیان این فرد ارزیابی شده‌اند و رد و نشانی از ویروس جهش‌یافته در آن‌ها پیدا نشده است.

وزیر بهداشت درخصوص خبر شناسایی نوع جهش‌یافته ویروس کرونا در غرب کشور هم اعلام کرد که این شخص بارها مورد آزمایش قرار گرفت و بیش از ۲۴۰ نفر افراد در تماس با او هم چک شدند و در هیچ‌کدام از آن‌ها ردی از کرونای جهش‌یافته پیدا نشد.

دو رقمی شدن آمار فوتی‌های روزانه‌ی کرونا در کشور خبر خوبی است. بر اساس اعلام وزارت بهداشت، اکنون مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به یک میلیون و ۲۵۵ هزار و ۶۲۰ نفر رسیده و از این میان، ۵۵ هزار و ۷۴۸ نفر هم جان باخته‌اند.

 ویروس کرونا انگلیسی

این گونه جدید VUI-۲۰۲۰۱۲/۰۱ نام دارد و با مجموعه ای از ۱۷ تغییر یا جهش تعریف می شود.از نظر تئوری ، تغییرات در  پروتئین «اسپایک» ممکن است منجر به عفونی تر شدن ویروس و انتشار راحت تر آن در میان افراد شود.این نوع از ویروس کرونا جدید که در انگلیس شناسایی شده با تغییرات ژنتیکی که پیدا کرده رفتارهای متفاوتی از خود نشان می‌دهد.

متاسفانه این نوع ویروس کرونا که به کرونا انگلیسی معروف شده، با تغییرات ژنتیکی که پیدا کرده رفتارهای متفاوتی در بحث بیماری زایی و سرعت انتقال بیماری از خود بروز داده است.

ویروس کرونای جدید قدرت چسبندگی بیشتری به سلولهای تنفسی پیدا کرده و از طرفی قدرت ورود این ویروس به سلولهای تنفسی هم افزایش پیدا کرده است.

این دو سبب شده تا این ویروس از قدرت انتقال بالاتری برخوردار بوده و با سرعت بیشتری  منتشر شده و ایجاد بیماری کند.

خوشبختانه طبق اعلام سازمان بهداشت جهانی تاکنون تفاوتی در شدت کشندگی این ویروس جدید با ویروس کرونای فعلی مشاهده نشده، اما با توجه به اینکه تغییرات و رفتارهای ویروس قابل پیش بینی نیست، این نگرانی وجود دارد که در آینده میزان کشندگی این ویروس افزایش یابد.

این ویروس سریعتر از نسخه های دیگر گسترش می یابد – بطوریکه ۷۰ درصد عفونی تر است وتغییراتی در پروتیین «اسپایک» آن ایجاد شده است.

که این گونه واگیردارتر است، یا می‌تواند با کارایی بیشتری گسترش پیدا کند، اما تایید آزمایشگاهی نشده است بیشترین نگرانی دانشمندان در حال حاضر، تغییر در پروتئین سنبله‌ی این گونه است – بخشی از ویروس که به آن اجازه‌ می‌دهد تا از طریق برهم‌کنش با گیرنده‌ای به نام ACE۲، به سلول‌های ریه، گلو و حفره‌ی بینی نفوذ کند. جهش در پروتئین سنبله ممکن است به ویروس مزیت رشد دهد.  از طرف دیگر، می‌تواند واکسن را از انجام وظیفه باز دارد.

 

کاهش سطح قند خون با مواد غذایی

کاهش سطح قند خون با مواد غذایی / 9 ماده غذایی که برای کاهش سطح قند خون

مشکلات و علت خشکی لب

خشکی لب|لب ها آینه سلامتی شما |7 دلیل ایجاد خشکی لب

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا