چگونه عسل طبیعی را تشخیص دهیم؟

دوشنبه 22 دی 1399 سلامت ، بازار
خواص موم عسل

اگر برای خرید عسل به بازار بروید از کیلویی  ۳۰ هزار تومان تا کیلویی ۳۰۰ هزارتومان عسل پیدا می‌شود. اما آیا واقعا عسل ۳۰ تومانی عسل طبیعی و باکیفیتی است؟ بدون شک نه! اگر طرفدار عسل‌های طبیعی و باکیفیت باشید حتما می‌دانید عسل طبیعی قیمت بالایی دارد. اما سوال اینجاست که چگونه عسل طبیعی را تشخیص دهیم و قیمت عسل طبیعی باید چقدر باشد؟ در این مقاله به این دو سوال پاسخ روشنی خواهیم داد.

وقتی ما در تیم درکام متوجه این موضوع شدیم که یکی از دغدغه‌های اصلی خریداران عسل، فهمیدن راهی برای تشخیص کیفیت آن است تصمیم گرفتیم از یک کارشناس خبره سوال کنیم که چه راه­‌هایی برای تشخیص عسل طبیعی وجود دارد. از این گفت­­و­گو فیلم زیر را تهیه کردیم تا با اطمینان به شما بگوییم تنها یک راه قطعی برای تشخیص عسل طبیعی از تقلبی و تغذیه‌ای وجود دارد. در این فیلم خانم امیدپور کارشناس صنایع غذایی با تجربه ۱۳ سال کار در آزمایشگاه عسل آسا به شما تنها راه تشخیص عسل طبیعی را توضیح خواهند داد. همچنین با دیدن این فیلم اطلاعات جالب دیگری در مورد عسل خواهید فهمید که احتمالا تا کنون از آن بی خبر بوده‌اید.

تنها یک راه قطعی برای تشخیص عسل طبیعی وجود دارد و آن آزمایش عسل در آزمایشگاه‌های معتبر عسل است. اما باید بدانید که آزمایش عسل‌ وظیفه فروشندگان عسل است و نه مشتری. پس این بار که برای خرید به بازار رفتید و یا تصمیم به خرید اینترنتی عسل گرفتید به دنبال برگه معتبر تایید آزمایشگاه عسل باشید. اگر قصد دارید به صورت اینترنتی و راحت، عسلی باکیفیت و اصل بخرید پیشنهاد می‌کنیم  به سایت درکام مراجعه کنید. عسل‌های درکام دارای برگه معتبر آزمایشگاه و ساکارز زیر ۵ درصد هستند و شما می‌توانید به راحتی عسلی که می‌خواهید را سفارش داده و درب خانه تحویل بگیرید.

سوال دومی که قرار بود در این مقاله به آن پاسخ دهیم قیمت عسل طبیعی بود . قبل از هر چیز باید بدانید عسل طبیعی چه تفاوتی با عسل تغذیه‌­ای دارد تا بگوییم چرا قیمت آن بسیار گران­تر است. در تولید عسل طبیعی زنبورها فقط از شهد گل­‌ها و گیاهان تغذیه می­‌کنند اما در تولید عسل تغذیه­‌ای علاوه بر شهد گل، زنبوردار به زنبورها محلول آب و شکر نیز می­‌دهد تا تولید عسل چند برابر شود. عسل تغذیه­‌ای چند برابر عسل طبیعی تولید می­‌شود و در ظاهر تفاوتی با عسل طبیعی ندارد اما از لحاظ خواص و کیفیت متفاوت است. به همین دلیل قیمت عسل طبیعی چند برابر عسل تغذیه­‌ای است.

اگر فرصت کافی برای دیدن فیلم بالا را نداشته­‌اید در زیر به صورت خلاصه به بعضی از نکات مهمی که خانم امیدپور در فیلم توضیح داده­‌اند اشاره کرده­‌ایم.

  • تفاوت عسل تغذیه‌ای و عسل طبیعی در مقدار ساکارز عسل است. ساکارز عسل تغذیه‌ای به دلیل اینکه زنبور‌ها از آب و شکر تغذیه کرده‌اند بیشتر است. طبق استاندارد ملی ساکارز عسل طبیعی زیر ۵ درصد است. البته بعضی از عسل­‌ها مانند عسل کنار استثنا هستند و میزان ساکارز بیشتری دارند.
  • تنها راهی که می­‌توان عسل طبیعی را از تقلبی تشخیص داد آزمایش عسل است. هیچ کدام از روش‌های خانگی مانند آویزان کردن عسل و یا حتی بررسی رنگ و میزان شل یا سفت بودن آن روش­‌های معتبری نیستند.
  • عسل طبیعی ممکن است شکرک بزند و شکرک زدن عسل دلیلی بر خوب یا بد بودن آن نیست. در دمای پایین و هنگامی که رطوبت عسل بالا باشد امکان شکرک زدن عسل وجود دارد.
  • رنگ عسل طبیعی ممکن است زرد روشن و یا خرمایی تیره باشد و این به منطقه برداشت عسل و گیاهانی که زنبور از آن تغذیه می­کند بستگی دارد.
  • بهتر است عسل را با آب یا چای داغ میل نکنید زیرا گرم کردن عسل باعث از بین رفتن خواص و آنزیم­‌های آن می­شود.
  • بسیاری از موم­‌های عسلی که در بازار موجود است مصنوعی هستند و در معده هضم نمی­‌شوند بنابراین بهتر است عسل را با موم مصرف نکنید.

اگر خواندن این مقاله برای شما مفید بوده است لطفا آن را با دوستانتان به اشتراک بگذارید.

منبع: alef.ir

 استفاده از لپ‌تاپ‌ ها

آیا استفاده از لپ‌تاپ‌ ها باعث ناباروری مردان می شود؟

اهمیت ویتامین D و ویتامین B12 چیست

اهمیت ویتامین D و ویتامین B12 چیست

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا