دسر نارگیلی/ طر تهیه دونوع دسر نارگیلی

چهارشنبه 3 آذر 1400 آشپزی
coconut dessert

دسر نارگیلی بسیار خوشمزه است و طرز تهیه آن ساده است در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه دونوع دسر نارگیلی با ما همراه باشید.

  • شیر:۳ پیمانه
  • شکر:۱ پیمانه
  • خامه:۲۰۰ گرم
  • پودر ژلاتین:۳ قاشق غذا خوری
  • نشاسته ذرت :۴ قاشق غذا خوری
  • پودر نارگیل:۳ قاشق غذا خوری
  • شیر یا آب:۱/۲ پیمانه

طرز تهیه دسر نارگیلی

  1.  برای تهیه دسر نارگیلی ابتدا مواد اولیه را آماده کنید .
  2. در یک ظرف مناسب شیر و شکر و نشاسته ذرت  را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید و مواد را روی حرارت ملایم قراردهید و با هم  زن دستی  مدام هم بزنید تا شکر حل بشه و مواد دسر کمی غلیظ شود .مواد غلیظ شده را از روی حرارت بردارید.
  3. پودر ژلاتین را داخل شیر یا آب به روش بنماری حل کنید و سپس به مواد اضافه کنید .
  4.  در این مرحله صبر می کنیم تا موادکمی خنک شودو سپس خامه صبحانه و وانیل و پودر نارگیل (اگر پودر نارگیل شما درشت بود پودر نارگیل رو آسیاب کنید تا ریز شود ) را اضافه کنید و بازهم دستی یا چنگال خوب هم بزنید تا یکدست شود .
  5. و بعد قالب ها را خیلی کم چرب کنید و مواد دسر را  داخلش بریزید و به مدت ۷ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود .
  6. بعد دسر را از یخچال خارج کنید و درو دسر را با چاقوی از ظرف جدا کنید و دسررا چند ثانیه در آب جوش قرار دهید و درون ظرف مناسب سرو دسر برگردانید.

 

دسر نارگیلی

دسر نارگیلی شکلاتی

مواد لازم برای تهیه دسر نارگیلی شکلاتی

مواد لازم برای لایه سفید:

  • شیرنارگیل: 200 میلی لیتر
  • شیر: 50 میلی لیتر
  • تخم شربتی: 2 قاشق سوپ خوری
  • عسل:  2 قاشق سوپ خوری
  • پودر ژلاتین: یک قاشق سوپ خوری

مواد لازم لایه تیره:

  • شیر نارگیل: 200 میلی لیتر
  • پودر کاکائو: 1 قاشق سوپ خوری (سرپر)
  • شکر: 2 قاشق سوپ خوری
  • دارچین (پودرشده): به مقدار لازم
  • پودر ژلاتین: 1 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه دسر نارگیلی شکلاتی

  1.  برای این دسر نارگیلی ابتدا لایه شکلاتی را تهیه کنید .
  2. در یک ظرف مناسب شیرنارگیل، پودر کاکائو، شکر و دارچین را باهم مخلوط کنید و خوب هم بزنید روی حرارت  قرار دهید تا به جوش آید.
  3. پودر ژلاتین را از قبل در کمی آب حل بریزید و هم بزنید و روی بخار آب قرار دهید تا حل شود .
  4. سپس ژلاتین حل شده را به مواد اضافه کنید و  هم بزنید.
  5.  تا نیمه قالب های چرب شده ( یا قالب سیلکونی )از این مواد شگلاتی بریزید و در یخچال به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا خودش را بگیرد.
  6. برای تهیه لایه سفیدرنگ این دسر نارگیلی، تمامی مواد دسر را  به جز پودر ژلاتین را در ظرف مناسبی بریزیدو هم بزنید   روی حرارت ملایم  قرار دهید و قبل از به جوش آمدن  پودر ژلاتینی را که از قبل در مقدار کمی آب حل کردید اضافه کرده( برای حل شدن بهتر پودر ژلاتین در آب چند دقیقه ظرف حاوی پودر لاتین وآب را روی بخار آب قرار دهید تا به خوبی حل شود )و هم بزنید.
  7.  این مخلوط را روی لایه تیره رنگ بریزید که در یخچال گذاشته بودید بریزید و. حدود 3 ساعت یا یک شیب  در یخچال قرار دهید تا دسر خودش را بگیرد.
  8.  سپس دسر نارگیلی شکلاتی را در ظرف مناسب سرو برگردانید و میل کنید . نوش جان
مینی لوف خرما

طرز تهیه مینی لوف خرما خوشمزه و مقوی

محلی

غذاهای محلی ایران

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا