دسر نارگیلی بسیار خوشمزه است و طرز تهیه آن ساده است در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه دونوع دسر نارگیلی با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه دسر نارگیلی شکلاتی
مواد لازم برای لایه سفید:
- شیرنارگیل: 200 میلی لیتر
- شیر: 50 میلی لیتر
- تخم شربتی: 2 قاشق سوپ خوری
- عسل: 2 قاشق سوپ خوری
- پودر ژلاتین: یک قاشق سوپ خوری
مواد لازم لایه تیره:
- شیر نارگیل: 200 میلی لیتر
- پودر کاکائو: 1 قاشق سوپ خوری (سرپر)
- شکر: 2 قاشق سوپ خوری
- دارچین (پودرشده): به مقدار لازم
- پودر ژلاتین: 1 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه دسر نارگیلی شکلاتی
- برای این دسر نارگیلی ابتدا لایه شکلاتی را تهیه کنید .
- در یک ظرف مناسب شیرنارگیل، پودر کاکائو، شکر و دارچین را باهم مخلوط کنید و خوب هم بزنید روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.
- پودر ژلاتین را از قبل در کمی آب حل بریزید و هم بزنید و روی بخار آب قرار دهید تا حل شود .
- سپس ژلاتین حل شده را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
- تا نیمه قالب های چرب شده ( یا قالب سیلکونی )از این مواد شگلاتی بریزید و در یخچال به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا خودش را بگیرد.
- برای تهیه لایه سفیدرنگ این دسر نارگیلی، تمامی مواد دسر را به جز پودر ژلاتین را در ظرف مناسبی بریزیدو هم بزنید روی حرارت ملایم قرار دهید و قبل از به جوش آمدن پودر ژلاتینی را که از قبل در مقدار کمی آب حل کردید اضافه کرده( برای حل شدن بهتر پودر ژلاتین در آب چند دقیقه ظرف حاوی پودر لاتین وآب را روی بخار آب قرار دهید تا به خوبی حل شود )و هم بزنید.
- این مخلوط را روی لایه تیره رنگ بریزید که در یخچال گذاشته بودید بریزید و. حدود 3 ساعت یا یک شیب در یخچال قرار دهید تا دسر خودش را بگیرد.
- سپس دسر نارگیلی شکلاتی را در ظرف مناسب سرو برگردانید و میل کنید . نوش جان
ارسال دیدگاه