چری MVM X22؛ مشخصات فنی، قیمت و هر آنچه درباره آن باید بدانید – فناوری

شنبه 14 مرداد 1396 فناوری

برند چری که بعضی محصولات خود را با نام MVM در ایران عرضه می‌کند، با سابقه‌ترین برند چینی فعال در کشور محسوب می‌شود. کراس‌اورهای چری، با نام تیگو شناخته می‌شوند و نام اصلی X22 از برند MVM، تیگو ۲ است که البته در کشور چین، با نام تیگو X3 فروخته می‌‌شود. با این حساب، چهار مدل کراس‌اور در سبد محصولات چری وجود دارند که شامل تیگو ۲، تیگو ۳ (X33 با برند MVM )، تیگو ۵ و تیگو ۷ است. در روزهای اخیر، به بررسی کامل خودروهای تیگو ۵ و تیگو ۷ در زومیت پرداخته‌ایم و حال به سراغ کوچک‌ترین عضو این گروه، می‌رویم که به نظر می‌رسد با توجه به قیمت کمتر، جذابیت بیشتری برای بازار ایران داشته باشد.

طراحی ظاهری و بدنه

کراس‌اور X22 با نوعی پختگی در طراحی روبرو است که فراتر از یک محصول چینی به نظر می‌رسد. کافی است نگاهی به نسخه‌ی اول X33 داشته باشید تا به یادآورید که همین چند سال پیش، ظاهر خودروهای چینی قابل مقایسه با محصولات مدرن دنیا نبود، اما باید قبول کرد که سری جدید محصولات چری (MVM) و خصوصا خودروی X22، طراحی بهتر و البته راضی‌کننده‌ای دارند.

MVM X22

در نمای روبرو، چراغ‌های درشت X22 هماهنگی بسیار خوبی با سایز بدنه دارند و این محصول نسبتا کوچک را، بزرگ‌تر از آنچه هست، نشان می‌دهند. نوار LED با خطی صاف در بخش پایینی کاسه چراغ قرار دارد که ضمن تامین روشنایی روز، در امتداد خط میان جلوپنجره قرار گرفته است تا زیبایی X22 را افزایش دهد. مثل بسیاری از خودروهای دنیا، لوگوی سازنده در میان جلوپنجره دیده می‌شود که البته برای X22 به جای لوگوی چری (که شبیه به حرف A است) عبارت MVM وجود دارد. داخل این قسمت از پلاستیک و به صورت لانه‌زنبوری ساخته شده، اما با قاب فلزی که پهنای متفاوتی در گوشه‌ها دارد، جذاب‌تر شده است. سپر جلو هم، طراحی قابل قبولی دارد و درحالیکه متقارن بخش بالایی، از فضای خالی میانی استفاده می‌کند، جایگاه بسیار خوبی برای پلاک خودرو خواهد داشت. زیبایی بخش روبروی X22 به همینجا ختم نمی‌شود و با قطعه‌ای نقره‌ای رنگ در پایین سپر و فضاسازی بسیار خوب گوشه‌های سپر همراه با چراغ‌های مه‌شکن، نمره بسیار خوبی می‌گیرد. فراموش نکنیم، حجم‌دهی بسیار خوبی در بخش جلوی این خودرو وجود دارد که با خطوط روی کاپوت و جای‌گذاری چراغ، تقویت می‌شود.

از نمای کنار، به سختی می‌توان ایرادی به طراحی X22 گرفت. حالت آیرودینامیک این خودرو به خوبی حفظ شده است، درحالیکه اندازه‌ی پنجره‌ها و شیب سقف، راضی‌کننده به نظر می‌رسد. ریل مربوط به باربند سقف، فلزی و براق است، اما قاب دور شیشه‌ها و زیر رکاب، از پلاستیک سیاه‌رنگ خواهد بود. ادوات پلاستیکی، پیرامون گلگیرها را هم فرا گرفته‌اند و مانند بسیاری از خودروهای امروزی، از سپر جلو تا سپر عقب، امتداد دارند. طرح چرخ‌ها، نسبتا ساده و البته اسپرت و قابل قبول است، اما در همه‌ی نسخه‌ها از سایز ۱۶ اینچ خواهد بود که چندان بزرگ نیست. زیبایی این بخش، با خطوط حجم‌دهنده‌ای شکل می‌گیرد که از گوشه‌ی چراغ عقب در امتداد دستگیره‌ها تا گلگیر جلو ادامه دارد. از سویی دیگر، طراحی سه‌بدی بدنه در گلگیر عقب و نزدیکی رکاب‌ها نیز، به خوبی انجام شده است.

MVM X22

بسیاری از سازندگان خودروهای چینی که تا به حال دیده‌ایم، اهمیت کمی به طراحی عقب داده‌اند و این موضوع برای X22 نیز تا حدودی صادق است. سایز و طراح چراغ‌های عقب، نه‌تنها وجه اشتراکی با چراغ‌های جلو ندارد، که با دیگر ادوات پشت خودرو هم، چندان هماهنگ نیست. کوچک بودن این چراغ‌ها، بیننده را به یاد MVM 315 می‌اندازد که یک هاچبک کوچک و نه‌چندان محبوب در سبد محصولات چری است. از سویی دیگر، بخش زیادی از درپوش صندوق عقب، خالی و ساده دیده می‌شود که صرفا با نواری فلزی و براق، میان چراغ‌ها و همراه لوگوی سازنده، کشیده شده است. از نکات مثبت در طراحی عقب X22 می‌توان به حج‌دهی با خطوط شکسته در بخش میانی و پایینی صندوق اشاره کرد، ضمن اینکه بالچه‌ی عقب و سپر هم، حالت اسپرت و جذابی دارند. سایز شیشه‌ی عقب، قابل قبول است و با دو قطعه‌ی باریک پلاستیکی در حاشیه و زیر بالچه، ارائه می‌شود.

ابعاد X22 عبارتند از، طول ۴.۲ متر با عرض ۱.۷۶ متر و ارتفاع استاندارد ۱.۵۷ متر از سقف تا سطح زمین، که با فاصله‌ی کف ۱۸.۵ سانتیمتر تا جاده تولید می‌شود. زاویه شیب قابل تردد برای چرخ جلو تا سپر، ۲۴ درجه و زوایه‌ی شیب چرخ عقب تا لبه‌ی سپر پشت، ۳۰ درجه عنوان شده است. این خودرو برای گردش کامل به دایره‌ای با شعاع ۵.۲۵ متر نیاز خواهد داشت، درحالیکه فاصله‌ی محورهای ۲.۵۵۵ متر دارد.

فضای داخلی و کابین

ورود به X22، حالت مدرن و خوش‌آیندی به همراه دارد، هرچند که متریال به‌کار رفته در داشبورد چندان خوب و رضایت‌بخش نیست، می‌توان از دوخت صندلی‌ها و طراحی آنها لذت برد. تقریبا تمام داشبورد از پلاستیک سخت ساخته شده، اما قطعاتی از آن طرح فیبرکربن دارند که در نوع خود جالب توجه است. اینگونه ادوات، در تودری‌ها نیز دیده می‌شوند و حس یک خودروی اسپرت گران‌قیمت را تداعی می‌کند. در بخش‌های بالا و پایین فرمان، چرم استفاده شده است و پوشش داخل در، پیرامون استراحت‌گاه بازو نیز، از پلاستیک نرم استفاده می‌کند که هماهنگ با پوشش بدنه، رنگی متمایز از داشبورد خواهد داشت.

حضور نمایشگر ۸ اینچی، در میان داشبورد یک کراس‌اور ارزان‌قیمت چینی، از نکات مثبت X22 است که نمی‌توان براحتی از کنار آن گذشت. دوربین دنده‌ی عقب هم در تمامی نسخه‌های این خودور وجود دارد، ضمن اینکه پشت پنل فرمان هم، از نمایشگر دیجیتالی برای اطلاع رسانی مصرف سوخت و بسیاری از شرایط فنی خودرو، استفاده شده است. X22 از طراحی سیلندری برای بخش سرعت‌سنج و نشان‌دهنده‌ی دور موتور بهره نمی‌برد، اما در این قسمت هم با حداقل هزینه، مدرن و کارآمد جلوه می‌کند، هرچند که حالت متقارن عقربه‌ها و برعکس بودن نمایش‌دهنده‌ی دور موتور، می‌تواند آزادهنده باشد.

MVM X22

طراحان X22 در شرکت چری، با نواردوزی صندلی‌ها و استفاده از ادواتی هماهنگ با آن، یک‌نواختی کابین را کاهش داده‌اند. رنگ فرعی فضای داخلی، می‌تواند زرد یا نارنجی باشد که البته همه‌ی نسخه‌های X22 در کشورمان از رنگ نارنجی استفاده می‌کنند. این موضوع، علاوه بر حاشیه‌ی صندلی‌ها و تودری‌ها، در پیرامون مجاری هوای تهویه‌ی مطبوع و دسته‌دنده هم دیده می‌شود.

جالب است بدانید، فاصله‌محورهای X22، کمی از X33 بیشتر است که باعث می‌شود سرنشینان از نظر فاصله‌ی زانو، راحتی قابل قبولی داشته باشند. صندوق عقب نیز، به صورت استاندارد دارای ۴۲۰ لیتر فضای مفید است، هرچند که با جمع‌کردن صندلی‌ها می‌توان آنرا افزایش داد. زیر داشبورد، داخل در و زیر کنسول میانی هم، چندین محل مختلف برای قرار دادن وسایل کوچک، پیش‌بینی شده است.

شرکت سازنده ادعا کرده است که از تجهیزات کاملا مدرن و اتوماتیک خود برای دوخت صندلی‌های X22 استفاده می‌کند تا از نظر کیفیت استفاده و ظرافت تولید، تفاوتی با نمونه‌های موجود در مدل‌های لوکس لندروور انگلیس نداشته باشد. چری، از سال‌ها پیش با لندروور همکاری می‌کند و خط مونتاژ اصلی این برند در چین را، در اختیار دارد. راحتی و ارگونومی خوب صندلی‌ها در X22، حاصل ۲۰۰ نمونه‌ی آزمایشی در پیش تولید این خودرو و بیش از ۱ میلیون کیلومتر، تست جاده‌ای با آنها است.

MVM X22

در مجموع می‌توان به طراحی فضای داخلی X22، با توجه به چینی بودن و قیمت نسبتا پایین آن، نمره‌ی بسیار خوبی داد و البته اطمینان داشت که در سال‌های آینده، تفاوت ظاهری این خودروها با نمونه‌های طراز اول دنیا، کاملا فراموش شود.

پیشرانه و قوای فنی

طبق معمول خودروهای چینی، X22 هم از نبود پیشرانه‌ای قدرتمند، رنج می‌برد. این مهم، البته نسبت مستقیمی با هزینه‌ی خرید این مدل‌ها دارد و نمی‌توان با توجه به قیمت نهائی، توقعی بیش از این داشت. تنها یک پیشرانه‌ی ۱.۵ لیتری تنفس طبیعی برای این خودرو در سراسر دنیا قابل سفارش است که قدرت ۱۰۵ اسب بخار در دور موتور ۶۰۰۰ دور بر دقیقه تولید می‌کند و از دور موتور ۲۷۵۰ دور بر دقیقه هم، گشتاور ۱۳۵ نیو‌تن متر خواهد داشت.

MVM X22

با توجه به اینکه قدرت ناچیز ۱۰۵ اسب بخار، از دورهای پایین در اختیار راننده نیست، نمی‌توان توقع خاصی از شتاب‌گیری X22 داشت و طبیعتا در زمانی بیش از ۱۵ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت می‌رسد. نهایت سرعت این خودرو، نزدیک به ۱۶۰ کیلومتر بر ساعت خواهد، درحالیکه شرکت سازنده ادعا می‌کند، میانگین مصرف سوخت آن، در هر دو نمونه‌ی مجهز به جعبه‌دنده‌ی دستی و خودکار، حدود ۶ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر است. این موضوع توسط خریداران X22 در ایران، تایید نمی‌شود و با توجه به فصل تابستان و کیفیت بنزین داخلی، اعدادی بین ۸ تا ۹ لیتر برای میانگین مصرف سوخت این خودرو در کشورمان، گزارش شده است.

پیشرانه‌ی X22، از فناوری DVVT استفاده می‌کند که درواقع سیستم زمان‌بندی متغیر سوپاپ‌ها است. به لطف این سیستم، مصرف سوخت بهینه ‌می‌شود و البته صدای پیشرانه در سرعت‌های ثابت، کاهش می‌یابد. ضریب تراکم این پیشرانه، ۱۱.۴ است و با استاندارد آلایندگی یورو ۵، ارائه می‌شود. تمامی مدل‌های X22، صرفا به صورت دیفرانسیل جلو عرضه می‌شوند. از نکات مثبت این خودرو، می‌توان به ترمزهای قابل قبول ساخت بوش آلمان، اشاره کرد.

آپشن‌ها و امکانات رفاهی

فارغ از جعبه‌دنده‌ی دستی یا خودکار که مهم‌ترین عامل در قیمت نهائی X22 محسوب می‌شود، این خودرو در دو تیپ ساده و اسپرت قابل خرید است که تفاوت‌های ظاهری خاصی با یکدیگر دارند. نمونه‌ی اسپرت، دارای سقف مشکی است، هرچند که هر دو مدل دارای سانروف برقی  و رینگ اسپرت 16 اینچ  هستند.

MVM X22

تفاوت آپشن‌های X22 در دو نمونه‌ی ساده و اسپرت ناچیز است و تنها مود رانندگی اقتصادی در نسخه‌ی اسپرت اتوماتیک، وجود دارد که می‌تواند با تعویض دنده در دور موتورهای پایین‌تر، مصرف سوخت را کاهش دهد. از آپشن‌های استاندارد X22 می‌توان به سیستم تعلیق مک‌فرسون با فنرهای پیچشی، کروز کنترل با قابلیت تنظیم از روی فرمان، تهویه مطبوع خودکار، شیشه‌ بالابر برقی برای چهار در، تنظیم الکتریکی آینه‌ها از داخل خودرو، تنظیم کاملا دستی صندلی‌های جلو در ۶ جهت، صندلی‌های چرم با طرح مشکی و نارنجی اشاره کرد.

نمایشگر لمسی ۸ اینچ، آپشن کارآمدی برای X22 محسوب می‌شود که همراه با دوربین عقب، راه‌گشا خواهد بود. گوشی‌های هوشمند از طریق بلوتوث و رابط کاربری میررلینک (Mobile Mirror Link) با نمایشگر ارتباط برقرار می‌کنند و به کمک سیستم صوتی استریو با چهار بلندگو، می‌توان از سرگرمی‌های چندرسانه‌ای استفاده کرد. بعضی قابلیت‌های این سیستم، مثل کنترل قدرت صدا و عوض‌کردن موزیک در حال پخش، از طریق فرمان قابل انجام خواهد بود.

تست تصادف و آپشن‌های ایمنی

مثل دیگر کراس‌اورهای چری، X22 هم به دلایل مختلف، از جمله نداشتن استانداردهای اتحادیه‌ی اروپا، در کشورهای جهان اول حضور ندارد. به همین دلیل مؤسسات معتبر آزمایش ایمنی، مثل بنیاد ایمنی خودروی اروپا (Euro NCAP) و سازمان بیمه‌‌ی خودروهای آمریکا (IIHS)، تست تصادفی از این خودرو نگرفته‌اند. با این اوصاف، جالب است که در سایت اصلی چری چین و همچنین نماینده‌ی رسمی این خودرو در ایران، هیچ اشاره‌ای به میزان ایمنی X22 نمی‌شود و حتی گزارشی از نتیجه‌ی تست تصادف این خودرو در بنیاد ایمنی خودروی چین (C-NCAP) در دسترس نیست.

MVM X22

آپشن‌های ایمنی X22 عبارتند از، ۲ کیسه‌ی هوا برای سرنشین جلو، سنسور دنده عقب و هشدار برخورد، ترمزهای ABS و فناوری EBD، همراه با کمربندی ایمنی پیش‌کشنده با ۳ نقطه‌ی عملکرد برای تمامی سرنشینان. هرچند که لیست دل‌سرد‌ کننده‌ای از آپشن‌های ایمنی X22 وجود دارد، می‌توان به فناوری ESC، خوش‌بین بود که با کنترل فشار ترمز و دیگر تجهیزات مربوطه، به حفظ تعادل خودرو در شرایط لغزنده‌ی جاده، کمک شایانی می‌کند. از سویی دیگر، این خودرو به سیستم جلوگیری از حرکت ناخواسته در شیب (HHC) مجهز است که با توجه به قدرت نه‌چندان بالای پیشرانه، در سربالایی‌ها کاربرد خواهد داشت. از دیگر نکات مثبت در ایمنی X22، می‌توان به سنسور باد چرخ‌ها، هشدار تعویض دنده در دور موتورهای بالا و گرفتن کلاچ به هنگام استارت پیشرانه، در زمانی که راننده فراموش کرده است خودرو را خلاص کند؛ اشاره کند.

تست فنی و آزمایش رانندگی

پیش از هر چیز، باید به قیمت تمام‌شده‌ی MVM X22 توجه کنیم. خودروهای چینی با هدف علمکرد قابل قبول در برابر بهای پرداختی ساخته می‌شوند و مسلما X22 هم از این قاعده، مستثنی نیست. با این حساب، خریدار X22 باید با شتاب‌گیری کند و خسته‌کننده‌ی آن کنار بیاید، چرا که قرار نیست، سریع‌تر از یک پراید باشد و مسلما در سبقت‌های جاده‌ای، نیازمند فضای بسیار زیادی خواهد بود.

به نظر می‌رسد، سازندگان X22 با هدف کنترل مصرف سوخت و آرامش پیشرانه، آنرا برای قدرتی در حد ۱۰۰ اسب بخار، طراحی کرده‌اند. این موضوع، سکوت رضایت‌بخشی به سرنشینان خودرو می‌دهد و از این نظر، فراتر از محصولات ساخت ایران، عمل می‌کند. از دیگر نکات مثبت X22، می‌توان به صندلی‌های بسیار خوب و راحت آن اشاره کرد که حتی در سفرهای طولانی هم، قابل قبول خواهند بود و متریال استفاده شده درآنها، مرغوب ارزیابی می‌شود. طراحی کابین X22، به گونه‌ای است که دید خوبی به سرنشینان، خصوصا راننده می‌دهد. این خودرو برای خانم‌ها و کسانی که به‌ دنبال محصولی با ابعاد قابل کنترل در رانندگی هستند مناسب خواهد بود، چراکه علاوه بر فرم خوب بدنه، با استفاده از سنسورها و دوربین عقب، به راحتی پارک می‌شود.

MVM X22

سیستم تعلیق و فنربندی نرم X22، فراتر از کلاس قیمتی این خودرو است و در مجموع می‌توان گفت، یک خودروی شهری برای مصرف روزانه‌ی انفرادی یا خانواده‌ی جوان است. به لطف استفاده از آپشن‌های پایه مثل کروزکنترل، سفر با X22 برای ۴ سرنشین بلندقد، امکان‌پذیر خواهد بود، هرچند که رانندگی اسپرت و جوان‌پسندی نخواهد داشت. از سویی دیگر، ارتفاع مناسب بدنه از سطح زمین، ۱۸.۵ سانتیمتر است که کمک می‌کند از دست‌اندازهای تا این حدود، عبور کند، اما این کراس‌اور، تک‌ دیفرانسیل ارائه می‌شود و با لاستیک‌هایی به عرض ۲۰۵ میلی‌متر و پیشرانه‌ی ضعیف، مناسب طبیعت‌گردی و عبور از مسیرهای خارج جاده نخواهد بود.

قیمت نهائی و مقایسه با رقبا

نماینده‌ی رسمی چری در ایران، مدل تیگو ۲ را با نام MVM X22 عرضه می‌کند. آستانه‌ی قیمت این خودرو برای مدل مجهز به جعبه‌دنده‌ی دستی و آپشن‌های استاندارد، ۵۷ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان است که با آپشن‌های سری اسپرت، به ۵۸ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان می‌رسد. نمونه‌ی دنده‌ اتوماتیک X22، قیمت پایه‌ی ۶۵ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان خواهد داشت که با آپشن‌های کامل، ۶۶ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان، فروخته می‌شود. تمامی این خودروها، با ۳ سال یا ۶۰ هزار کیلومتر گارانتی، خواهند بود.

به نظر می‌رسد نسخه‌ی دنده دستی با آپشن‌های پایه و قیمتی در حدود ۵۷ میلیون تومان، جذابیت بیشتری برای بازار ایران داشته باشد، چرا که می‌توان با اقساطی تا ۲۴ ماه همراه پیش‌پرداخت ۵۰ درصد نیز، صاحب X22 شد. این نمونه، در شتاب‌گیری و عبور از شیب‌ها نیز، علمکرد بهتری در مقایسه با نمونه‌ی مجهز به جعبه‌دنده‌ی خودکار دارد، ضمن اینکه معکوس‌های ناگهانی نخواهد داشت و کنترل بهتری به راننده می‌دهد. این موضوع، درکنار مصرف سوخت کمتر، اختلاف قیمت ۸ میلیون تومانی با مدل دنده اتوماتیک را، کاملا توجیه می‌کند.

MVM X22

تعداد کراس‌اورهای کوچک چینی در بازار ایران روبه افزایش است و این خودروها با کلاس قیمتی زیر ۷۰ میلیون تومان، توان و قصد رقابت با برندهای دیگر کشورها را نخواهند داشت، هرچند که در نمونه‌های گران‌تر، عملکرد بهتری دارند. X22 در بازار ایران، با چانگان SC35 ولیفان X60 مقایسه می‌شود که به ترتیب با قیمت‌های ۶۴ و ۶۷ میلیون تومان، فروخته می‌شوند. با این اوصاف، نسخه‌ی ارزان‌قیمت X22، به رغم کمبودهایی مثل پیشرانه‌ی ضعیف و نبود گیربکس اتوماتیک، به دلیل قیمت ۵۷ میلیون تومانی، عاشقان کراس‌اور را جذب خود می‌کند و از این نظر، در بازار کشورمان بی‌رقیب خواهد بود. از نظر عملکرد فنی، لیفان X60 با پیشرانه قدرتمندتر، بهتر از X22 با جعبه‌دنده‌ی خودکار، ارزیابی می‌شود، اما ظاهر بسیار خوب X22، برگ برنده‌ی MVM در کلاس کراس‌اورهای اقتصادی خواهد بود.

با استفاده از جداول ادامه‌ی مطلب، می‌توان به مقایسه‌ی قیمت و توانایی‌های فنی چری تیگو 7، با رقبای چینی و غیر چینی بازار ایران پرداخت.

مشخصاتMVM X22 MT MVM X22 ATچری تیگو 7BYD S6MVM  X33-Sلیفان X60چانگان SC35هایما S7 توربوجک S5 توربو
حجم موتور (سی‌سی)۱۴۹۸۱۴۹۸۱۴۹۸۲۴۰۰۱۹۷۱۱۷۹۴۱۶۰۰۱۷۹۵۱۹۹۷
تعداد سیلندر۴- خطی۴- خطی۴- خطی۴- خطی۴- خطی۴- خطی۴- خطی۴- خطی۴- خطی
تعداد مجموع سوپاپ۱۶۱۶۱۶۱۶۱۶۱۶۱۶۱۶۱۶
حداکثر قدرت خروجی (اسب بخار)۱۰۵۱۰۵۱۵۰۱۶۰۱۳۶۱۳۱۱۲۳۱۷۰۱۷۴
حداکثر سرعت (کیلومتر بر ساعت)۱۷۰۱۶۰۱۷۰۱۸۵۱۷۵۱۷۰نامشخص۱۷۰۱۸۰
نوع جعبه دندهدستی ۵ سرعتهاتوماتیک ۴ سرعتهCVTاتوماتیک ۶ سرعتهاتوماتیک ۷ سرعتهاتوماتیک ۴ سرعتهاتوماتیک ۴ سرعتهاتوماتیک ۶ سرعتهاتوماتیک ۶ سرعته
حجم باک (لیتر)۵۰۵۰۵۷۷۲۵۵۵۵۵۲۶۱۵۵
مصرف سوخت سیکل ترکیبی (لیتر در ۱۰۰ کیلومتر)۸۸.۲۶.۵۱۰۸.۵۸.۲۷۹.۶نامشخص
طول (میلی‌متر)۴۲۰۰۴۲۰۰۴۵۰۰۴۸۱۰۴۴۱۹۴۳۲۵۴۱۶۰۴۵۳۰۴۴۳۰
عرض (میلی‌متر)۱۷۶۰۱۷۶۰۱۸۳۷۱۸۵۵۱۷۶۵۱۷۹۰۱۸۱۰۱۸۳۰۱۸۴۰
ارتفاع (میلی‌متر)۱۵۷۰۱۵۷۰۱۶۷۰۱۷۲۵۱۶۵۱۱۶۹۰۱۶۷۰۱۷۳۰۱۶۶۰
وزن خالص (کیلوگرم)۱۲۴۵۱۲۴۵۱۴۳۲۱۶۹۵۱۴۲۰۱۳۳۰۱۲۹۰۱۵۴۵۱۵۴۵
استاندارد آلایندگییورو۵یورو۵یورو۵یورو۵یورو۵یورو ۴نامشخصیورو۵یورو۵
قیمت (میلیون تومان)*۵۸۶۶۱۲۸۹۶۷۵۶۷۶۴۸۸۹۷

*مقادیر تخمینی با توجه به قیمت جهانی و محصولات هم‌رده در ایران

گالری

دانلود با کیفیت 360p  720p  1080p


منبع : زومیت

این نشانه ها یعنی عملکرد خوبی در محیط کار دارید - فناوری

حافظه 3D XPoint؛ قاتل فلش NAND یا جایگزین DRAM - فناوری

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا