چرا با کاهش دما دچار آکنه می‌شویم؟

سه‌شنبه 15 فروردین 1402 سلامت
بروز جوش در بزرگسالی

چرا با کاهش دما دچار آکنه می‌شویم؟

با کاهش دما شدت پدیدار شدن آکنه نیز در برخی افراد افزایش می یابد. در حقیقت، فصل پاییز و افت دما می تواند یکی از دلایل پنهان مواجهه با آکنه باشد.فصل تابستان به پایان رسیده و به تازگی وارد فصل پاییز شده ایم. اما به رغم تمام زیبایی ظاهری پاییز که شامل جشنواره ای از رنگ های جذاب می شود، آب و هوای این فصل می تواند برای برخی افراد به شکل گیری مشکلی بزرگ منجر شود؛ ظهور غیر قابل توضیح آکنه.

چرا با کاهش دما دچار آکنه می‌شویم؟

چرا با کاهش دما دچار آکنه می‌شویم؟

آکنه چیست ؟

آکنه نوعی بیماری مزمن و التهابی پوستی است که باعث ایجاد لکه و جوش هایی به خصوص در صورت، شانه ها، پشت، گردن، سینه و بالای بازوها می‌شود.جوش های سر سفید، جوش های سر سیاه، کیست ها و ندول ها انواع آکنه هستند و این بیماری شایع ترین بیماری پوستی در جهان است.این وضعیت معمولاً با فعال شدن غدد چربی در دوران بلوغ روی می‌دهد،

اما می‌تواند در هر سنی بروز کند. این شرایط خطرناک نیست اما می‌تواند زخم‌های پوستی برجای گذارد.این غدد چربی تولید می‌کنند و در مردان و زنان، توسط هورمون های مردانه که از غدد فوق کلیوی ترشح می شوند، تحریک ‌می شوند.حداقل 85 درصد افراد در سنین 12 تا 24 سال با بروز آکنه مواجه می‌شوند.

آکنه چیست ؟

آکنه چیست ؟

درباره آکنه

  1. آکنه نوعی بیماری پوستی است که غدد چربی واقع در قاعده فولیکول های مو را درگیر می‌کند.
  2. این بیماری 3 نفر از هر 4 نفر دارای سنین 11 تا 30 سال را درگیر می‌کند.
  3. این بیماری خطرناک نیست، اما می‌تواند اسکارهای پوستی برجای گذارد.
  4. درمان به شدت و میزان پایداری آن بستگی دارد.
  5. فاکتورهای خطر شامل ژنتیک، سیکل قاعدگی، اضطراب و استرس، آب و هوای گرم و مرطوب، استفاده از لوازم آرایشی دارای پایه روغنی و فشردن جوش ها هستند.
کاهش دما و بروز آکنه 

کاهش دما و بروز آکنه 

کاهش دما و بروز آکنه

با کاهش دما شدت پدیدار شدن آکنه نیز در برخی افراد افزایش می یابد. در حقیقت، فصل پاییز و افت دما می تواند یکی از دلایل پنهانمواجهه با آکنه باشد.  دماهای سرد، بادهای شدید، و رطوبت کم موجب خشکی پوست می شوند. اما به نظر می رسد پوست پیام را به درستی دریافت نمی کند، زیرا به تولید چربی که موجب آکنه می شود، ادامه می دهد،

و سلول های مرده و بدون آب پوست و باکتری ها را زیر پوست به دام می اندازد. این شرایطی عالی برای بروز آکنههای جدید است. پدیدار شدن آکنه لزوما تنها به ناحیه صورت انسان محدود نمی شود و در دیگر نقاط بدن نیز می توانید شاهد شکل گیری آنها باشید.

از بین بردن جوش های سرسیاه

از بین بردن جوش های سرسیاه

از بین بردن جوش های سرسیاه

پس، برای از بین بردن جوش های سر سیاه یک بار برای همیشه چه کاری می توان انجام داد؟ کارشناسان استفاده از یک لایه بردار پوست برای از بین بردن سلول های مرده پوست و آلودگی به همراه استفاده از یک مرطوب کننده در راستای محافظت از پوست صورت در برابر هوای خشک و سخت پاییز و زمستان را توصیه می کنند.

درمان خانگی آکنه

داروهایی که باعث بهبود آکنه می‌شود اغلب هزینه زیادی دارد و همه افراد توان پرداخت این هزینه‌های سنگین را ندارند. درمان‌های خانگی در اکثر موارد باعث درمان آکنه می‌شوند ولی ممکن است زمان بیشتری مورد نیاز باشد تا روند درمان طی شود. در ادامه به چند روش ساده برای درمان و بهبود آکنه صورت اشاره می‌کنیم.

  • دمنوش عسل و دارچین: موادی که حاوی آنتی اکسیدان هستد در بسیاری از موارد برای بدن مفید می‌باشند. از جمله می‌شود به خاصیت ضد سرطانی بودن اشاره کرد. دمنوش عسل و دارچین سرشار از آنتی اکسیدان می باشد که بسیاری برای بهبود آکنه و جوش مفید است.
  • چای سبز: از فواید چای سبز هر چه گفته شود کم است. ضد افسردگی، لاغری. ضد سرطان، تنها بخشی از خواص درمانی چای سبز است. مصرف روزانه دو لیوان چای سبز باعث کاهش التهاب صورت و آکنه می‌شود.
  • روی: مصرف روی یا همان زینک در بهبود عملکرد دفاعي بدن، کاهش خستگی، کاهش ریزش مو و همچین بهبود آکنه صورت تاثیر بسیار زیادی دارد.

 

آیا قهوه و کافئین جذب آهن را کاهش می‌دهند؟

چرا برخی مواد غذایی موجب سرطان می شوند؟

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا