نودل سبزیجات؛ غذای سریع چینی

دوشنبه 15 آذر 1400 آشپزی

نودل سبزیجات؛ غذای سریع چینی

 باید گیاه خوار باشید تا قدر این غذای سریع، ساده و دل انگیز چینی رو بدونید.

مواد لازم

  • نودل برنج ۲۰۰ گرم
  • روغن گیاهی قدری
  • قارچ ۳۰۰ گرم
  • سیر ۲ حبه
  • فلفل چیلی قرمز ۱ عدد
  • زنجبیل ۱ تکه
  • کدو ۲۰۰ گرم
  • گشنیز ۱/۲ دسته
  • پیازچه ۶ عدد
  • نشاسته ذرت ۱ قاشق چای خوری
  • سس سویا ۲ قاشق غذاخوری
  • عسل ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن کنجد ۱ قاشق چای خوری
  • سرکه سیب ۱/۲ قاشق چای خوری
  • اسفناج ۱۰۰ گرم
  • لیمو ترش ۲ عدد
  • سس فلفل تند به دلخواه

 

نودل سبزیجات؛ غذای سریع چینی

نودل سبزیجات؛ غذای سریع چینی

آماده کردن مواد برای تهیه نودل سبزیجات:

۱- نودل رو طبق دستور روی بسته بندیش بپزید، آبکشی کنید و کنار بذارید.
۲- قارچ‌های بزرگ‌تر رو تکه تکه کنید.
۳- سیر رو پوست گرفته، دانه های فلفل چیلی رو جدا کنید و اون‌ها رو ریز خرد کنید.
۴- از یک تکه ۴ سانتی متری زنجیل تازه استفاه کنید. اون رو پوست گرفته و خلالی کنید.
۵- انتهای کدوها رو جدا کنید و اون ها رو هم خلالی خرد کنید.
۶- برگ‌های گشنیز رو جدا کنید و ساقه‌هاشون رو یز خرد کنید.
۷- پیازچه‌ها رو تمیز شسته و قسمت‌های سفیدشون رو نازک حلقه‌حلقه کنید.
۸- اسفناج ها رو درست خرد کنید.

طرز تهیه

1.اول نودل رو بپزید.

2. مقداری روغن در ماهیتابه ای روی حرارت بالا گرم کنید. قارچ‌ها رو اضافه کنید و برای حدود ۲ تا ۳ دقیقه تا نرم بشن، تفت بدین.

3. سیر، فلفل چیلی، زنجبیل، کدو، ساقه‌های گشنیز و قسمت‌های سفید پیازچه رو اضافه کنید و مواد رو برای ۳ دقیقه دیگه تا کمی طلایی بشن تفت بدین.

4. در این میان، نشاسته ذرت رو با ۲ قاشق غذاخوری آب ترکیب کنید، بعد سس سویا، عسل، روغن کنجد و سرکه سیب رو با اون ها ترکیب کنید. ترکیب رو به ماهیتابه اضافه کنید و برای ۳ دقیقه تا غلیظ بشه، بپزید.

5. اسفناج رو به همراه نودل به سایر مواد اضافه کنید و هم بزنید تا گرم بشن. بعد برگ‌های گشنیز رو اضافه کنید.

6. نودل رو در کنار برش های لیمو ترش و سس فلفل تند سرو کنید. برای تزیین تعدادی برگ گشنیز و برش های پیازچه روی نودل پخش کنید.

 

نخودک؛ یک اسنک خوشمزه

ناسی گورنگ

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا