عدس پلو / طر زتهیه عدس پلو خوشمزه و متفاوت

یکشنبه 2 مرداد 1401 آشپزی
adas polo

عدس پلو جزء غذاهای سنتی خوشمزه و پر طرفدار است عدس پلو را با گوشت مرغ ب یا با  گوشت قلقلی شده و  یا با  گوشت چرخی تهیه می کنند . در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه عدس پلو با ما همراه باشید .همچنین طرز تهیه عدس پلو مشهدی و ماش پلو افغانی و فلفل پلو را مشاهده کنید.

مواد لازم برای  تهیه عدس پلو ۴ نفر

  • برنج ایرانی : ۳ پیمانه
  • عدس :۲ پیمانه
  • گوشت چرخ کرده :۲۵۰ گرم
  • پیاز: ۲ عدد 
  • کشمش :۴ قاشق غذاخوری
  • خلال پسته : ½ فنجان
  • خرما : ۸ عدد 
  • زعفران دم کرده و دارچین: به مقدار کافی
  • کره و روغن :به مقدار کافی
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
  • زردچوبه: به مقدار کافی
عدس پلو

عدس پلو

طرز تهیه عدس پلو رستورانی

  1.  برابی تهیه عدس پلو خوشمزه ابتدا عدس پاک شده را 12 ساعت قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید . نیاز به جدا پختن عدس نیست .
  2. برنج مرغوب ایرانی را برای چند ساعت خیس کنید .
  3. حال یک قابلمه مناسب بردارید و تا نصفه آب بریزید و روی شعله قرار دهید تا بجوشد سپس به میزان لازم نمک اضافه کنید و بعد عدس  و برنج که قبلا خیس کردید را اضافه کنید و صبر کنید تا برنج و عدس  بپزد سپس آبکش کنید اگر مایل بودید می توانید مقداری زرد چوبه هم به آب برنج اضافه کنید .
  4. ته دیگ مناسب را بیندازید( البته ته دیگ سیب زمینی برای این غذا مناسب تر است ) و برنج آبکش شده را در قابلمه بریزید. کمی روغن روی برنج بدهید  به مدت 40 دقیقه دم دهید .( اگر مایل بودید می توانید عدس را جدا بپزید و آب آن را دور بریزید و برنج را با عدس به صورت کته دم دهید
  5. تا برنج دم می کشد مواد عدس پلو را آماده کنید.  عدس پلو با پیاز داغ فراوان طعم بینظیری دارد . یک پیاز درشت را خلالی خرد کنید . در تابه مناسب مقداری روغن بریزید و روی شعله قرار دهید وقتی داغ شد پیاز خلالی را اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز کاملا طلایی شود سپس از تابه خارج کنید و کنار بگذارید.
  6. حالا پیاز دومی را نگینی خرد کنید و در همان تابه تفت دهید تا سبک شود  سپس گوشت چرخ کرده را  اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند سپس ادویه ها را اضافه کنید (دارچین، زردچوبه و فلفل سیاه ) و دوباره تفت دهید  شعله را کم کنید و در تابه را بزارید تا گوشت با حرارت کم بپزد ( می توانید خیلی کم آب به گوشت اضافه کنید ) وقتی آب گوشت کشیده شد زعفران دم شده و نمک را اضافه کنید . شعله را خاموش کنیدو کنار بگذارید.
  7. کشمش را بشویید و 20 دقیقه خیس کنید بعد آبکش کنید.  سپس در  تابه کوچک مقداری روغن بریزید و روی شعله قرار دهید تا گرم شود و کشمش را اضافه کنید و تفت دهید تا براق شود کشمش را از تابه خارج کنید و خلال پسته را  را در تابه تفت دهید.
  8.  در این مرحله روی برنج دم کشیده مقداری روغن بریزید ودر دیس بکشید  و با گوشت چرخی پخته شده و کشمش و پیاز داغ و خلال پسته تزیین کنید
  9. عدس پلوی  خوشمزه را با خرما و ماست میل کنید .
حلوای هویج

حلوای هویج/ طرز تهیه حلوای هویج پاکستانی

halwa kerachy

حلوا کراچی/ طرز تهیه حلوا کراچی پاکستانی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا