نحوه پخت بورک مرغ و اسفناج

سه‌شنبه 27 آذر 1397 آشپزی
بورک ترکی

مواد مورد نیاز برای این غذا به شرح زیر است.

مواد لازم
نان یوفکابه میزان لازم
فیله مرغ250 گرم
شیر1 پیمانه
پنیرپیتزا200 گرم
تخم مرغ3 عدد
پیاز1 عدد
سیرداغ1 قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک1 پیمانه
سویا سس1 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده، نمک، فلفل،‌ روغنبه میزان لازم


چند نکته:

  • ترجیحا از سینه مرغ استفاده کنید.
  • به جای سرکه بالزامیک از رب انار نیز می‌توانید استفاده کنید.

روش پخت

  1. پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ کنید.

  2. سیرها را له کنید و تفت دهید.

  3. فیله مرغ را به قطعات کوچک خرد نمایید.

  4. مقدار اندکی روغن داخل یک ماهیتابه بریزید و تکه‌های مرغ را به آن اضافه کنید تا کاملا تفت داده شوند.
  5. اکنون مقداری از سیرداغی که تهیه کرده بودید را به مرغ اضافه کنید.

  6. سپس پیاز داغ را نیز به مواد اضافه نمایید.

  7. اسفناج‌ها را در ظرف دیگری ریخته و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید تا بپزد.
  8. سویا سس و سرکه بالزامیک را به اسفناج‌ها اضافه کنید.

  9. سپس مقداری پیاز داغ و زعفران نیز به آن بیفزایید.

  10. صبر کنید که مرغ و اسفناج به طور کامل بپزد.
  11. زرده و سفیده تخم مرغ‌ها را از یکدیگر جدا کنید. زرده را با شیر و مقداری زعفران مخلوط و بهم بزنید تا یک دست شود.
  12. از مخلوط زده و شیر به لبه‌های خمیر یوفکا بزنید، به این ترتیب هنگام پخت، خمیر باز نخواهد شد.

طرز تهیه اسلایدر چیکن فاهیتا خوشمزه

دستور پخت اسلایدر چیکن فاهیتا خوشمزه

دستور تهیه میگوی کاجون تند و خوشمزه

نحوه پخت میگوی کاجون تند و خوشمزه

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا