مواد مورد نیاز برای این غذا به شرح زیر است.
مواد لازم | |
نان یوفکا | به میزان لازم |
فیله مرغ | 250 گرم |
شیر | 1 پیمانه |
پنیرپیتزا | 200 گرم |
تخم مرغ | 3 عدد |
پیاز | 1 عدد |
سیرداغ | 1 قاشق غذاخوری |
سرکه بالزامیک | 1 پیمانه |
سویا سس | 1 قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده، نمک، فلفل، روغن | به میزان لازم |
چند نکته:
- ترجیحا از سینه مرغ استفاده کنید.
به جای سرکه بالزامیک از رب انار نیز میتوانید استفاده کنید.
روش پخت
پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ کنید.
سیرها را له کنید و تفت دهید.
فیله مرغ را به قطعات کوچک خرد نمایید.
- مقدار اندکی روغن داخل یک ماهیتابه بریزید و تکههای مرغ را به آن اضافه کنید تا کاملا تفت داده شوند.
اکنون مقداری از سیرداغی که تهیه کرده بودید را به مرغ اضافه کنید.
سپس پیاز داغ را نیز به مواد اضافه نمایید.
- اسفناجها را در ظرف دیگری ریخته و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید تا بپزد.
سویا سس و سرکه بالزامیک را به اسفناجها اضافه کنید.
سپس مقداری پیاز داغ و زعفران نیز به آن بیفزایید.
- صبر کنید که مرغ و اسفناج به طور کامل بپزد.
- زرده و سفیده تخم مرغها را از یکدیگر جدا کنید. زرده را با شیر و مقداری زعفران مخلوط و بهم بزنید تا یک دست شود.
از مخلوط زده و شیر به لبههای خمیر یوفکا بزنید، به این ترتیب هنگام پخت، خمیر باز نخواهد شد.
ارسال دیدگاه