در این مطلب طرز تهیه آبگوشت کرمانشاهی با گوجه سبز را به شما آموزش داده ایم. آبگوشت کرمانشاهی با گوجه سبز! حالا که فصل این میوه خوشمزه رسیده است، این آبگوشت را حتما درست کنید.
مواد لازم:
- رب گوجه فرنگی 2تا3قاشق سوپخوری
- پیاز 2عدد
- پودر سیر 2قاشق مرباخوری
- نعنا (خشك) به میزان لازم
- فلفل به میزان لازم
- نمك به میزان لازم
- سیب زمینی 2عدد
- گوجه سبز 300گرم
- دنبه 50تا 100گرم
- گوشت (آبگوشتی) 400گرم
- حبوبات (شامل نخود و لوبیا سفید) 1لیوان
- لیمو عمانی 1عدد
- زعفران (آبكرده و غلیظ) 2قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا نخود و لوبیا را 2بار جوشانده و ابش را خالی میكنیم.مقداری دنبه را داخل ظرف ریخته و آن را آب میكنیم .پیاز را شسته و 4قسمت میكنیم و داخل دنبه تفت میدهیم و به آن مقداری زردچوبه اضافه میكنیم
گوشت را به مواد اضافه كرده و خوب تفت میدهیم و بعد با مقداری اب اجازه میدهیم مواد بپزد.
نكات:
این آبگوشت خوشمزه مخصوص كرمانشاه است.در صورت تمایل از مقدار بیشتری گوجه سبز در غذا استفاده كنید
توجه داشته باشید میزان دنیه نوشته شده جدا از میزان دنبه همراه با گوشت آبگوشتی است ولی اگر دوست ندارید غذا خیلی چرب شود از به كار بردن دنبه اضافی اجتناب كنید.
ارسال دیدگاه