دستورتهیه کیک هل و پرتقال

دوشنبه 14 اسفند 1396 دسته‌بندی نشده
دستورتهیه کیک هل و پرتقال

دستورتهیه کیک هل و پرتقال

اگر به دنبال این هستید که در یک مدت زمان بسیار کم یک کیک را آماده کنید ما به شما کیک هل و پرتقال را که در کمتر از 10 دقیقه پخته می شود پیشنهاد می دهیم.

مواد لازم برای کیک هل و پرتقال

  •  آرد کیک الک شده= 2.5 پیمانه
  • بیکینگ پودرالک شده باآرد= 2قاشق مرباخوری سرصاف
  • شکر= 1.5 پیمانه
  • شیر= 1 پیمانه
  • روغن مایع= 1 پیمانه
  • تخم مرغ= 3 عدد
  • دانه هل سبز(پودرشده)= 4 عدد
  • پودر وانیل= 1 قاشق چایخوری
  • رنده پوست 1 عدد پرتقال ( رنده ریز)
  • در صورت تمایل مقداری عسل و گردوی خرد شده
کیک هل و پرتقال
کیک هل و پرتقال

طرز تهیه کیک هل و پرتقال

در ظرف گودی تخم مرغها(زرده و سفیده باهم) و شکر را با همزن برقی بمدت 5 دقیقه با سرعت زیاد هم میزنیم تا مواد بصورت کرم در آید . در حین مخلوط کردن در دقیقه های آخر پودر هل و رنده پوست پرتقال و وانیل را نیز اضافه نمایید تا با تخم مرغ و شکر مخلوط گردد سپس 1 لیوان روغن مایع را اضافه کرده و با همزن بمدت 1 دقیقه مواد را خوب مخلوط نمایید پس از آن سرعت همزن را کمتر کرده و 1 لیوان شیر را اضافه نموده و بمدت 1 دقیقه دیگر بهم زدن ادامه دهید.
سپس همزن را خاموش کرده و مخلوط الک شده آرد و بیکینگ پودر را به مواد اضافه و با همزن خاموش مواد راکمی مخلوط کرده و سپس همزن را روشن کرده و برای چند لحظه آنرا با همزن مخلوط مینماییم.(تا پف کیک از بین نرود)
همچنین بخوانید : دستور تهیه انواع کیک و شیرینی
سپس مواد را درون قالبی که از قبل آن را کاملا چرب کرده و آرد پاشیده اید ریخته و در داخل فر که از قبل بمدت 10 دقیقه با درجه حرات 180 درجه سانتیگراد گرم شده در پنجره وسط گذاشته و بمدت 1 ساعت بپزید. سپس قالب را از فر خارج کرده وکنار میگذاریم تا کمی سرد شود سپس کیک را از قالب جدا کرده و در صورت تمایل برای تزیین آن مقداری عسل روی کیک مالیده و با گردوی خرد شده روی آنرا می پوشانیم.
کیک پرتقال
منبع:نمناک

عکس و بیوگرافی حامد زمانی

جنجال های ورزشی سال 96 در ایران

جنجال های ورزشی سال 96 در ایران

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا