درمان دل دردهای بعد از افطار

پنج‌شنبه 18 فروردین 1401 سلامت
درمان دل دردهای بعد از افطار

درمان دل دردهای بعد از افطار

 

اگر نکاتی که باید را رعایت کنید به هیچ عنوان روزه داری موجب بیماری شما نمیشود بلکه به پاکسازی بدن و سلامت آن کمک می کند.بعضی افراد با پرخوری یا در هم خوری و… احساس سنگینی شدید معده یا دل درد می کنند و نمی توانند تا چند ساعت از جایشان تکان هم بخورند. اگر شما هم این مشکلاات را دارید در این مطلب با ما همراه باشید.

برای رهایی از دل درد هایی که بعد از افطار به سراغتان می آید از چایی های مخصوص گیاهیی استفاده کنید نعناع موجود در این چای به فعال ساختن عملیات هضم، بابونه موجود در این چای به تسکین دردهای معده و سوختن چربی ها و رازیانه موجود در این چای نیز از جمع شدن چربی در بدن جلوگیری کرده و پیش از جمع شدن آن در بدن آن را می سوزاند.

 

مواد لازم برای تهیه چای گیاهی:

  • برگ نعناع تازه مقداری
  • دانه گیاه رازیانه یک قاشق کوچک
  • بابونه یک قاشق غذاخوری
درمان دل دردهای بعد از افطار

درمان دل دردهای بعد از افطار

دستور العمل تهیه چای گیاهی :

  1. درون قوری نیم لیتر آب بریزید.
  2. مقدارکمی برگ نعناع تازه، یک قاشق کوچک دانه گیاه رازیانه و یک قاشق غذاخوری بابونه را به آب درون قوری بیافزایید.
  3. قوری را ده دقیقه بر روی شعله ملایم آتش بگذارید.
  4. پس از آماده شدن، پنج دقیقه صبر کنید و سپس آن را از صافی رد کنید و بنوشید.

 

تا افطار میشود مقدار فراوانی غذا نخورید و معده خود را با حجم زیادی ناگهانی پر نکنید.

بهترین گزینه ها برای باز کردن افطار غذاهای گرم و سبک است !

در زمان افطار از مواد غذایی مانند عسل و حلیم و پنیر به اندازه مصرف شود .

بهتر است بین زمان افطار و شام حتما فاصله زمانی ای قائل شوید.

در هنگام افطار از خوردن غذاهای مختلف با هم خودداری کنید و درهم خوری نکنید !

 

دل درد بعد افطار

از آب سرد به هیچ عنوان برای باز کردن روزه استفاده نکنید ، زیرا محیط معده گرم است با ورود آب سرد در معده دچار اختلال در هضم و جذب غذا می شود.

بهتر است زمان افطار از مصرف قهوه و چای پر رنگ که باعث دفع آب بدن می شود، نیز پرهیز شود.

از نوشیدنی های گازدار استفاده نکنید زیرا باعث ایجاد مشکلات گوارشی میشوند.

باید بدانید مصرف غذاهای چرب، انواع فست فود، غذاهای دیرهضم یا غلات فراوان باعث ایجاد حس سنگینی یا دل درد بعد از افطار می شود. در ایام ماه رمضان خانواده ها بهتر است به جای استفاده از غذاهای سرخ کردنی روش طبخ غذای خود را به آب پز، کباب کردن و یا با بخار پختن تغییر دهند.

بهترین مواد غذایی برای خوردن در هنگام سرفه و سرماخوردگی چیست؟

ویتامین C در این 12 خوراکی بیشتر از پرتقال وجود دارد!!

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا