خواص چغاله بادام
در این روزها نو برانه های بهاری وارد بازار شده اند چغاله بادام از خوشمزه های این روزها هست که خوب است در مورد خواص چغاله بادام و مضرات آن هم چیز هایی بدانیم.
چغاله بادام همان میوه ی نارس درخت بادام است که پوستی ترد سبز رنگ کرکی با مزه ترش و مغزی سفید و شیرین دارد.چغاله بادام سرشار از فسفر، کلسیم، منیزیم ویتامین C، ویتامین E، آهن، ، ریبوفلاوین، ال کارنیتین، پروتئین و فیبر است.
از خواص چغاله بادام چه می دانید :
• این نوبرانه خوشمزه دارای طبع سرد است و مناسب برای اغلب طبع ها، بویژه مزاج های گرم و خشک در فصل بهار می باشد
• چغاله بادام به نحو مطلوبی می تواند موجب کاهش حرارت و گرمی زیاد بدن در افراد گرم مزاج شود.
•چغاله بادام غنی از آنتی اکسیدان اکه برای دفع سموم بدن و تقویت سیستم ایمنی بدن مناسب است .
• جغاله بادام دارای ترکیبات اسیدی است که مانع از آسیب رسیدن به بافت معده و بروز سرطان می شوند.
•چغاله بادام سرشار از فیبر است که برای آسان شدن عمل هضم و دفع مواد غذایی از دستگاه گوارش بسیار مفید است. و برای رفع یبوست عالی است .
• یکی از فواید مهم چغاله بادام جلوگیری از گرفتگی عضلات است .
• چغاله سرشار از مواد مغذی است و برای بدن بسیار مفید می باشد .
• ال کارتینین و ریبوفلاوین، دو عنصر اصلی موجود در چغاله بادام موجب تغذیه مناسب سلول های مغزی و عصبی می شوند.
• تنظیم قند خون بدن
گاه سیستم کلی بدن به دلیل ترشح مایع اسیدی معده و روده، اسیدی می شود که می تواند منجر به مشکلات شدیدی مانند پوکی استخوان، کمبود انرژی، ضعف سیستم ایمنی، افزایش وزن و غیره شود زیرا سیستم بدن بیشتر به قلیایی بودن تمایل دارد . بادام سبز یک پروتئین قلیایی است که می تواند به قلیایی ماندن بدن کمک کند.
از مضرات چغاله بادام می توان گفت :
• این میوه نارس اغلب هضم سنگینی دارد .
• زیاده روی در مصرف آن در اصطلاح عامیانه سردی می آورد .
• گاه فرد مصرف کننده دچار عوارضی از قبیل دل درد، تهوع، اسهال و سردرد می شوند.
•شستشوی غیر صحیح فروشندگان دوره گرد با آب جوی یا چاه می تواند عامل بروز بیماری های گوارشی می شود.
ارسال دیدگاه