طرز تهیه تخم مرغ آب پز با فلفل پنیری

پنج شنبه، ۲۲ خرداد ۱۳۹۹ آشپزی

دو نوع صبحانه در ترکیه است که با هم سرو میشه  وباید با هم پخته شود

تخم مرغ آب پزسرخ شده و فلفل پاپریکا سرخ شده با پنیر خامه ای.

مواد لازم برای تهیه این صبحانه

■تخم مرغ آب پز ۴ عدد

■کره ۱۰۰ گرم

■پودر فلفل قرمز و،فلفل شیرین و فلفل سیاه  به اندازه لازم

■پنیر خامه ای دو قاشق غذا خوری

■فلفل پاپریکا  ۴ عدد

■پونه به میزان لازم

■زیتون سیاه برای تزئین

مرحله اول پخت تخم مرغ آب پز:

ابتدا تخم مرغ ها را با آب و نمک به خوبی پخته تا مغز پخت شوند .علت استفاده از آب و نمک این است که آب سریع به جوش می آید و پوست تخم مرغ راحت جدا می شود.بعد از پخت ،تخم مرغها  را در آب  سرد گذاشته  پوست آنها را جدا می کنیم.  واز طول آنها را نصف کرده کنار می گذاریم.

سپس در ماهیتابه ۵۰ گرم کره ریخته و روی اجاق با شعله ملایم  گذاشته تاکره  آب  شود .ادویه ها (فلفل سیاه ،فلفل شیرین و فلفل قرمز )  را به کره آب شده اضافه کرده .و ماهیتابه را از روی حرارت برداشته تا کره و ادویه ها نسوزد. تخم مرغ های نصف شده را داخل ماهیتابه چیده و ماهیتابه را روی حرارت ملایم گذاشته تا تخم مرغ ها در کره و ادویه کمی سرخ شود .و مزه دار شوند ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و کمی پونه روی تخم مرغ ها می ریزیم.آماده سرو است

مرحله دوم پخت فلفل پنیری ترکیه ای :

فلفل پاپریکا را شسته و خشک کرده و درشت خرد کرده در ماهیتابه با ۵۰ گرم کره با شعله زیاد تفت دهید تا فلفل نرم و تردد شود  (شعله را کم نکنید چون فلفل آب می اندازد و روی  طعم فلفل اثر می گذارد )مقداری نمک، فلفل سیاه ، فلفل قرمز و پونه اضافه کرده اجازه دهید کمی سرخ شود.   پنیر خامه ای را روی فلفل پاپریکا سرخ شده ریخته و مجدد ۱ دقیقه سرخ کنید و از روز حرارت بردارید و در ظر ف سرو ریخته و روز آن زیتون سیاه بریزید.

 

 

کیک اسفناجی

پخت کیک اسفناجی خوشمزه

طرز تهیه خورش داوود پاشا یک غذای جدید برای مهمانی ها

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا