طرزتهیه دسر پان اسپانیایی

دوشنبه، ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ آشپزی

مواد لازم :

■ گردوی خرد شده  ۱/۲پیمانه

■ آرد سفید ۱/۲ پیمانه

■ تخم مرغ ۲ عدد

■ شکر ۱ لیوان

■ شیر ۱  لیتر  یا ۴ لیوان

■ کاکائو ۳ قاشق غذاخوری

■ نشاسته ذرت  ۲ قاشق غداخوری

■ خامه صبحانه ۱۵۰ گرم

■ بیسکویت پتی بور ۱ تا ۲ بسته

■ وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری

■ موز خرد شده  ۱ عدد

■ کره  ۵۰ گرم

طرز تهیه دسر پان

■ تخم مرغ ها وشکر  رابا همزن برقی همزده.

■ شیر را داخل قابلمه ریخته و نشاسته ذرت را که با کمی آب سرد حل کردیم را به آن اضافه می کنیم.سپس آرد الک شده و مخلوط شکر و تخم مرغ  را به  مواد داخل قابلمه اضافه  می کنیم.این مواد را خوب هم زده و روی شعله ملایم قرار میدهیم، و هم زدن را قطع نمی کنیم تا مواد به غلظت فرنی برسد.و در آخر پخت کره و وانیل را اضافه می کنیم

■ شعله را خاموش کرده و خامه را با مواد اضافه می کنیم .خامه را می توان حذف کر د

دسر پان را می توان دو رنگ تهیه کرد به این صورت که مواد را نصف کرده و در دو قابلمه ریخته یکی را سفید تهیه کرد و به دیگری ۳ قاشق غذا خوری کاکائو اضافه کرد.

■در ظرف مورد نظر یک ردیف بیسکویت پتی بور (متوان از پود بیسکویت استفاده کرد ) می چینیم و روی آن از مواد آماده شده قهوه ای یا سفید ریخته و روی آن گردوی خرد شده و موز خرد شده ریخته و لایه لایه ادامه می دهیم تا مواد تمام شود .و در آخر روی دسر را با شکلات خرد شده و خامه فرم گرفته تزئین می کنیم.

■روی دسر  سلفون  کشیده و به مدت ۲ تا ۴ ساعت در یخچال قرار می دهیم  هرچه بیشتر در یخچال بماند خوشمزه تر می شود .

نوش جان

 

بسبوسه مصری

دستور پخت بسبوسه مصری لذیذ

طرز تهبه آلبالو پلو خوشمزه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا