شکر یا شکر نارگیل
در اینجا نظریه برخی از کارشناسان باتجربه تغذیه را برای شما جمع آوری کرده ایم و بررسی کرده ایم که آیا شکر نارگیل بهتر است یا شکر عادی . این مطلب از سایت ام سی ان (MSN) برای شما عزیزان ترجمه شده است.
استاد تغذیه، دانشجوی کارشناسی علوم تغذیه انسانی · ۵ سال سابقه · آرژانتین
شکر نارگیل نسبت به شکر، سالمتر است زیرا حاوی برخی مواد مغذی از نخل نارگیل مانند مواد معدنی، آنتیاکسیدانها و فیبر است و همچنین شاخص گلیسمیکی پایینتری دارد. با این حال، مزایای پتانسیلی شکر نارگیل نسبت به محتوای بالای قند آن از بین میروند. هر دو گزینه حاوی قند و کالری بالایی هستند و بنابراین باید مطابق نیازهای هر فرد در رژیم غذایی محدود شوند.
دارای مدرک کارشناسی ارشد تغذیه و رژیم غذایی · ۳ سال سابقه · استرالیا
شکر نارگیل یک شیرین کننده است که توجه بسیاری را به خود جلب کرده است و از درخت نارگیل استخراج میشود. شناخته شده است که شیرین کننده نارگیل نسبت به شکر معمولی، حاوی مواد مغذی بیشتری است و شاخص گلیسمیکی پایینتری دارد. شکر نارگیل شامل اینولین است که میتواند جذب گلوکز را کند کند و به همین دلیل شاخص گلیسمیکی آن کمتر است. این شکر حاوی مقادیر کمی از مواد معدنی و آنتیاکسیدانها است،
اما محتوای بالای قند آن منجر به کاهش مزایای بهداشتی آن میشود. شکر نارگیل هنوز هم مقدار مشابهی از فروکتوز را نسبت به شکر دارد و در صورت مصرف بیش از حد، هر دو به بیماریهای مزمن منجر میشوند. با این حال، فقط به دلیل اینکه شکر نارگیل مقداری مواد مغذی بهتر دارد، اثرات بهداشتی آن نسبت به شکر معمولی مشابه است. بنابراین بهتر است هر دو را با میزان مصرف متعادل استفاده کنید.
دارای مدرک کارشناسی ارشد بهداشت عمومی و خانوادگی/ دانشجوی کارشناسی ارشد تغذیه و رژیم غذایی · ۵ سال سابقه · برزیل
شکر نارگیل نوعی شیرین کننده طبیعی و با حداقل فرآیند پردازش است، دارای شاخص گلیسمیکی پایینتر و ترکیب غذایی غنیتری نسبت به شکر معمولی است. شکر نارگیل منبعی از ویتامینهای گروه ب، آهن، روی، کلسیم، پتاسیم، اسیدهای چرب زنجیره کوتاه،
فنلها و آنتیاکسیدانها است که ممکن است به مزایای بهداشتی بپردازند. شکر نارگیل همچنین حاوی اینولین است که یک فیبر غذایی است و ممکن است جذب گلوکز را کند کند و توضیح دهد که چرا شکر نارگیل شاخص گلیسمیکی پایینتری دارد و سالمتر از شکر معمولی است.
دارای مدرک دکتری، زراعت و علوم کشت و صنایع غذایی (در حال انجام)، کارشناسی ارشد، علوم و تکنولوژی غذایی · ۱ سال سابقه · آفریقای جنوبی
بین شکر نارگیل و شکر سفید در محتوای کالری و کربوهیدرات هیچ تفاوتی وجود ندارد. هر دوی آنها ۱۶ کالری و ۴ گرم قند در هر قاشق چایخوری دارند. شکر نارگیل به طور مکرر به عنوان یک ماده حاوی مواد مغذی مارکتینگ میشود که از شیره، به ویژه پتاسیم، حفظ میکند.
دارای مدرک کارشناسی ارشد تحقیق – MRes تغذیه و اختلالات متابولیکی · ۳ سال سابقه · انگلستان
شکر قرار است شکر باشد، مهم نیست که به صورت عسل، شکر، شکر نیشکر، شیره، شکر نارگیل و غیره باشد. با این حال، شکر نارگیل میتواند جایگزینی سالمتر برای چیزهای بسیاری از شکرهای پردازش شده باشد، به همین دلیل به عنوان سالمتر مورد توجه قرار میگیرد.
با این حال، یافتن شکر نارگیل ارگانیک بسیار دشوار است و قیمت بسیار بالای آن ممکن است گزینهی مناسبی برای بسیاری از افراد نباشد. بنابراین، زمانی که شما شکر میخورید، به نوعی شکر سفید معمولی از چغندر یا نیشکر را انتخاب کنید، اگر ممکن است نسخهی ارگانیک را انتخاب کنید و مصرف خود را به ۲۵ گرم در هفته محدود کنید.
ارسال دیدگاه