چرا از خواب می پرید؟!

شنبه 25 دی 1400 سلامت
چرا از خواب می پرید

چرا از خواب می پرید؟!

کارشناسان علل مختلفی را برای بیدارشدن های ناگهانی از خواب عنوان می کنند؛ اولین مورد اسپاسم عضلات پا است که به دلایل مختلف رخ می دهد و می تواند باعث بیدار شدن از خواب و احساس درد در افراد شود. این اسپاسم که به سندروم پای بی‌قرار نیز مشهور است به دلایل مختلف بروز می کند که از جمله آن می‌توان به کم خونی یا مشکلات استخوانی اشاره کرد که باید فرد تحت مشاوره پزشک قرار گیرد.

آپنه خواب یا همان خروپف هم یکی دیگر از دلایل بیدار شدن ناگهانی از خواب است که به دلیل کمبود اکسیژن و مسدود شدن مسیر تنفس ایجاد می شود و می تواند باعث بروز حمله قلبی یا سکته مغزی، کاهش سطح هوشیاری و خستگی و همچنین کم خوابی و بی خوابی در افراد شود.
عفونت مجاری ادراری، بیماری پروستات در آقایان، ابتلا به دیابت، نوشیدن مقادیر بالای نوشیدنی به ویژه نوشیدنی های حاوی کافئین در ساعات پایانی شب همگی می تواند باعث بی خوابی در افراد شود.

چرا از خواب می پرید

چرا از خواب می پرید

کارشناسان توصیه می کنند در صورت وجود بیماری زمینه ای فرد حتما به پزشک مراجعه کند و همچنین برای خوابی راحت از نوشیدن مایعات در ساعات پایانی شب خودداری شود.
از جمله دیگر عوامل بی خوابی می‌توان به تعریق شبانه بدن اشاره کرد که به ویژه در برخی افراد بسیار شدید بوده و می تواند باعث بدخوابی آنها شود. کارشناسان برای داشتن خوابی راحت استحمام قبل از خواب، استفاده از لباس مخصوص خواب و همچنین تنظیم دمای اتاق خواب را پیشنهاد کرده‌اند.

عفونت مجاری ادراری، بیماری پروستات در آقایان، ابتلا به دیابت، نوشیدن مقادیر بالای نوشیدنی به ویژه نوشیدنی های حاوی کافئین در ساعات پایانی شب همگی می تواند باعث بی خوابی در افراد شود.کارشناسان علل مختلفی را برای بیدارشدن های ناگهانی از خواب عنوان می کنند؛ اولین مورد اسپاسم عضلات پا است که به دلایل مختلف رخ می دهد و می تواند باعث بیدار شدن از خواب و احساس درد در افراد شود. این اسپاسم که به سندروم پای بی‌قرار نیز مشهور است به دلایل مختلف بروز می کند که از جمله آن می‌توان به کم خونی یا مشکلات استخوانی اشاره کرد که باید فرد تحت مشاوره پزشک قرار گیرد.

چرا از خواب می پرید

چرا از خواب می پرید

آپنه خواب یا همان خروپف هم یکی دیگر از دلایل بیدار شدن ناگهانی از خواب است که به دلیل کمبود اکسیژن و مسدود شدن مسیر تنفس ایجاد می شود و می تواند باعث بروز حمله قلبی یا سکته مغزی، کاهش سطح هوشیاری و خستگی و همچنین کم خوابی و بی خوابی در افراد شود.عفونت مجاری ادراری، بیماری پروستات در آقایان، ابتلا به دیابت، نوشیدن مقادیر بالای نوشیدنی به ویژه نوشیدنی های حاوی کافئین در ساعات پایانی شب همگی می تواند باعث بی خوابی در افراد شود.کارشناسان توصیه می کنند در صورت وجود بیماری زمینه ای فرد حتما به پزشک مراجعه کند و همچنین برای خوابی راحت از نوشیدن مایعات در ساعات پایانی شب خودداری شود.از جمله دیگر عوامل بی خوابی می‌توان به تعریق شبانه بدن اشاره کرد که به ویژه در برخی افراد بسیار شدید بوده و می تواند باعث بدخوابی آنها شود. کارشناسان برای داشتن خوابی راحت استحمام قبل از خواب، استفاده از لباس مخصوص خواب و همچنین تنظیم دمای اتاق خواب را پیشنهاد کرده‌اند.

 

علائم سکته مغزی

علائم سکته مغزی

فواید بادنجان

فواید بادنجان

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا