دستور تهیه ۲ روش ماکارونی با مرغ

شنبه 8 دی 1397 آشپزی
7 افسانه اشتباه درباره ماکارونی

 

1- طرز تهیه ماکارونی با مرغ،‌ قارچ و پنیر

به منظور تهیه این ماکارونی برای سه نفر، به ۳۰ الی ۴۰ دقیقه زمان و مواد اولیه زیر نیاز است.

مواد لازم
ماکارونی500 گرم
سینه مرغ300 گرم
قارچ200 گرم
کره20 الی 50 گرم
خامه200 گرم
پنیر پارمسانیک قاشق غذاخوری
سیریک حبه
پیازچه50 الی 100 گرم
روغن مایع2 الی 3 قاشق
شیر یا آب2 الی 3 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه، ادویه کاری و نمکبه میزان لازم

چند نکته:

  • ترجیحا از ماکارونی رشته‌ای استفاده کنید.
  • اگر از روغن جامد استفاده می‌کنید، یک قاشق غذخوری کفایت می‌کند.

طرز تهیه ماکارونی با مرغ

شیوه طبخ:

  1. در یک قابلمه مقداری آب را به جوش آورید و روغن را همراه با مقداری نمک به آن اضافه کنید.
  2. ماکارونی را اضافه کنید و پس از هفت الی ۱۰ دقیقه آن را در آبکش بریزید. زمان دقیق مورد نیاز برای پخت ماکارونی روی بسته بندی آن درج شده است.
  3. پس از آنکه ماکارونی را در آبکش ریختید با مقداری آب سرد آن را بشویید و صبر کنید تا آب اضافی آن برود.
  4. مرغ را به صورت خلال‌های نازک یا مکعب‌های کوچک خرد کنید. اگر ماکارونی رشته‌ای را انتخاب کرده‌اید، مرغ‌ها را به صورت خلالی خرد کنید و اگر سایر اشکال ماکارونی را به کار می‌برید، تکه‌های مرغ را به صورت مکعبی برش بزنید.
  5. مقداری از کره را ذوب کنید. سپس مرغ را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و بپزد.
  6. قارچ را خرد کرده و همراه با مابقی کره تفت دهید تا آب آن گرفته شده و برشته شود.
  7. قارچ را به مرغ اضافه کنید.
  8. پیازچه‌ها را خرد کرده و به مرغ اضافه نمایید.
  9. سیر را رنده و با خامه و پنیر پارمزان مخلوط کنید. سپس شیر یا آب را نیز بیفزایید.
  10. مرغ و قارچ را روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید و سس را به آن اضافه کنید.
  11. پس از حدود ۳۰ الی ۶۰ ثانیه سس کاملا آماده است و می‌توانید آن را از روی حرارت بردارید.
  12. ماکارونی را در ظرف بکشید و سس را روی سطح آن پخش کنید.
به همین سادگی و در زمانی کوتاه، ماکارونی با مرغ آماده می‌شود.

2- طرز تهیه پاستا با مرغ، سس آلفردو و قارچ

به منظور تهیه این نوع از ماکارونی با مرغ برای سه نفر، به حدود ۴۰ دقیقه زمان و مواد اولیه‌ای که در ادامه مشاهده می‌کنید، نیاز است.

مواد لازم
پاستا500 گرم
سینه مرغ300 گرم
قارچ150 الی 200 گرم
کره75 الی 100 گرم
شیر پرچربیک لیتر
آردیک قاشق غذاخوری
سیر2 حبه بزرگ
پنیر پارمسان3 قاشق غذاخوری
جعفری ریز خرد شدهیک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل ساه و فلفل قرمزبه میزان لازم

نکته:

  • به جای کره از روغن مایع نیز می‌توانید استفاده کنید.

ماکارونی با مرغ

روش تهیه:

  1. همانند آنچه که در روش قبل گفته شد، ماکارونی را آبکش کنید.
  2. مرغ را به قطعات کوچک خرد کنید و با مقداری کره، فلفل و یک حبه سیر رنده شده، آن را آنقدر تفت دهید که تکه‌های مرغ تغییر رنگ داده و بپزند. برای پختن مرغ می‌توانید آن را گریل کنید، برای این منظور سینه مرغ را از پهنا به دو قسمت تقسیم کنید و چند ساعت در دو قاشق غذاخوری روغن زیتون، یک قشق غذاخوری ریحان خرد شده، سیر رنده شده، فلفل و مقداری ریحان خرد شده در یک ظرف در بسته در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود. سپس مرغ را روی اجاق گاز یا تایه گریل بپزید و به قطعات کوچک تقسیم کنید.
  3. 50 گرم از کره را در یک ماهیتابه قرار دهید تا ذوب شود، سپس یک حبه سیر رنده شده و آرد را به آن اضافه کنید. تا زمانی که آرد از خامی دربیاید آن را تفت دهید.
  4. سپس شیر، نمک، فلفل سیاه و قرمز را به آن اضافه کنید (در صورت تمایل از پودر زنجبیل نیز می توانید استفاده نمایید) و حرارت را کاهش دهید.
  5. سس را گاهی بهم بزنید و صبر کنید تا سس کمی غلیظ شود، آنگاه پنیر را به آن اضافه کنید.
  6. زمانی که پنیر آب شد، سس را از روی حرارت بردارید و تکه‌های مرغ و جعفری خرد شده را به آن اضافه کنید.
  7. ماکارونی را در ظرفی بکشید و سطح آن را با سس بپوشانید.
ماکارونی با مرغ آماده است و می‌توانید آن را سرو کنید.
منبع:ستاره
نحوه پخت تارت کشک بادمجان مجلسی

نحوه پخت تارت کشک بادمجان مجلسی

دستور پخت کشمش پلو مجلسی

دستور پخت کشمش پلو مجلسی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا