1- طرز تهیه ماکارونی با مرغ، قارچ و پنیر
به منظور تهیه این ماکارونی برای سه نفر، به ۳۰ الی ۴۰ دقیقه زمان و مواد اولیه زیر نیاز است.
مواد لازم | |
ماکارونی | 500 گرم |
سینه مرغ | 300 گرم |
قارچ | 200 گرم |
کره | 20 الی 50 گرم |
خامه | 200 گرم |
پنیر پارمسان | یک قاشق غذاخوری |
سیر | یک حبه |
پیازچه | 50 الی 100 گرم |
روغن مایع | 2 الی 3 قاشق |
شیر یا آب | 2 الی 3 قاشق غذاخوری |
فلفل سیاه، ادویه کاری و نمک | به میزان لازم |
چند نکته:
- ترجیحا از ماکارونی رشتهای استفاده کنید.
- اگر از روغن جامد استفاده میکنید، یک قاشق غذخوری کفایت میکند.
شیوه طبخ:
- در یک قابلمه مقداری آب را به جوش آورید و روغن را همراه با مقداری نمک به آن اضافه کنید.
- ماکارونی را اضافه کنید و پس از هفت الی ۱۰ دقیقه آن را در آبکش بریزید. زمان دقیق مورد نیاز برای پخت ماکارونی روی بسته بندی آن درج شده است.
- پس از آنکه ماکارونی را در آبکش ریختید با مقداری آب سرد آن را بشویید و صبر کنید تا آب اضافی آن برود.
- مرغ را به صورت خلالهای نازک یا مکعبهای کوچک خرد کنید. اگر ماکارونی رشتهای را انتخاب کردهاید، مرغها را به صورت خلالی خرد کنید و اگر سایر اشکال ماکارونی را به کار میبرید، تکههای مرغ را به صورت مکعبی برش بزنید.
- مقداری از کره را ذوب کنید. سپس مرغ را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و بپزد.
- قارچ را خرد کرده و همراه با مابقی کره تفت دهید تا آب آن گرفته شده و برشته شود.
- قارچ را به مرغ اضافه کنید.
- پیازچهها را خرد کرده و به مرغ اضافه نمایید.
- سیر را رنده و با خامه و پنیر پارمزان مخلوط کنید. سپس شیر یا آب را نیز بیفزایید.
- مرغ و قارچ را روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید و سس را به آن اضافه کنید.
- پس از حدود ۳۰ الی ۶۰ ثانیه سس کاملا آماده است و میتوانید آن را از روی حرارت بردارید.
- ماکارونی را در ظرف بکشید و سس را روی سطح آن پخش کنید.
به همین سادگی و در زمانی کوتاه، ماکارونی با مرغ آماده میشود.
2- طرز تهیه پاستا با مرغ، سس آلفردو و قارچ
به منظور تهیه این نوع از ماکارونی با مرغ برای سه نفر، به حدود ۴۰ دقیقه زمان و مواد اولیهای که در ادامه مشاهده میکنید، نیاز است.
مواد لازم | |
پاستا | 500 گرم |
سینه مرغ | 300 گرم |
قارچ | 150 الی 200 گرم |
کره | 75 الی 100 گرم |
شیر پرچرب | یک لیتر |
آرد | یک قاشق غذاخوری |
سیر | 2 حبه بزرگ |
پنیر پارمسان | 3 قاشق غذاخوری |
جعفری ریز خرد شده | یک قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل ساه و فلفل قرمز | به میزان لازم |
نکته:
- به جای کره از روغن مایع نیز میتوانید استفاده کنید.
روش تهیه:
- همانند آنچه که در روش قبل گفته شد، ماکارونی را آبکش کنید.
- مرغ را به قطعات کوچک خرد کنید و با مقداری کره، فلفل و یک حبه سیر رنده شده، آن را آنقدر تفت دهید که تکههای مرغ تغییر رنگ داده و بپزند. برای پختن مرغ میتوانید آن را گریل کنید، برای این منظور سینه مرغ را از پهنا به دو قسمت تقسیم کنید و چند ساعت در دو قاشق غذاخوری روغن زیتون، یک قشق غذاخوری ریحان خرد شده، سیر رنده شده، فلفل و مقداری ریحان خرد شده در یک ظرف در بسته در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود. سپس مرغ را روی اجاق گاز یا تایه گریل بپزید و به قطعات کوچک تقسیم کنید.
- 50 گرم از کره را در یک ماهیتابه قرار دهید تا ذوب شود، سپس یک حبه سیر رنده شده و آرد را به آن اضافه کنید. تا زمانی که آرد از خامی دربیاید آن را تفت دهید.
- سپس شیر، نمک، فلفل سیاه و قرمز را به آن اضافه کنید (در صورت تمایل از پودر زنجبیل نیز می توانید استفاده نمایید) و حرارت را کاهش دهید.
- سس را گاهی بهم بزنید و صبر کنید تا سس کمی غلیظ شود، آنگاه پنیر را به آن اضافه کنید.
- زمانی که پنیر آب شد، سس را از روی حرارت بردارید و تکههای مرغ و جعفری خرد شده را به آن اضافه کنید.
- ماکارونی را در ظرفی بکشید و سطح آن را با سس بپوشانید.
ماکارونی با مرغ آماده است و میتوانید آن را سرو کنید.
منبع:ستاره
ارسال دیدگاه