تیرامیسو با بیسکویت پتی بور
روش اول: تیرامیسو با بیسکویت پتی بور و شکلات تلخش
مواد لازم (برای ۶ نفر و بیشتر) | |
بیسکویت پتی بور | ۳ بسته |
شیر | ۲ لیوان |
شکر | ۱ لیوان |
پودر کاکائو | ۲ قاشق |
کره | ۵۰ گرم |
خامه | ۴ قاشق غذاخوری |
موز( دلخواه) | ۱ عدد |
شکلات تلخ | ۵۰ گرم |
آرد | ۲ قاشق غذاخوری |
دستور تهیه
- آرد را الک کنید.
- پودر کاکائو را الک کنید.
- شیر و شکر را با هم در یک ظرف بریزید و آن را روی حرارت بگذارید تا شکرها حل شوند.
- سپس آرام آرام آرد و پودر کاکائو را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مواد حل شوند.
- شکلات تلخ را همراه با کره و خامه به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا شکلاتها آب شوند، سپس حرارت را خاموش کنید.
- کف یک ظرف (ترجیحا پیرکس) یک پلاستیک فریزر پهن کنید.
- یک ردیف بیسکویت پتی بور بچینید و روی آن یک لایه از سس شکلاتی که تهیه کردید، بریزید. سپس دوباره یک ردیف بیسکویت و سپس یک لایه موز حلقه شده بچینید.
- این کار ادامه دهید تا بیسکویتها تمام شوند و لایهی آخر سس شکلاتی باشد.
- در پایان روی آن را با شکلات رنده شده تزئین کنید.
- ظرف را به مدت حداقل ۵ ساعت در یخچال بگذارید تا مواد به خورد بیسکویتها بروند.
- سپس آن را از یخچال خارج کرده و به کمک پلاستیک آن را به ظرف مورد نظر برای پذیرایی منتقل کنید.
تیرامیسو با بیسکویت پتی بور
روش دوم: طرز تهیه تیرامیسو با بیسکویت پتی بور
مواد لازم | |
خامه صبحانه | ۲۰۰ گرم |
بیسکویت پتی بور | دو بسته |
پنیر ماسکارپونه | یک بسته |
پودر شکر | ۶ قاشق غذاخوری |
پودر کاکائو | یک قاشق سوپ خوری |
شکلات تختهای در صورت دلخواه برای تزیین | به مقدار لازم |
دستور تهیه
- خامه را به مدت دو ساعت در فریزر بگذارید. سپس آن را از فریزر خارج کنید و با نصف مقدار شکر (سه قاشق) آن را مخلوط کنید و با دور تند همزن به مدت ۵ دقیقه خوب بزنید تا خامه فرم بگیرد.
- پنیر ماسکارپونه را با باقیمانده شکر خوب مخلوط کنید و بزنید تا یکدست شوند. سپس خامه فرم گرفته را به آن اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست شده و سس اصلی تیرامیسو آماده شود.
- یک ظرف مستطیلی شکل را انتخاب کنید و کف آن یک پلاستیک فریزر پهن کنید.
- کمی از سس تهیه شده در کف ظرف بریزید و سپس یک ردیف بیسکویت پتی بور روی آن بچینید و دوباره روی آن سس شکلاتی بریزید و خوب پخش کنید.
- این کار ادامه دهید تا بیسکویتها تمام شوند و لایهی آخر سس شکلاتی باشد.
- سپس باقی مانده پلاستیک را روی آن بکشید و ظرف را به مدت حداقل ۵ ساعت در یخچال بگذارید تا مواد به خورد بیسکویتها برود.
- سپس آن را از یخچال خارج کنید و دسر را با کمک پلاستیک به ظرف مورد نظر برای سرو منتقل کنید.
- روی دسر را با شکلات تختهای رنده شده تزئین کنید و در اندازههای دلخواه برش بزنید.
بیشتر بخوانید:دو دستور پخت کیک یخچالی
منبع:ستاره
ارسال دیدگاه