پیتزا قورمه سبزی به روش رستوران های میلان
آموزش آشپزی:پیتزا قورمه سبزی نوعی فست فود متفاوت بوده که تلفیقی از یک غذای ایتالیایی و ایرانی است؛ این پیتزا در ایتالیا بسیار مورد استقبال واقع شده و میتواند در برنامه غذایی ما نیز تنوع جالبی ایجاد کند.
پیتزاها از پیتزا مخلوط و پیتزا گوشت گرفته تا پیتزا مارگاریتا وپیتزا پپرونی همواره مورد استقبال بودهاند. اما اخیرا در بین انواع پیتزا ایتالیایی، پیتزا قورمه سبزی بسیار مورد توجه مردم ایتالیا قرار گرفتهاست. این پیتزا که تلفیقی از یک غذای ایتالیایی و ایرانی است،
۱-پیتزا قورمه سبزی با خورش قورمه سبزی
مواد لازم | |
خورش قورمه سبزی آماده که آب آن کاملا کشیده شده | 1 فنجان |
فلفل دلمه ای | نصف یک عدد |
پنیر پیتزا | 1 فنجان |
خمیر پیتزا | 1 عدد |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
آویشن و ادویه مخصوص پیتزا | 1/2 قاشق چایخوری از هر کدام |
بیشتر بخوانید:طرز تهیه گراتن سیب زمینی با سس بشامل
دستور تهیه
- روی خمیر پیتزا را با مقداری سس کچاپ بپوشانید و کمی پنیر پیتزا کشدار رنده شده، روی آن بریزید.
- خورشت قورمه سبزی جا افتاده که آب آن کشیده شده را روی خمیر پیتزا پخش کنید.
- فلفل دلمهای نگینی خرد شده و ادویهها را روی قورمه سبزی بریزید و لایه آخر را با پنیر پیتزا بپوشانید.
- پیتزا را به مدت 30 تا 40 دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر پیتزای روی آن ذوب شده و خمیر آن بپزد.
نکته: در ایتالیا معمولا نان پیتزا نازکتر از پیتزاهایی است که در ایران سرو میشود. بنابراین اگر تمایل دارید یک پیتزا به سبک ایتالیاییها داشته باشید، خمیر را نازکتر گرفته و همچنین مواد رویی (تاپینگ) را در حجم کمتری استفاده کنید.
پیتزا قورمه سبزی به روش رستوران های میلان
بیشتر بخوانید:نحوه تهیه پیتزا پیده پیراشکی
۲-پیتزا قورمه سبزی با سبزی قورمه سبزی
مواد لازم | |
فلفل دلمهای نگینی خرد شده | 1 عدد |
خمیر پیتزا | 1 عدد |
گوشت چرخ کرده | 300 گرم |
گوجه فرنگی نگینی خرد شده | 1 فنجان |
پیاز متوسط | 1 عدد |
زیتون سبز یا سیاه بدون هسته و حلقهای خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
فلفل سیاه، آویشن و پودر پاپریکا | 1 قاشق چایخوری از هر کدام |
سبزی قورمه سبزی خرد شده و سرخ شده | 1/2 فنجان |
پنیر پیتزای رنده شده | 1 فنجان |
سس کچاپ | به میزان لازم |
نمک | به میزان لازم |
روغن | به میزان لازم |
دستور تهیه
- پیاز را ریز خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا سبک شود.
- سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید تا رنگ گوشت عوض شود.
- مقداری نمک، زردچوبه و ادویه پیتزا به گوشت اضافه کنید و هم بزنید تا بوی ادویه بلند شود، سپس حرارت را خاموش کنید.
- مقداری سس کچاپ روی خمیر پیتزا پخش کنید و سپس کمی پنیر پیتزای رنده شده روی آن بریزید.
- سبزی قورمه سبزی سرخ شده را روی خمیر پیتزا پخش کنید.
- روی سبزی را با یک لایه از گوشت بپوشانید
- حال زیتون حلقه شده، فلفل دلمهای و گوجه فرنگی خرد شده را روی آن بچینید.
- ادویهها را لابه لای مواد بپاشید و لایه آخر را با پنیر پیتزای رنده شده بپوشانید.
- پیتزا را به مدت ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر روی آن ذوب شده و به رنگ طلایی درآید.
بیشتر بخوانید:نحوه پخت پاستا پنه با سس پستو
حتما امتحانش میکنم ?