نحوه پخت پاند کیک کاکائویی

دوشنبه 17 تیر 1398 آشپزی
طرز تهیه کیک کاکائویی

طرز تهیه کیک کاکائویی

مواد لازم برای تهیه پاند کیک کاکائویی

  • آرد 200 گرم
  • پودر کاکائو نصف پیمانه
  • بکینگ پودر سه چهارم قاشق چایی خوری
  • نمک سه چهارم قاشق چایی خوری
  • کره 225 گرم
  • شکر قهوه ای نصف پیمانه
  • شکر نصف پیمانه
  • تخم مرغ دو عدد
  • زرده تخم مرغ دو عدد
  • باتر میلک یا ماست ساده یک سوم پیمانه
  • اسپرسو یک قاشق سوپ خوری
  • اسانس وانیل 2 قاشق چایی خوری
  • گاناش در صورت تمایل

بیشتر بخوانید:دسر تارت کدو حلوایی خوشمزه

طرز تهیه کیک کاکائویی

مراحل تهیه پاند کیک کاکائویی:

آموزش آشپزی:ابتدا فر رو روشن کرده و درجه ی اون رو روی 160 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. یک قالب مستطیلی لوف با ابعاد تقریبی 23 در 13 سانتی متر انتخاب کنید. کف قالب رو با اسپری روغن چرب کنید. با الک کمی آرد داخل قالب بپاشید و بعد قالب رو وارونه کرده، از پشت چندتا ضربه بهش بزنید که اضافی آرد بیرون بریزه.

آرد، پودر کاکائو، بکینگ پودر و نمک رو در یک کاسه الک کرده و به خوبی با هم مخلوطشون کنید و اون ها رو کنار بذارید.

کره رو باید از قبل بیرون بذارید که به دمای اتاق برسه و نرم بشه. کره، شکر قهوه ای و شکر معمولی رو در یک کاسه بزرگ ریخته و با همزن برقی حدودا 3 تا 4 دقیقه هم بزنید تا با هم به خوبی مخلوط بشن.

همزدن رو متوقف کنید و با یک لیسک، کره هایی که به دیواره کاسه چسبیده رو جدا کرده و همه رو در وسط کاسه جمع کنید.

تخم مرغ و زرده تخم مرغ ها رو به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شده و یکدست بشن.

نصف مخلوط آردها رو اضافه کنید و با دور کند همزن خیلی کم و فقط تا جایی که مواد مخلوط بشن هم بزنید.

برای تهیه این کیک باید از باترمیلک یا ساور کریم یا در صورت عدم دسترسی به اونها از ماست ساده و هم زده استفاده کنید. برای تهیه باترمیلک به پست مربوط به کیک ردولوتمراجعه کنید. ماست یا باترمیلک رو به همراه وانیل و اسپرسو اضافه کنید و کمی هم بزنید.

باقی مخلوط آرد رو اضافه کنید و با دور کند همزن مواد رو مخلوط کنید تا جایی که مایه کیک یکدست بشه. بعد از اضافه کردن آرد، در هم زدن زیاده روی نکنید.

مایه کیک رو داخل قالبی که از قبل آماده کردید ریخته و به کمک لیسک سطح مواد داخل قالب رو صاف کنید.

کیک رو در طبقه وسط فری که از قبل گرم شده، قرار بدید تا به مدت حدودا نیم ساعت بپزه. وقتی که خلال دندان رو در وسط کیک فرو کردید و تمیز بیرون اومد یعنی کیک شما پخته و می تونید اون رو از فر خارج کنید.

وقتی کیک کاملا خنک شد، در صورت تمایل می تونید روی کیک رو با گاناش و یا سس شکلات تزیین کنید.

بیشتر بخوانید:تهیه تیرامیسو با بیسکویت پتی بور

منبع:دونفره

دستور پخت بورک اسفناج با خمیر یوفکا

آموزش درست کردن ونحوه پخت بورک اسفناج

دستور پخت پیتزا رست بیف

نحوه پخت پیتزا رست بیف

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا