کیک سبزیجات میان وعده مناسب و مقوی

سه‌شنبه 16 آبان 1402 آشپزی
کیک سبزیجات

کیک سبزیجات یک کیک ساده و خوشمزه است که با استفاده از سبزیجات مختلف تهیه می‌شود. این کیک سرشار از مواد مغذی است و می‌تواند میان وعده‌ای عالی برای کودکان باشد. طرز تهیه کیک گوشت و کیک پیتزا و دونات مرغ را  مشاهده کنید.

کیک سبزیجات

کیک سبزیجات

 

مواد لازم برای تهیه کیک سبزیجات

  • روغن مایع: ۱ لیوان
  • ماست:۱ لیوان
  • شیر :۱ لیوان
  • آرد:یک و نیم لیوان
  • تخم مرغ:۲ عدد
  • بکینگ پودر: ۱ بسته معادل ۵ گرم
  • سیب زمینی:۳ عدد متوسط
  • فلفل قرمز: ۱ عدد
  • فلفل سبز:۱ عدد
  • نعناع و فلفل قرمز و نمک به مقدار لازم
  • پنیر پیتزا به مقدار لازم

 

طرز تهیه کیک سبزیجات

  1. فر را با دمای 200 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود.
  2. آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و 2 تا 3 بار الک کنید.
  3. تخم مرغ‌ها را در یک کاسه بزرگ بشکنید و با همزن برقی خوب هم بزنید تا کرم‌رنگ شوند. سپس روغن مایع، ماست و شیر را اضافه کنید و هم بزنید.
  4. سبزیجات شسته و خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید.
  5. آرد و بکینگ پودر را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
  6. ادویه‌جات و نعناع خشک را اضافه کنید و هم بزنید.
  7. قالب کیک را چرب کنید و کاغذ روغنی کف آن بیندازید.
  8. مواد کیک را در قالب بریزید و چند بار قالب را روی میز بکوبید تا هوای آن خارج شود.
  9. قالب را در فر قرار دهید و به مدت 45 تا 60 دقیقه بپزید.
  10. بعد از 50 دقیقه پخت، کیک را با خلال دندان امتحان کنید. اگر خلال دندان تمیز بیرون آمد، کیک پخته است.
  11. کیک را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود.
  12. روی کیک را با پنیر پیتزا بپوشانید و به مدت 10 دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا پنیر ذوب و طلایی شود.
  13. کیک را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود. سپس آن را از قالب خارج کنید و با سبزیجات و سس دلخواه تزیین کنید.

کیک سبزیجات
نکات تهیه کیک سبزیجات

  • می‌توانید از هر نوع سبزیجاتی که دوست دارید در این کیک استفاده کنید.
  • میزان ادویه‌جات را با توجه به ذائقه خود تنظیم کنید.
  • اگر می‌خواهید کیک شما طعم قوی‌تری داشته باشد، می‌توانید مقدار نعناع خشک را بیشتر کنید.

کیک سبزیجات
تزیین کیک سبزیجات

می‌توانید روی کیک را با انواع سبزیجات مانند گوجه فرنگی، خیار، هویج، ذرت، فلفل دلمه‌ای و … تزیین کنید.
می‌توانید از سس‌های مختلف مانند سس مایونز، سس کچاپ، سس فرانسوی و … برای تزیین کیک استفاده کنید.
می‌توانید روی کیک را با پنیر پیتزا، گردو، فندق، بادام و … تزیین کنید.

املت بدون نان

املت بدون نان

خوراک لوبیا سفید

خوراک لوبیا سفید

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا