خواص پیاز چیست/ 9 دلیل که باید آنها را مصرف کنید!

چهارشنبه 10 شهریور 1400 سلامت
خواص پیاز

 پیاز چیست؟

پیاز از قدیمی‌ترین سبزی‌ها و صیفی‌جات خوراکی در جهان و ایران است . پیاز در حال حاضر در تمام  نقاط جهان کشت می شود ولی منشاء آن ازکشور  ایران وکشور  افغانستان بوده است و از آنجا به دیگرمناطق دنیا راه یافته است .

پیاز بخشی از گروه سبزیجات و گیاهان آلیوم است که علاوه بر آن شامل پیاز کوهی ، سیر ، پیاز کوهی و تره فرنگی است.

سبزیجات آلیوم مدت زیادی است که به دلیل خاصیت طعم دهنده های تند و همچنین به دلیل خاصیت درمانی و درمانی شناخته شده اند.

پیاز یک سبزی ضخیم و لایه لایه است و گرچه کالری کمی دارد ، اما در مورد تأمین مداوم ویتامین ها ، مواد مغذی ، مواد معدنی و عوامل پیشگیری از سرطان بسیار سودمند است.

این محصول سه هزار سال قبل از میلاد مسیح درکشور مصر کشت می‌شده‌است و بر اساس برخی اسناد کارگرانی که در ساختن اهرام مصر فعالیت می‌کرده‌اند، از پیاز به عنوان غذایِ اصلی استفاده می‌کردند.

ارزش غذایی پیاز به خاطر دارا بودن قندها، ویتامین ها به ویژه  ویتامین ث، مواد معدنی بخصوص کلسیم، فسفر و پتاسیم دارای اهمیت است.

در ادامه این بخش از سلامت مجله خانواده دایان همراه ما باشید تا شما را  با خواص دارویی پیاز  کامل آشنا خواهیم کرد.

خواص پیاز

خواص پیاز

 

خواص و فواید پیاز برای بدن

پیاز حاوی ویتامین A ، B و C ، فولات ، منیزیم و پتاسیم است. پیاز به ویژه سرشار از کورستین ، آنتی اکسیدان فلاونوئید است.یک فنجان پیاز خام خرد شده حاوی 64 کالری ، 15 گرم کربوهیدرات (که 2.7 گرم آن فیبر است) ، تقریبا 2 گرم پروتئین و بدون چربی است.

همچنین حاوی یک پنجم نیاز روزانه شما به ویتامین C ، 10٪ نیاز روزانه شما به B6 ، 10٪ نیاز روزانه شما به منگنز ، 5٪ نیاز روزانه شما به فسفر و 7٪ نیاز شما به پتاسیم است. خواص بی نظیر پیاز عبارتند از…

 به از بین بردن جای زخم کمک می کند

به تنظیم قند خون کمک می کند

مبارزه با سرطان

بهبود سلامت قلب

بهبود هضم غذا و تقویت معده

حفظ سلامت استخوان

جلوگیری از التهاب و آلرژی های دیگر

بهبود سیستم ایمنی و درمان سرماخوردگی

افزایش انرژی

بهبود سلامت جنسی

کمک به درمان تب

تسکین دردهای قاعدگی

درمان اختلالات گوش

کمک به درمان تب با مصرف پیاز

 

خواص پیاز

خواص پیاز

 معرفی ترکیبات پیاز برای سلامتی شما :

پیاز دارای ترکیبات گوگردی ، قند ، کلسیم ، املاح سدیم و پتاسیم ، ید ، سیلیس ، آهن ، فسفر و یوتامینهای A.B.C می باشد . پیاز دارای اسانس مخصوصی می باشد که در اثر پختن از بین می رود

ترکیبات ارگانوسولفر:

سبزیجات آلیوم به طور گسترده به عنوان عوامل پیشگیری از سرطان ، به ویژه تومورهای معده و روده بزرگ شناخته شده اند. آنها اثرات مفیدی دارند و به دلیل محدود بودن ترکیبات گوگرد ارگانیک موجود در آنها در مقایسه با سایر سبزیجات ، تأثیرات مفیدی دارند.

فولات:

فولات که در پیاز یافت می شود ، با جلوگیری از شکل گیری بیش از حد هموسیستئین در بدن ، که می تواند خون و مواد مغذی مختلف را به مغز نرساند ، می تواند به افسردگی کمک کند. فراوانی هموسیستئین مانع رشد سروتونین ، هورمون شادی می شود.

 

ویتامین C:

مصرف کافی ویتامین C برای ساخت و پشتیبانی کلاژن مورد نیاز است که به ترتیب براق و حجم دهنده ای به پوست و مو می دهد. پیاز دارای ویتامین C فراوانی است.

 

ویتامین های دیگر:

پیاز حاوی قند معمولی ، ویتامین های  A ، B6 ، C  ، E و مواد معدنی ، به عنوان مثال ، سدیم ، پتاسیم ، پرس و فیبر غذایی است. از همه مهمتر ، پیاز حاوی اسید فولیک است که برای سلامتی یک زن خصوصاً برای زنان باردار بسیار مهم است.

 

پری بیوتیک:

پری بیوتیک به طور کلی در دوزهای سنگین توصیه نمی شود ، با این حال ، آنها باکتری های خوب بدن را حفظ می کنند. این باکتری های ارزشمند سپس به پردازش و هضم غذای شما کمک می کنند. آنها تا حد زیادی به سیستم ایمنی بدن کمک می کنند. یکی از این پربیوتیک ها ، اینولین است ، نوعی فیبر غذایی قابل حل در آب که در پیاز یافت می شود. در پیشگیری از زخم کمک می کند.

 

گوگرد:

گوگرد به کاهش کلسترول و تری گلیسیرید کمک می کند. گفته شده است که آلیوم و آلیل دی سولفید موجود در پیازها با تخلیه اکسید نیتریک از سفتی رگ برطرف می شوند. این ممکن است باعث کاهش ضربان قلب ، خلاص شدن از لخته های خون و کاهش خطر بیماری های قلبی ، بیماری های عروقی و سکته مغزی شود.

 

کوئرستین:

کوئرستین موجود در پیاز علاوه بر این مفید است. این ماده هم عوامل پیشگیری از سرطان و هم خواص تخفیف دهنده ای است که ممکن است به قلب کمک کند.

 

 پلی فنول های:

پیاز به طور تکان دهنده ای دارای پلی فنول های سودآور است. اینها نقشی اساسی در جلوگیری و کاهش حرکت دیابت ، سرطان و بیماریهای تخریب عصبی و قلبی عروقی دارند.

 

آنتی هیستامین منظم:

کوئرستین به تقویت سلول کمک می کند. این خاصیت آرام بخشی دارد که می تواند به مبارزه با علائم دردناک بیماریهای مزمن مانند بیماری کرونر و سرطان کمک کند. کوئرستین در جلوگیری از ترشح هیستامین موفق بوده است (هیستامین ها مواد شیمیایی هستند که باعث واکنش های آلرژیک می شوند).

 

خواص پیاز

خواص پیاز

کلام آخر

بنابراین ، پیاز باید به طور مرتب یا به صورت خام یا در سبزیجات روزانه مصرف شود. مصرف و هضم آنها نه تنها آسان است ، بلکه فوایدی برای سلامتی در طول زندگی به شما می دهد.

توجه:برای ضد عفونی کردن ریه پیاز را خوب بجوید و داخل دهان نگه دارید وچند مرتبه عمل باز و دم را انجام دهید با عمل باز ریه ها ضد عفونی میشود وبا عمل دم سینوسها حلق و بینی ضد عفونی میشود

منبع:lybrate.com

فواید بوسه

مزایا بوسه چیست/10 مزایای شگفت آور سلامتی بوسیدن!

با این خوراکی ها لاغر شوید

ماده غذایی که نباید با پنیر مصرف شود

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا