کباب ترکی خانگی / طرز تهیه کباب ترکی خوشمزه

یکشنبه 21 دی 1399 آشپزی
kabab torky

فهرست مطالب:

1-مواد لازم برای تهیه کباب ترکی خانگی

2-طرز تهیه کباب ترکی خانگی

 کباب ترکی خانگی

ترکیه کشوری است که کبابهای خوشمزه ای دارد و کباب ترکی یا دونر کباب از جمله کباب های خوشمزه است که طرفداران زیادی ذارذ. با تهیه این کباب خوشمزه با ما همراه باشید در بخش آشپزی دایان طرز تهیه کباب قفقازی  و کباب درباری  و کازان کبابی  و مزه دار کردن گوشت مرغ به روشهای مختلف را ببینید

کباب ترکی خانگی

کباب ترکی خانگی

مواد لازم برای تهیه کباب ترکی خانگی

برای 4 نفر

  1. گوشت فیله مرغ:  4 تا 5 عدد
  2. گوشت فیله گوساله:2 تکه
  3. قارچ:300 گرم
  4. فلفل دلمه: 2 عدد
  5. پیاز :1 عدد بزرگ
  6. سیر :2 تا3 عدد
  7. سیب زمینی :2 عدد متوسط
  8. روغن ونمک و فلفل:به میزان لازم

طرز تهیه کباب ترکی خانگی

  •  برای پخت کباب ترکی باید برش های نازکی به گوشت و مرغ بزنید که برای این کار گوشت ها را در فریز قرار دهید و سپس برش بزنید.
  • حال برش های گوشت و سپس مرغ را  جداگانه با  حرارت بالا تفت دهید تا سرخ شوند.
  • سپس در ماهی تابه  پیاز نگینی خرد شده سرخ کنید تا طلایی شود سپس ، سیر له شده ،قارچ نازک ورقه شده و  فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کنید و سرخ کنید . برای اینکه قارچ ها تیره نشوند قبل از سرخ کردن به آن مقداری آب لیمو بزنید.
  • سپس گوشت های سرخ شده را با مخلوط سبزیجات پخته شده اضافه کنید و کمی نمک و فلفل به آنها بزنید و بعد از روی حرارت بردارید . در ظرف را ببندید تا مواد در اثر بخار داخل ظرف با هم مزه دار شوند.
  • سیب زمینی ها  را هم به صورت خلالی برش بزنید و  به هر روشی که دوست دارید سرخ کنید.

کباب ترکی آماده شده را در کنار سیب زمینی در ظرف مورد نظرتان و یا  نان  به صورت ساندویج سرو کنید

نکته :

برای پخت فیله گوساله بعد ار سرخ کردن مقداری آب روی آن ریخته تا بپزد سپس  با سبزیجات مخلوط کنید.

paye sibzaminye

پای سیب زمینی/ طرز تهیه پای سیب زمینی در فر

khagine havij

طرز تهیه خاگینه قالبی هویج

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا