کباب ترکی یکی از خوشمزهترین کبابها در فرهنگ غذایی ترکیه است که طرفداران زیادی دارد. در اینجا شما را با طرز تهیه کباب ترکی خانگی آشنا خواهیم کرد تا در خانه این لذت را تجربه کنید.
مواد لازم برای تهیه کباب ترکی خانگی
برای ۴ نفر به مواد زیر نیاز دارید:
- گوشت فیله مرغ: ۴ تا ۵ عدد
- گوشت فیله گوساله: ۲ تکه
- قارچ: ۳۰۰ گرم
- فلفل دلمه: ۲ عدد
- پیاز: ۱ عدد بزرگ
- سیر: ۲ تا ۳ عدد
- سیب زمینی: ۲ عدد متوسط
- روغن، نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه کباب ترکی خانگی
- برای پخت کباب ترکی، برشهای نازکی به گوشت و مرغ بزنید. برای این کار میتوانید گوشتها را در فریزر قرار دهید تا کمی سفت شوند.
- سپس برشهای گوشت و مرغ را جداگانه با حرارت بالا تفت دهید تا سرخ شوند.
- در ماهیتابه، پیاز نگینی خرد شده را سرخ کنید تا طلایی شود. سپس سیر له شده، قارچ نازک ورقه شده و فلفل دلمهای خرد شده را اضافه کنید و سرخ کنید. برای جلوگیری از تیره شدن قارچها، قبل از سرخ کردن مقداری آب لیمو به آن اضافه کنید.
- گوشتهای سرخ شده را با مخلوط سبزیجات پخته شده اضافه کنید و کمی نمک و فلفل بزنید و بعد از روی حرارت بردارید. در ظرف را ببندید تا مواد در اثر بخار داخل ظرف مزهدار شوند.
- سیبزمینیها را هم به صورت خلالی برش بزنید و به هر روشی که دوست دارید سرخ کنید.
کباب ترکی آماده شده را در کنار سیبزمینی در ظرف مورد نظر یا نان به صورت ساندویچ سرو کنید.
نکته:
برای پخت فیله گوساله بعد از سرخ کردن مقداری آب روی آن ریخته و بگذارید بپزد سپس با سبزیجات مخلوط کنید.
ارسال دیدگاه