سالاد بوقلمون یک سالاد خوشمزه و رژیمی است که به عنوان غذایی کامل برای افرادی که به دنبال کاهش وزن هستند، بسیار مناسب میباشد. این سالاد شامل چهار گروه اصلی مواد غذایی بوده و به صورت گرم یا سرد سرو میشود. در اینجا طرز تهیه سالاد بوقلمون خوشمزه و مقوی را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم برای تهیه سس سالاد بوقلمون
- پیاز قرمز : 1/2 عدد
- فلفل چیلی : نصف 1 عدد
- زنجبیل رنده شده : 2 قاشق غذاخوری
- شربت انار : 4 قاشق غذاخوری
- سس سویا : 2 قاشق غذاخوری
- روغن کنجد : 2 قاشق غذاخوری
- پرتقال : نصف پرتقال
- لیمو : نصف 1 عدد
- روغن زیتون : 1 تا 2 پیمانه بسته به میزان سس
مواد لازم برای تهیه سالاد بوقلمون
- بوقلمون پخته و ریش شده : 200 گرم
- کاهو یا اسفناج خرد شده : 1 تا 2 پیمانه
- بادام هندی : 115 گرم
- کشمش : 115 گرم
- ادویه آسیایی پنج ادویه : 2 قاشق مرباخوری
- عسل : 1 قاشق غذاخوری
- نعناع تازه خرد شده : به مقدار لازم
- گشنیز تازه خرد شده : به مقدار لازم
- دانه انار شیرین یا ملس: 85 گرم
طرز تهیه سالاد بوقلمون آسیایی با انار و کشمش
- برای تهیه سالاد بوقلمون ابتدا سس این سالاد را آماده کنید. پرتقال و لیمو را پوست کنده و هسته آنها را خارج کنید. سپس همراه با پیاز خرد شده، زنجبیل، سس سویا، شربت انار و فلفل چیلی در مخلوط کن ریخته و مخلوط کنید. روغن زیتون بکر را به سس اضافه کرده و در یخچال قرار دهید.
- اگر بوقلمون پخته ندارید، سینه بوقلمون را با نمک، فلفل، و پیاز آبپز کنید و سپس ریش کنید.
- یک تابه مناسب را روی حرارت گرم کنید. بوقلمون ریش شده، بادام هندی و کشمش را در تابه تفت دهید و ادویه آسیایی و عسل را اضافه کنید. بعد از 3 تا 4 دقیقه شعله را خاموش کنید.
- در ظرف سرو از کاهو یا اسفناج استفاده کنید و سپس مخلوط سبزیجات و سس را روی آن بریزید. در نهایت دانههای انار را روی سالاد بریزید. سالاد بوقلمون شما آماده است نوش جان!
ارسال دیدگاه