خواص بی نظیر ماکادمیا این آجیل گرمسیری

پنج شنبه، ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ سلامت
از خواص آجیل ماکادمیا

ماکادمیا یا همان فندق  استرالیایی درختی که در مناطق  و جنگل های گرم و مرطوب و بارانی می روید به سرعت رشد می کند  . این خوردنی خوشمزه از محبوب ترین،مغذی ترین و گران ترین  آجیل های  جهان به شمار می آید .خواص بی نظیر این خشکبار محبوب بسیار زیاد است . مغز ماکادمیا در  تولید انواع شکلات کیک و بستنی استفاده می شود . همچنین میوه ماکادمیا بیش از ۷۲% اسید چرب غیر اشباع دارد  به همین علت می تواند افزودنی مناسبی برای رژیم غذایی روزانه، جهت کاهش کلسترول خون باشد و این آجیل خوش طعم و عطر را می توان به صورت خام، بوداده، با نمک، بی نمک و یا به عنوان چاشنی در غذا مصرف کرد.

از خواص بی نظیر میوه ماکادمیا برای سلامتی

۱٫ کاهش کلسترول خون و سلامت قلب

این آجیل به دلیل دارا بودن اسید های چرب غیر اشباع (چربی های سالم )به کاهش سطح کلسترول و تری گلیسیرید خون کمک فراوانی می کند و خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را تا حد چشمگیری کاهش می دهد .

۲٫درمان پوکی استخوان ها

این مغز خوشمزه از مقادیر بالای فسفر، منگنز و منیزیم  بر خوردار است که کمک زیادی به تقویت استخوان ها می کند و زمینه مبتلا شدن به  پوکی استخوان را از بین می برد.

۳٫تقویت  دستگاه گوارش

آجیل ماکادمیا با دارا بودن مقادیر زیاد فیبر در خود و همچنین مس موجود در این مغز پر فایده باعث تقویت دستگاه گوارش شده  و به بهبود عملکرد معده و روده جهت هضم غذا و رفع یبوست در فرد مصرف کننده می شود .

۴٫لاغری و کاهش وزن

همچنین مقادیر بالای فیبر در ماکادمیا این فندوق خوش عطر باعث  سم زدایی و پاک سازی روده ها شده به  همین علت  می تواند باعث کاهش وزن شود. همچنین با مصرف ماکادمیا به دلیل دارا بودن مقادیر بالای چربی های سالم در برنامه رژیمی افراد چاق کمک به  کاهش اشتها کرده و با جلوگیری از پرخوری باعث لاغری و کاهش وزن می شود. و به علت دارا بودن پالمیتولئیک اسید در میوه متابولیسم بدن  افزایش یافته  و با افزایش چربی سوزی باعث لاغری و کاهش وزن می شود.

خرید روغن ماکادمیا و بررسی خواص روغن ماکادمیا برای مو - وبلاگ مالتینا

۵٫پیشگیری از ابتلا به سرطان

ماکادمیا مقدار زیادی  آنتی اکسیدان ها و فلاونوئیدداراست  که با محافظت از سلول ها کمک زیادی به کاهش رادیکال های آزاد در بدن فرد مصرف کننده می کند و از ابتلا شدن به انواع سرطان ها جلوگیری می شود.

۶٫ کمک به عملکرد  مغز و اعصاب

ولئیک اسید و پالمیتولئیک اسید موجود در آن به محافظت از سلول های عصبی در مغز کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری مغزی را کاهش می دهند.مس، ویتامین B1، منیزیم و منگنز موجود در آجیل ماکادمیا به بهبود کارایی و کارکرد انتقال دهنده های عصبی کمک فراوانی میکند و به دلیل دارا بودن مقدار زیاد امگا ۹ به تقویت حافظه ،بهبود خلق و خو،  و جلوگیری از بیماری های و حملات عصبی کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش می دهد.

۷٫ کاهش التهاب بدن

از آنجایی که اسیدهای چرب امگا ۶ در این خشکبار به وفور یافت می شود در نتیجه کاهش التهابات مزمن در بدن و خطر ابتلا به  بیماری هایی مانند : سرطان،آرتریت، بیماری های قلبی و دیابت را کاهش می دهند.

۸٫ درمان کم خونی

افراد کم خون می توانند با قراردادن این آجیل در برنامه غذایی خود مشکل کم خونی را درمان کنند وجود مقادیر بالای آهن و مس موجود در ماکادمیا به افزایش تعداد گلبول های قرمز و بهبود گردش خون در بدن کمک کرده می کند

۹٫ کمک به بدنسازی

چربی های غیر اشیاع و سالم موجود در ماکادمیا و همچنین کربوهیدرات های پیچیده ی این آجیل گزینه ی خوبی برای افزایش انرژی مورد نیاز ورزشکاران و بدنسازان می باشد .

۱۰٫ تقویت چشم

ویتامین های مورد نیاز برای تقویت بینایی و چشم مانند ویتامین B1 و اسید های چرب ضروری مانند امگا ۳ و امگا ۶ به وقور در ماکادمیا وجود دارد و این ویتامین ها با مصرف این آجیل از مبتلا شدن به بیماری های چشمی  مانند آب مروارید جلوگیری می کند  و به حفظ سلامت چشم ها کمک زیادی می شود .

 

 

علت ایجاد لک در بدن

لک های پوستی و علل ایجاد آن

از خواص بی نظیر آب لیمو

برای حفظ سلامتی بیشتر آب لیمو بخورید

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا