
فهرست مطالب:
1-مواد لازم برای تهیه مربای نارنگی:
مربای نارنگی
مربای نارنگی یک مرباهای خوشمزه و خوش عطر است . با طرز تهیه مربای نارنگی با ما همراه باشید . در بخش آشپزی دایان طرز تهیه مربای توت فرنگی و مربای زرشک خوشمزه و خوش رنگ و مربای پرتقال را مشاهده کنید .

مربای نارنگی
مواد لازم برای تهیه مربای نارنگی
- شکر :۱ کیلو
- نارنگی: ۱ کیلو
- وانیل: مقداری
- زعفران دم کشیده :نصف استکان
روش تهیه مربای نارنگی :
- برای تهیه مربای نارنگی ابتدا نارنگی ها را شسته و پوست گرفته و حبه حبه می کنیم.
- آب و شکر را روی حرارت میذاریم ( آب این مربا را زیاد نریزید چون جوشیدن زیاد مربا باعث تلخی مربا نارنگی می شود ) تا به مرحله جوش برسه، بعد نارنگی ها رو ریخته تا بپزه و خوب غلیظ بشه.
- ۱۰ دقیقه قبل خاموش کردن شعله زعفران و وانیل رو اضافه می کنیم.
- مربای نارنگی را بعد از سرد شدن داخل شیشه ای دربسته ریخته و در یخچال نگهداری می کنیم.

مارمالاد نارنگی
طرز تهیه مارمالاد نارنگی :
مارمالاد نارنگی را می تونید برای صبحانه ، تهیه و تزیین دسر و شیرینی های مارمالادی استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه مارمالاد نارنگی :
فیله نارنگی: 1 کیلو
شکر: 1 کیلو
پودر ژلاتین:1 قاشق چایخوری (یک و نیم ورق ژلاتین)
طرز تهیه مارمالاد نارنگی :
- برای تهیه مارمالاد نارنگی ابتدا نارنگی را تمیز شسته، پوست می کنیم و پوست دوم آن را نیز گرفته و فقط از مغز نارنگی استفاده کنیم.
- برای خوش رنگ تر شدن مربا از ظرف لعابی استفاده می کنیم . بعد درون ظرف مغز نارنگی ها را ریخته، شکر را لابه لای آن می ریزیم و تقریبا 3 تا 4 ساعت در یخچال می گذاریم.
- سپس ظرف را از یخچال بیرون آورده و روی حرارت متوسط قرار می دهیم.
- بعد از 30 دقیقه پودر ژلاتین را در 2 تا 3 قاشق غذاخوری آب سرد حل کرده و به مارمالاد می افزاییم. حدود 5 دقیقه مارمالاد را با ژلاتین می جوشانیم. ژلاتین باعث شفاف شدن مارمالاد می شود.وقتی مارمالاد قوام لازم را داشت شعله را خاموش می کنیم.
- اگر مارمالاد آبکی به نظر می رسید نگران نباشید، با سرد شدن، مارمالاد جمع می شود و سفتر می شود . مارمالاد را تا کمی گرم است در ظرف شیشه ای مناسب می ریزیم و بعد ار سرد شدن در یخچال قرار می دهیم.
ارسال دیدگاه