قرابیه حلوایی شیرینی خوشمزهای است که با مواد اولیه مختصر تهیه میشود و روش پخت آن ساده است. به راحتی میتوان این شیرینی را در خانه تهیه کرد. امروز با طرز تهیه یک قرابیه حلوایی متفاوت در کنار شما هستیم. در بخش آشپزی دایان طرز تهیه شیرینی مربایی و شیرینی گردویی را مشاهده کنید.
قرابیه حلوایی‘/>
مواد لازم برای تهیه قرابیه حلوایی
- کره نرم شده: 200 گرم
- پودر قند: 1 پیمانه
- تخم مرغ: 2 عدد
- روغن مایع: 1/2 استکان یا 40 گرم
- نشاسته: 40 گرم یا 1 استکان (نشاسته گندم یا ذرت)
- آرد: 2/5 پیمانه
- وانیل شکری: 1 پاکت 5 گرمی
- فندق بو داده ریز خرد شده: 1 پیمانه
- بکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
- شکلات شیری: برای تزیین روی شیرینی
- فندق درسته بوداده: برای تزیین روی شیرینی
طرز تهیه قرابیه حلوایی
- برای تهیه قرابیه حلوایی ابتدا آرد الک شده را در تابه مناسب ریخته و روی شعله ملایم تفت دهید و مدام هم بزنید تا رنگ آرد تغییر کند. سپس کنار بگذارید تا سرد شود. (تمام مواد شیرینی را 1 ساعت قبل بیرون از یخچال قرار دهید)
- وقتی آرد به خوبی سرد شد همه مواد بجز بکینگ پودر و فندق را به آرد اضافه کنید و با دست مخلوط کنید. کمی از آرد را کنار بگذارید و اگر خمیر خیلی نرم بود بقیه آرد را کم کم بریزید و ورز بدهید.
- در آخر فندق خرد شده و بکینگ پودر را اضافه کنید و کمی ورز دهید. اگر چسبندگی خمیر زیاد بود، آرد تفت داده شده به آن اضافه کنید.
- از خمیر آماده شده به اندازه گردو بردارید و گرد کنید و وسط خمیر را با فشار انگشت گود کنید.
- داخل سینی فر را کمی چرب کنید و کاغذ روغنی انداخته و شیرینی را با فاصله روی کاغذ روغنی بچینید.
- در فر 170 درجه از قبل گرم شده 23 دقیقه بپزید و مواظب باشید شیرینی شما نسوزد.
- بعد از سرد شدن قرابیهها، گودی روی قرابیه حلوایی را با شکلات آب شده پر کنید و یک عدد فندق روی شکلات بذارید.
نوش جان!😋😊
ارسال دیدگاه