شیرینی پادرازی / طزر تهیه شیرینی پادرازی مناسب برای عید

شنبه 2 اسفند 1399 آشپزی

فهرست مطالب:

1-مواد لازم برای تهیه شیرینی پادرازی

2-طرز تهیه شیرینی پادرازی

شیرین پادرازی

شیرینی پادرازی جزء شیرینی های خوشمزه و سنتی شهرقزوین است و جزء سوغات این شهر محسوب می شود . در شهرهای دیگر این شیرینی نیز تهیه می شود که به روشهای مختلف تهیه می شود.  با طرز تهیه این شیرینی خوشمزه که برای عید بسیار مناسب است همراه ما باشید در بخش آشپزی دایان طرز تهیه شیرینی اتریشی و شیرینی دانمارکی و شیرینی مربای که همگی مناسب عید است را ببینید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی پادرازی

  1. آرد سفید: 140 گرم
  2. آرد نخود چی:140 گرم
  3. آرد برنج :100 گرم
  4. روغن صاف قنادی :210 گرم
  5. پودر قند: 50 گرم
  6. عسل :50 گرم
  7. هل :1 قاشق چایخوری
  8. زعفران دم کرده :2 قاشق مرباخوری
  9. زرده تخم مرغ : 2  عدد
شیرینی پادرازی

شیرینی پادرازی

طرز تهیه شیرینی پادرازی

  • برای تهیه شیرینی پادرازی ابتدا پودر قند الک شده را در کاسه ای مناسب می ریزیم و روغن صاف قنادی ( چیز دیگری جایگزین نکنید )را به آن اضافه می کنیم و با همزن  برقی به خوبی هم می زنیم  که رنگ مایع سفید شود و پوکی آن را حس کنیم .
  • بعد آرد برنج و آرد سفید و آرد نخودچی را در ظرفی مخلوط می کنیم و 2 تا 3 بار الک می کنیم
  •  آرد های الک شده را کم کم به مخلوط روغن و پور قند زده شده اضافه می کنیم و با لیسک هم می زنیم .
  • سپس عسل را به همراه هل،زعفران دم کرده  را به خمیر شیرینی اضافه می کنیم و با لیسک همگی مواد را مخلوط می کنیم تا خمیر یک دست شود .
  • خمیر آماده شده را در پلاستیکی گذاشته و اجازه می دهیم به مدت 24 ساعت استراحت کند تا شیرینی با کیفیت تری داشته باشیم،(البته می توانید همان زمان که خمیر را آماده کردید نیز شیرنی را درست کنید).
  • سپس خمیر را با دست ورز می دهیم و روی سطح کار قرار می دهیم و  با وردنه به قطر 1 سانت خمیر را پهن می کنیم و با قالب شیرینی زبان در واقع مناسب این نوع شیرینی است خمیر را قالب می زنیم .
  • 15 دقیقه قبل  فر را روشن می کنیم و روی 170 درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا گرم شود.
  • کف سینی را کمی چرب می کنیم و با کاغذ روغنی می پوشانیم و خمیر قالب زده را  و داخل سینی فر با فاصله می چینیم .
  • زرده تخم مرغ ها را داخل کاسه ای می ریزیم و کمی عسل و زعفران به آن اضافه می کنیم و خوب آن ها را با قاشق مخلوط می کنیم.
  • سپس با برس  ترکیب  زرده تخم مرغ را روی شیرینی ها می کشیم. در ادامه با چنگال روی خمیر های قالب خورده طرح می کشیم و مجددا با برس  از ترکیب زرده تخم مرغ روی خمیرها می کشیم و در ادامه مقداری کنجد روی شیرینی ها می پاشیم.
  • سپس سینی را داخل فر قرار می دهیم تا با همان دما به مدت تقریبا 15 دقیقه شیرینی پادرازی ما پخته شود.
  • بعد از پخت  سینی را از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم تا شیرینی ها خنک شوند و بعد از داخل سینی بیرون می آوریم و در ظرف مورد نظرمان می چینیم.
nan hendi

نان هندی/ طرز تهیه نان هندی خوشمزه با گشنیز و سیر

ceak sophanhe

کیک صبحانه / طرز تهیه کیک صبحانه خوشمزه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا