شیرینی پادرازی یکی از شیرینیهای خوشمزه و سنتی قزوین است که به عنوان سوغات این شهر شناخته میشود. این خوراکی خوشمزه برای مناسبتهای مختلف، به ویژه عید، بسیار مناسب است. ما در اینجا شما را با طرز تهیه شیرینی پادرازی آشنا خواهیم کرد.
مواد لازم برای تهیه شیرینی پادرازی
- آرد سفید: 140 گرم
- آرد نخودچی: 140 گرم
- آرد برنج: 100 گرم
- روغن صاف قنادی: 210 گرم
- پودر قند: 50 گرم
- عسل: 50 گرم
- هل: 1 قاشق چایخوری
- زعفران دمکرده: 2 قاشق مرباخوری
- زرده تخممرغ: 2 عدد
طرز تهیه شیرینی پادرازی
- برای تهیه شیرینی پادرازی ابتدا پودر قند الک شده را در کاسهای مناسب میریزیم و روغن صاف قنادی را به آن اضافه کرده و با همزن برقی به خوبی هم میزنیم.
- آرد برنج و آرد سفید و آرد نخودچی را مخلوط کرده و 2 تا 3 بار الک میکنیم.
- آردهای الک شده را کم کم به مخلوط روغن و پودر قند اضافه کرده و با لیسک هم میزنیم.
- سپس عسل و هل و زعفران دمکرده را به خمیر اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
- خمیر را در پلاستیکی گذاشته و 24 ساعت استراحت میدهیم.
- خمیر را ورز داده و به قطر 1 سانت پهن کرده و با قالب شیرینی زبان قالب میزنیم.
- فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن میکنیم.
- کف سینی را چرب کرده و خمیر قالبزده را داخل آن میچینیم.
- زرده تخممرغ را با کمی عسل و زعفران مخلوط کرده و روی شیرینیها میزنیم.
- سپس سینی را در فر قرار میدهیم تا به مدت 15 دقیقه بپزد.
- بعد از پخت، سینی را خارج کرده و اجازه میدهیم تا شیرینیها خنک شوند.
برای نتیجه بهتر میتوانید پیش از سرو، شیرینیها را با مقداری کنجد تزیین کنید.
ارسال دیدگاه