فهرست مطالب
1-مواد لازم برای تهیه مربای توت فرنگی
مربای توت فرنگی
مربا در کنار پنیر برای صبحانه بسیار مناسب است و اکثر افراد این ترکیب را خیلی دوست دارند . امروز با طرز تهیه مربای توت فرنگی در کنار شما هستیم. در بخش آشپزی دایان طرز تهیه مربای زرشک و مربای بالنگ و مربای زنجبیل و مربای هویچ خوشمزه را مشاهده کنید.
مواد لازم برای تهیه مربای توت فرنگی
طرز تهیه مربای توت فرنگی
- برای تهیه مربای توت فرنگی ابتدا باید توت فرنگی را با آب به خوبی بشوییم تا گل ولای آن خارج شود و سپس گلبرگ های اضافی توت فرنگی ها را می گیریم و داخل آبکش می ریزیم و همان لحظه با دستمال حوله ای تمیز توت فرنگی ها را خیلی فوری خشک می کنیم .
- بعددر قابلمه ای مناسب شکر و توت فرنگی را به صورت لایه لایه می ریزیم و قابلمه را داخل یخچال می گذاریم تا به مدت ۱۲ تا 24 ساعت در یخچال بماند و توت فرنگی ها آب بیندازند.
- سپس قابلمه حاوی توت فرنگی و شکر را از یخچال بیرون می آوریم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا به جوش بیاید.در مدت پخت مربا درب قابلمه را نمی گذاریم.حدودا ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بعد از جوش آمدن مربای توت فرنگی قوام می آید.
- در مدت جوشیدن مربا کف روی مربا را بگیرید تا رنگ مربا خوشرنگ و شفاف شود
- وقتی مربا به قوام لازم رسید مربای توت فرنگی را از روی حرارت بر می داریم و سریع آبلیمو را اضافه می کنیم و آرام با قاشق مربا را هم می زنیم واجازه می دهیم مربا خنک شود .
- آ بلیمو از شکرک زدن مربا جلوگیری می کند.
- مربای خنک شده را داخل شیشه های استریل شده ریخته و درب آن را محکم می کنیم که هوا داخل آن نشود و مربا را در یخچال قرار می دهیم، البته اگر قوام مربا مناسب باشد و درب شیشه محکم بسته شده باشد که هوا وارد آن نشود می توان خارج از یخچال هم برای مدتی مربا را نگه داشت و برای مدت طولانی تر مربا را فریز کنید .
نوش جان !😋
ارسال دیدگاه