مربای توت فرنگی یکی از خوشمزهترین و محبوبترین مرباهاست که معمولاً در کنار پنیر برای صبحانه سرو میشود. در اینجا طرز تهیه مربای توت فرنگی را با شما به اشتراک میگذاریم.
مواد لازم برای تهیه مربای توت فرنگی
- توت فرنگی: 500 گرم
- شکر: 500 گرم
- آب: نیم لیتر
- لیمو ترش: 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه مربای توت فرنگی
- ابتدا توت فرنگیها را با آب به خوبی بشویید و گلبرگهای اضافی آنها را جدا کنید. سپس آنها را خشک کنید.
- در یک قابلمه، شکر و توت فرنگی را به صورت لایه لایه بریزید و قابلمه را برای 12 تا 24 ساعت در یخچال بگذارید.
- قابلمه را از یخچال خارج کرده و روی حرارت ملایم بگذارید تا جوش بیاید. درب قابلمه را نبندید.
- حدوداً 15 الی 20 دقیقه بعد از جوش آمدن، مربای توت فرنگی قوام میآید.
- کف روی مربا را در حین جوشیدن بگیرید تا رنگ مربا شفاف شود.
- وقتی مربا به قوام لازم رسید، آبلیمو را اضافه کنید و آرام هم بزنید.
- مربای خنک شده را در شیشههای استریل شده قرار دهید و آن را در یخچال بگذارید.
نوش جان!
ارسال دیدگاه