طرز تهیه مربای توت فرنگی خوشمزه و آسان

یکشنبه 31 فروردین 1404 آشپزی
Morabay tot farangi

مربای توت فرنگی یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین مرباهاست که معمولاً در کنار پنیر برای صبحانه سرو می‌شود. در اینجا طرز تهیه مربای توت فرنگی را با شما به اشتراک می‌گذاریم.

مواد لازم برای تهیه مربای توت فرنگی

  • توت فرنگی: 500 گرم
  • شکر: 500 گرم
  • آب: نیم لیتر
  • لیمو ترش: 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه مربای توت فرنگی

  • ابتدا توت فرنگی‌ها را با آب به خوبی بشویید و گلبرگ‌های اضافی آن‌ها را جدا کنید. سپس آن‌ها را خشک کنید.
  • در یک قابلمه، شکر و توت فرنگی را به صورت لایه لایه بریزید و قابلمه را برای 12 تا 24 ساعت در یخچال بگذارید.
  • قابلمه را از یخچال خارج کرده و روی حرارت ملایم بگذارید تا جوش بیاید. درب قابلمه را نبندید.
  • حدوداً 15 الی 20 دقیقه بعد از جوش آمدن، مربای توت فرنگی قوام می‌آید.
  • کف روی مربا را در حین جوشیدن بگیرید تا رنگ مربا شفاف شود.
  • وقتی مربا به قوام لازم رسید، آبلیمو را اضافه کنید و آرام هم بزنید.
  • مربای خنک شده را در شیشه‌های استریل شده قرار دهید و آن را در یخچال بگذارید.

نوش جان!

مربای توت فرنگی

Masala chai

طرز تهیه چای ماسالای هندی: یک نوشیدنی دلپذیر

Screenshot ۲۰۲۱۰۲۱۰ ۲۲۴۲۲۱ Google 1

طرز تهیه سوتی پلو خوشمزه و ساده برای همه!

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا