خورش قیسی و آلو بسیار خوشمزه است و خواص زیادی دارد با طرز تهیه این خورش خوشمزه با ما همراه باشید.در بخش آشپزی دایان طرز تهیه خورش غوره مسما و خورش به آلو یزدی و خورش پسته هویج سمنانی و خورش سبزی خوشمزه را ببینید
مواد لازم برای تهیه خورش قیسی با گوشت
برای 4 نفر
- گوشت بدون استخوان 300 گرم
- برگه قیسی 300 گرم
- آلو خورشی 30 گرم
- یپاز داغ چیپسی 2/3 پیمانه
- پیاز متوسط 1 عدد
- زعفران آب کرده 1 قاشق غذاخوری
- آب لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
- شکر 1 قاشق غذاخوری
- روغن به میزان لازم
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه خورش قیسی آلو با گوشت
- برای تهیه خورش قیسی ابتدا قیسی و آلو را خوب شسته و در مقداری آب خیس کنید.
- یک پیاز متوسط را نگینی خرد کنید و با مقداری روغن روی حرارت بگذارید تا کمی طلایی شود. سپس گوشت خرد شده را به پیازاضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت عوض شود و زرد چوبه را به گوشت اضافه کنیدو کمی دیگر تفت دهید.
- سپس آب جوشیده اضافه کنید. وقتی به جوش آمد کف سطح آن را بر دارید و حرارت را کم کنید. بگذارید گوشت 2تا 3 ساعت به خوبی بپزد و فقط یک دوم پیمانه آب باقی بماند.
- پیاز داغ چیپسی که طرز تهیه آن را در بخش قبلی توضیح دادیم را به گوشت پخته شده اضافه کنید. قیسی و آلوی خیس شده را همراه با آب آن به گوشت اضافه کنید و روی حرارت متوسط بگذارید تا بجوش بیاید.
- در ظرف جداگانه یک قاشق غذاخوری روغن و رب گوجه فرنگی را تفت دهید و همراه نمک و فلفل و شکر و آب لیمو به گوشت و قیسی و آلو در حال پخت اضافه کنید. خورش را زیاد زیر و رو نکنید. و اجازه دهید حداقل 30 دقیقه مواد با هم پخته شوند و خورش جا بیفتد و مقدار کمی آب داشته باشد.خورش قیشی خوشمزه آماده سرو است با برنج زعفرانی میل نمایید
نکات پخت خورش قیسی و آلو :
- برای اینکه خورش خوشمزهتر شود، میتوانید از کمی غوره یا آلو خورشتی هم استفاده کنید.
- اگر دوست دارید خورش غلیظتر شود، میتوانید کمی آرد یا زعفران دم کرده به آن اضافه کنید.
- برای اینکه خورش قیسی شما خوشرنگتر شود، میتوانید از کمی زعفران دم کرده یا آب پیاز استفاده کنید.
سرو کردن :
خورش قیسی را با برنج یا نان سرو کنید. میتوانید روی آن کمی نعنا داغ یا پیاز داغ هم بریزید.
روش دیگری برای تهیه خورش قیسی با گوشت :
در این روش، ابتدا قیسیها را در آب خیس میکنیم تا نرم شوند. سپس گوشت را به همراه پیاز خرد شده و ادویهجات در روغن تفت میدهیم تا تغییر رنگ دهد. رب گوجه فرنگی را اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا رنگ باز کند. آب جوش اضافه میکنیم و میگذاریم گوشت بپزد. قیسیهای خیس شده را اضافه میکنیم و میگذاریم خورش جا بیفتد.
این روش باعث میشود که خورش قیسی شما خوشمزهتر و غلیظتر شود.
ارسال دیدگاه