خورش قیسی و آلو خوشمزه با گوشت +طرز تهیه

چهارشنبه 24 دی 1399 آشپزی
khorsh ghysy

فهرست مطالب:

1-مواد لازم برای تهیه خورش قیسی  با گوشت

2-مواد لازم برای تهیه خورش قیسی  با گوشت

خورش قیسی

خورش قیسی و آلو بسیار خوشمزه است و خواص زیادی دارد با طرز تهیه این خورش خوشمزه با ما همراه باشید.در بخش آشپزی دایان طرز تهیه خورش غوره مسما  و  خورش به آلو یزدی  و  خورش پسته هویج سمنانی  و  خورش سبزی خوشمزه را ببینید

 

خورش قیسی

خورش قیصی

مواد لازم برای تهیه خورش قیسی  با گوشت

برای 4 نفر

  1. گوشت بدون استخوان  300 گرم
  2. برگه قیسی 300 گرم
  3. آلو خورشی  30 گرم
  4. یپاز داغ چیپسی   2/3 پیمانه
  5. پیاز متوسط 1 عدد
  6. زعفران آب کرده 1 قاشق غذاخوری
  7. آب لیمو ترش  1 قاشق غذاخوری
  8. نمک و فلفل به میزان لازم
  9. شکر   1 قاشق غذاخوری
  10. روغن به میزان لازم
  11. رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه خورش قیسی آلو  با گوشت

  •  برای تهیه خورش قیسی ابتدا قیسی و آلو را  خوب شسته و در مقداری آب خیس کنید.
  • یک پیاز متوسط را نگینی خرد کنید و با مقداری روغن روی حرارت بگذارید تا کمی طلایی شود. سپس گوشت خرد شده  را به پیازاضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت عوض شود و زرد چوبه را به گوشت اضافه کنیدو کمی دیگر تفت دهید.
  • سپس آب جوشیده اضافه کنید. وقتی به جوش آمد کف سطح آن را بر دارید و حرارت را کم کنید. بگذارید گوشت 2تا 3 ساعت به خوبی بپزد و فقط یک دوم پیمانه آب باقی بماند.
  • پیاز داغ چیپسی که طرز تهیه آن را در بخش قبلی توضیح دادیم را به گوشت پخته شده اضافه کنید. قیسی و آلوی خیس شده را همراه با آب آن به گوشت اضافه کنید و روی حرارت متوسط بگذارید تا بجوش بیاید.
    در ظرف جداگانه  یک قاشق غذاخوری روغن و  رب گوجه فرنگی را تفت دهید و همراه نمک و فلفل و شکر و آب لیمو به گوشت و قیسی و آلو در حال پخت اضافه کنید. خورش را زیاد زیر و رو نکنید.  و اجازه دهید حداقل 30 دقیقه مواد با هم پخته شوند  و خورش جا بیفتد و مقدار کمی آب داشته باشد.خورش قیشی خوشمزه آماده سرو است با برنج  زعفرانی میل نمایید
nan gata

نان گاتا گردویی خوشمزه ی ارمنی+طرز تهیه

milk shik peste

طرز تهیه میلک شیک پسته خوشمزه و مقوی

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا
logo-samandehi