گمج کباب / طزر تهیه خورش گمج کباب خوشمزه گیلانی

سه‌شنبه 14 اردیبهشت 1400 آشپزی
kamaj kabab

فهرست مطالب:

1-مواد لازم برای تهیه گمج کباب

2-طرز تهیه گمج کباب

 گمج کباب

گمج کباب غذای خوشمزه شمالی است و با سبزیجات معطر شمالی تهیه می شود و با طرز تهیه خورش گمج کباب گیلانی با ما همراه باشید. در بخش آشپزی مجله دایان طرزتهیه  ترش کباب گیلانی  و چغرتمه مرغ شمالی  و  انار مسما گیلانی را مشاهده کنید

مواد لازم برای تهیه گمج کباب

برای 4 نفر

  1. گوشت خورشتی: 600 گرم
  2. مغز گردو چرخ شده :۳۰۰ گرم
  3. پیاز :۱ عدد
  4. پودر انار خشک :به میزان لازم
  5. رب انار :۲ قاشق غذاخوری
  6. آب انار: 2 قاشق غذاخوری
  7. سبزی خورشتی( تره- جعفری و گشنیز):۴۰۰ گرم
  8. روغن مایع :به اندازه کافی
  9. رب گوجه فرنگی :۲ قاشق غذاخوری
  10. نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
گمج کباب

گمج کباب

طرز تهیه گمج کباب

  • برای تهیه گمج کباب اصیل از ظرفی به نام گمج استفاده می کنندو سبزی که استفاده می کنند سبزی چوچاق تازه و جعفری است.
  • حال این خورش را بدون چوچاق و گمج بپزید . ابتدا پیاز را  پوست گرفته و به صورت نگینی خرد کنید و درون قابلمه مناسب  مقداری روغن مایع بریزید و روی حرارت قرار دهید . پس از اینکه روغن داغ شد پیاز را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا کمی طلایی شود و مقداری زردچوبه اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید و در ادامه گوشت بدون استخوان خرد شده رابه قابلمه اضافه کنید.و تفت دهید تا  رنگ گوشت تغییر کند .
  • در این مرحله رب گوجه فرنگی و  رب انار و آب انار به قابلمه اضافه کنید و به خوبی تفت دهید.
  • در ادامه سبزیجات  ریز خرد شده را  به همراه گردوی چرخ شده و پودر انار ترش به قابلمه اضافه کنید.مواد را چند دقیقه دیگر تفت دهید  سپس چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید خورش با حرارت ملایم  بپزد و جا ببیفتد.
  • در ۳۰ دقیقه پایانی پخت خورش ، طعم خورش گمج کباب را بچشید و اگر لازم بود  نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید. و حرارت را بسیار ملایم کنید تا خورش به روغن بیفتدو کم آب شود. سپس با کته زعفرانی سرو کنید

نکته

برای روغن انداختن گردو در خورش گمج کباب باید  در چند مرحله مقدار کمی آب سرد به خورش اضافه کنید.

 

[ngd-single-post-view]
pachnkay koshte

پاچانگای گوشت / طرز تهیه پاچانگای گوشت خوشمزه ترکی

bamye araby

بامیه عربی / طرز تهیه بامیه عربی خوشمزه و ترد

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا
logo-samandehi