قورمه سبزی/ طرز تهیه قورمه سبزی خوشمزه و متفاوت گیلانی

یکشنبه 28 شهریور 1400 آشپزی
gormeh sabzi

قورمه سبزی از جمله غذاهای خوشمزه ایرانی است که علاوه بر طعم بی نظیر  غذای بسیار مقوی است  . قورمه سبزی به روشهای مختلف تهیه می شود در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه قورمه سبزی خوشمزه گیلانی با ما همراه باشید .

مواد لازم برای قورمه سبزی گیلانی

  • سبزی سرخ شده(تره، گشنیز، جعفری و مقدار کمی شنبلیله) : نیم کیلو
  • لوبیا قرمز: 1 لیوان
  • گوشت‌ گوسفندی یا گوساله :6۰۰-4۰۰ گرم
  • آبغوره:1/2 لیوان
  • نمک و فلفل و زرد چوبه: به مقدار لازم
  • رب گوجه ‌فرنگی: 1 قاشق غذاخوری سرخالی
  • بادمجان :4 عدد
  • گوجه فرنگی سرخ شده : 2 عدد
  • پیاز :1 عدد
  • روغن به میزان لازم
قورمه سبزی

قورمه سبزی گیلانی

طرز تهیه قورمه‌سبزی گیلانی

  1. برای تهیه  قورمه سبزی ابتدا سبزی های  پاک شده و شسته شده را روی پارچه تمیز پهن کنید تا آب آن کامل گرفته شود سپس با چاقوی تیز ریز خرد کنید یا از سبزی خرد کن استفاده کنید در هر صورت باید سبزی خیلی ریز خرد شود تا خورش سبزی با کیفیتی داشته باشید . در این مرحله سبزی خرد شده را باید در یک تابه تفلونی روی شعله ملایم بدون روغن تفت دهید وقتی آب سبزی کشیده شد به میزان لازم روغن اضافه کنید و به تفت دادن سبزی ادامه دهید می توانید در این مرحله یک پیاز رنده شده هم به سبزی اضافه کنید و سبزی  را سرخ کنید .سبزی سرخ شده را کنار بگذارید.
  2. بادمجان ها را پوست گرفته و نواری برش دهید و مقداری نمک روی آن بپاشید و بعد از یک ساعت خوب شسته و خشک کنید و در روغن سرخ کرده و کنار بگذارید.
  3. لوبیای قرمز را از قبل خیس کنیدو چند بار آب آن را عوض کنید  تا نفخ آن گرفته شود سپس لوبیا را به همراه آب روی اجاق بگذارید تا چند جوش بخورد و آب آن را دور بریزید تا رنگ قرمزش کاملا گرفته شود.
  4.  در یک قابلمه مناسب یا زود پز مقداری روغن بریزید و روی شعله قرار دهید و پیاز نگینی خرد شده را به روغن اضافه کنید و پیاز را تفت دهید تا طلایی شود. سپس، گوشت خرد شده را به پیازها اضافه کنید وتفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند بعد ادویه ها و رب گوجه فرنگی را به گوشت اضافه کنید و تفت دهید سپس  لوبیا  و 4 لیوان آب به گوشت اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید گوشت و لوبیا نیم پز شود سپس   سبزی سرخ شده و لیمو عمانی سوراخ شده را به خورش اضافه کنید و اجازه دهید قورمه سبزی خوب بپزد
  5. حال بادمجان های سرخ شده را به قورمه سبزی اضافه کنید و اجازه دهید کمی بپزد . در آخر پخت نمک و ترشی  قورمه سبزی را چک کنید و اگر لازم بود  کمی آبغوره یا آبلیمو اضافه کنید.
  6. بعد از جا افتادن قورمه سبزی  آن را در ظرف سرو بریزید و گوجه‌های سرخ شده را روی آن قرار دهید.  و با برنج سفید یا زعفرانی میل کنید

 

نکته :

  • برای طبخ قورمه سبزی گیلانی  می توانید به جای لوبیای قرمز از لوبیا چشم بلبلی استفاده کنید.

 

Capture 52

طرز تهیه چیز کیک توت فرنگی

از عدس تا چای ریبوس

مزایای سلامتی عدس/3 دستور پخت دال عدس

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا