خورش گل کلم با لپه خورش بدون گوشت و خوشمزه ای است و غذای مناسبی برای افراد گیاه خوار می باشد . با طرز تهیه خورش گل کلم با ما همراه باشید در بخش آشپزی دایان طرز تهیه خورش فسنجان با مرغ و خورش کدو حلوایی و خورش ساق شمالی و خورش آلو قیسی با گوشت رامشاهده کنید.
مواد لازم برای تهیه خورش گل کلم با لپه
- لپه : یک پیمانه
- گل کلم خرد شده : 3 پیمانه
- گوجه فرنگی : سه عدد بزرگ
- روغن کنجد : به میزان لازم
- پیاز : یک عدد
- قارچ : چهار عدد
- نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی : به میزان لازم
- آب لیموترش تازه : به میزان لازم
طرز تهیه خورش گل کلم با لپه
- برای تهیه خورش گل کلم با لپه ابتدا لپه را چند ساعت قبل خیس کرده تا هم نفخ آن گرفته شود و هم سریع بپزد ،
- سپس لپه را با مقداری آب و زردچوبه کاملاً می پزیم .
- در قابلمه مناسب پیاز را با روغن کنجد و زردچوبه سرخ می کنیم تا طلایی شود ، سپس گل کلم خرد شده را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم .
- پس از آن قارچ ورقه ای خرد شده را به همراه ادویه به مواد داخل قابلمه اضافه کرده و مدتی تفت می دهیم .
- سپس گوجه فرنگی خرد شده را با مقداری آب در مخلوط کن می ریز یم تا پوره شود و به همراه نمک ، فلفل و زنجبیل به خورش اضافه کرده و اجازه می دهیم خورش با حرارت ملایم بپزد .
- زمانی که آب گوجه قوام پیدا کرد لپه را اضافه کرده و اجازه می دهیم خورش بپزدو جا بیفتد . در انتها مقداری آب لیمو ترش تازه به خورش گل کلم اضافه می کنیم .
نکات پخت خورش گل کلم :
- برای اینکه خورش خوشمزهتر شود، میتوانید از کمی غوره یا آلو خورشتی هم استفاده کنید.
- اگر دوست دارید خورش غلیظتر شود، میتوانید کمی آرد یا زعفران دم کرده به آن اضافه کنید.
- برای اینکه خورش گل کلم شما خوشرنگتر شود، میتوانید از کمی زعفران دم کرده یا آب پیاز استفاده کنید.
سرو کردن :
خورش گل کلم را با برنج یا نان سرو کنید. میتوانید روی آن کمی نعنا داغ یا پیاز داغ هم بریزید.
ارسال دیدگاه