خورش چغاله بادام / طرز تهیه خورش چغاله بادام با گوشت

سه‌شنبه 24 فروردین 1400 آشپزی
khoresh chogale badam

فهرست مطالب :

1-مواد لازم  برای تهیه خورش چغاله بادام

2-طرز تهیه خورش چغاله بادام

 

خورش چغاله بادام

خورش چغاله بادام یکی از انواع خورش های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است و این خورش فصلی است  . تا  فصل  چغاله بادام  هست این خورش خوشمزه را تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید .در بخش آشپزی دایان طرز تهیه خورش کنگر و خورش حبشی و خورش قیمه نجفی را مشاهده کنید .

 

خورش چغاله بادام

خورش چغاله بادام

مواد لازم  برای تهیه خورش چغاله بادام

  1. گوشت گوسفندی :۳۰۰ گرم
  2. چغاله بادام: ۳۰۰ گرم
  3. نعناع :۵۰ گرم
  4. جعفری :۲۰۰ گرم
  5. پیاز  : 1عدد
  6. آبغوره :به اندازه کافی
  7. روغن مایع :به اندازه کافی
  8. نمک ، فلفل و زردچوبه به اندازه کافی

طرز تهیه خورش چغاله بادام

  •  برای تهیه خورش چغاله ابتدا چغاله بادام را پاک کرده و به مدت  ۲ ساعت  در یک کاسه آب بخیسانید تا کمی نرم شوند
  •  برای پختن خورش چغاله بادام ابتداپیاز ها را به صورن نگینی ریز خرد کنید.. یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع در آن ریخته وپیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا طلای شود سپس زرد چوبه و گوشت خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد.   چغاله ها را آبکشی کنید و به قابلمه اضافه کنید و چغاله ها را کمی تفت دهید .
  • چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید. در این مرحله اجازه دهید گوشت و چغاله با حرارت ملایم بپزند
  • در این  مرحله  نعناع و جعفری را به صورت خیلی ریز خرد کنید و با مقداری روغن در یک تابه جداگانه تفت دهید تا نعناع جعفری کمی  سرخ شوند . پس از نیم پز شدن گوشت  مخلوط نعناع و جعفری را به قابلمه اضافه کنیدو  اجازه دهید خورش با حرارت ملایم بپزد و  جا بیفتد .
  • در ۱۵ دقیقه آخر پخت خورش آبغوره را به همراه نمک ، فلفل سیاه را اضافه کنید. پس از اینکه خورش آماده شد آنرا با  برنج زعفرانی سرو کنید.

 

 

goshe fil

گوش فیل / طرز تهیه گوش فیل خوشمزه برای افطار

salad italyai

سالاد ایتالیایی/ طرز تهیه سالاد ایتالیایی با مرغ

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا