طرز تهیه خورش قیمه نجفی، یک غذای نذری خوشمزه

دوشنبه 1 اردیبهشت 1404 آشپزی
khoresh gyme

خورش قیمه نجفی یکی از غذاهای خوشمزه نذری است که در ماه محرم و صفر تهیه می‌شود. این خورش مغذی از ترکیب نخود و گوشت و ادویه‌های معطر تهیه می‌شود و معمولا در عراق و نجف پخته می‌شود. در ادامه با طرز تهیه قیمه نجفی همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه خورش قیمه نجفی

  • گوشت گوسفندی: ۵۰۰ گرم
  • نخود یا لپه: ۱ پیمانه
  • پیاز: ۲ عدد
  • رب گوجه: ۲ قاشق غذا خوری
  • کره: ۲۰ گرم
  • گلاب: ۱ قاشق چای خوری
  • زعفران دم کرده: به مقدار لازم
  • نمک، فلفل سیاه، زیره، دارچین، لیموعمانی، پودر هل، زردچوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه خورش قیمه نجفی

  • لطفاً نخود را یک شب قبل خیس کنید و ۲ تا ۳ بار آبش را عوض کنید تا نفخ آن گرفته شود. سپس در قابلمه ریخته و روی آن آب اضافه کرده و نیم ساعت بجوشانید و آبکش کنید.
  • داخل یک قابلمه کره و کمی روغن ریخته و سپس یک پیاز را نگینی ریز خرد کنید و داخل قابلمه ریخته و تفت دهید تا شیشه‌ای شود. مقداری زردچوبه به پیاز اضافه کرده، در ادامه گوشت را اضافه کنید و تفت دهید و سپس نخود و فلفل سیاه را به گوشت اضافه کنید. روی گوشت آب ریخته و اجازه دهید گوشت و نخود پخته و نرم شوند. می‌توانید از زودپز استفاده کنید.
  • بعد از پخت کامل گوشت، گوشت و نخود را از آب آن جدا کرده و استخوان گوشت را جدا کنید و نخود و گوشت پخته‌شده را با گوشت‌کوب خوب بکوبید تا له شود.
  • در ادامه داخل یک تابه کمی کره و روغن ریخته و پیاز دیگر را نگینی ریز خرد کنید و تفت دهید تا طلایی شود، سپس از همه ادویه‌ها به مقدار لازم اضافه کنید و کمی نمک بزنید. رب گوجه‌فرنگی را به همراه گلاب افزوده و تفت دهید.
  • در این مرحله گوشت و نخود کوبیده‌شده را اضافه کنید و هم بزنید، سپس آبی که از پخت گوشت و نخود باقی‌مانده است را به تدریج اضافه کنید تا غلظت شبیه حلیم پیدا کند.
  • زعفران را اضافه کنید و بگذارید با حرارت کم ۱ ساعت جا بیفتد. سپس به همراه برنج میل کنید. نوش جان!
ceak nargily

طرز تهیه کیک نارگیلی خوشمزه و مقوی

nan sophane

طرز تهیه نان صبحانه با سبزیجات خوشمزه و مقوی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا