فهرست مطالب:
1-مواد لازم برای تهیه قیمه نجفی
خورش قیمه نجفی
خورش قیمه نجفی جز غذاهای خوشمزه نذری است که در ماه محرم و صفر تهیه می شود . خورش قیمه نجفی از ترکیب نخود و گوشت و ادویه های چرخ شده تهیه می شود این قیمه بیشتر در عراق و نجف پخته می شود و قیمه انواع مختلف دارد با طرز تهیه قیمه عراقی با ما همراه باشید . در بخش آشپزی دایان طرز تهیه قیمه نثار و قیمه شاه عباسی و بیچاق قیمه را مشاهده کنید
مواد لازم برای تهیه خورش قیمه نجفی
- گوشت گوسفندی:۵۰۰ گرم
- نخود یا لپه :۱ پیمانه
- پیاز: ۲ عدد
- رب گوجه: ۲ قاشق غذا خوری
- کره :۲۰ گرم
- گلاب : 1 قاشق چای خوری
- زعفران دم کرده :غلیظ به مقدار لازم
- نمک، فلفل سیاه، زیره، دارچین، لیموعمانی، پودر هل، زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه خورش قیمه نجفی
- برای تهیه قیمه نجفی ابتدا نخود را یک شب قبل خیس کنید و 2 تا 3 بار آبش را عوض کنید تا نفخش گرفته شود سپس در قابلمه ریخته و روی آن آب اضافه کرده و نیم ساعت بجوشانید و آبکش کنید .
- داخل یک قابلمه کره و کمی روغن ریخته سپس یک پیاز را نگینی ریز خرد کنید و داخل قابلمه ریخته تفت دهید تا شیشه ای شود مقداری زرد چوبه به پیازاضافه کرده در ادامه گوشت را اضافه کنید و تفت داده و نخود ها و فلفل سیاه را به گوشت اضاف کرده .روی گوشت آب ریخته و اجازه دهید گوشت و نخود پخته و نرم شوند . می توانید از زودپز استفاده کنید
- بعد از پخت کامل گوشت گوشت و نخود را از آب آن جدا کرده و استخوان گوشت را جدا کنید و نخود و گوشت پخته شده را با گوشتکوب خوب بکوبید تا له شود.
- در ادامه داخل یک تابه کمی کره و روغن ریخته و پیاز دیگر را نگینی ریز خرد کنید و تفت دهید تا طلایی شود سپس از همه ادویه به مقدارلازم اضافه کنید و کمی نمک بزنید و رب گوجه فرنگی را به همراه گلاب افزوده و تفت دهید .
- در این مرحله گوشت و نخود کوبیده شده را اضافه کنید و هم بزنید سپس آبی که از پخت گوشت و نخود باقی مانده است را به تدریج اضافه کنید تا غلظت شبیه حلیم پیدا کند .
- زعفران را اضافه کنید و بگذاری با حرارت کم ۱ ساعت جا افتاده شود سپس به همراه برنج میل کنید. نوش جان
ارسال دیدگاه