
املت اسفناج جزء املتهای خوشمزه است که به روشهای مختلف تهیه می شود .در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه 2 روش پخت املت اسفناج با ما همراه باشید . املت اسفناج یک صبحانه مقوی و حتی یک وعده غذایی کامل سرو می کنند
مواد لازم برای تهیه املت اسفناج فوری
- تخم مرغ: 2 عدد
- برگ اسفناج خرد شده:نصف لیوان
- پیاز خرد شده: نصف قاشق غذاخوری
- پنیر پارمسان :2 قاشق غذاخوری
- روغن، نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه املت اسفناج فوری:
- برای تهیه املت اسفناج از اسفناج جوان و ریز استفاده کنید و اسفناج ها خوب بشویید و آبکش کنید و سپس ریز خرد کنید.
- تخم مرغها را در کاسه مناسب بشکنید و اسفناج خرد شده را به آن اضافه کنید.فلفل و نمک را نیز اضافه کنید. و خوب این ترکیب را هم بزنید تا کامل مخلوط شوند
- در تابه تفلونی پیاز ریز خرد شده را با روغن تفت دهید تا طلایی شود بعد مخلوط تخم مرغ و اسفناج را به پیاز سرخ شده اضافه کنید و سطح املت اسفناج را با قاشق صاف کنید.و سپس پنیر پارمسان را روی املت بپاشید و درب ظرف را ببندید تا املت شما بپزد . املت اسفناج شما آماده است نوش جان.
مواد لازم برای تهیه املت اسفناج به روش ژاپنی:
- برگ اسفناج: 400 گرم
- تخم مرغ: 6 عدد
- پیاز :1 عدد عدد
- آرد ذرت : 2 قاشق غذاخوری
- سویا سس: 2 قاشق غذاخوری
- شیر: 1/2 استکان
- پودر سیر: 1 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه املت اسفناج به روش ژاپنی
- برای تهیه املت اسفناج ابتدا پیاز را خلالی خرد کنیدو با مقداری روغن در تابه ای سرخ کنید تا طلایی شود به پیاز سرخ شده نمک و فلفل اضافه کنید.مراقب باشید پیاز نسوزد.
- اسفناج های شسته شده را درشت خرد کرده و به پیاز اضافه کنید و هم بزنیدو حرارت ملایم کنیدو در تابه را بگذارید تا اسفناج بپزد و آب آن جمع شود. وقتی آب اسفناج جمع شد سویا سس را اضافه کنیدو 30 ثانیه صبر کنید و سپس اسفناج را از تابه خارج کنید. کنار بگذارید.
- در ظرف جداگانه تخم مرغها را در ظرفی بشکنید و خوب هم بزنید سپس آرد ذرت و پودر سیر و شیر را به تخم مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید .
- در تابه مقداری روغن بریزیدو تخم مرغها را در تابه بریزید و پهن کنید. وقتی تخم مرغ خود را گرفت اما هنوز کامل سفت نشده بود، اسفناج و پیاز پخته شده را یک طرف تخم مرغ بریزید (به صورت نیم دایره بریزید)و درب ماهیتابه را بگذارید، زمانی که املت اسفناج بخار کرد و نرم شد، نیم دیگر تخم مرغ را روی اسفناجها را برگردانید و میل کنید.
ارسال دیدگاه