املت اسفناج / طرز تهیه املت اسفناج به 2 روش

دوشنبه 8 آذر 1400 آشپزی
omlate asfnaj

املت اسفناج جزء املتهای خوشمزه است که به روشهای مختلف تهیه می شود .در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه 2 روش پخت املت اسفناج  با ما همراه باشید . املت اسفناج یک صبحانه مقوی و حتی یک  وعده غذایی کامل سرو می کنند

مواد لازم برای تهیه املت اسفناج فوری

  • تخم مرغ: 2 عدد
  • برگ اسفناج  خرد شده:نصف لیوان
  • پیاز خرد شده: نصف قاشق غذاخوری
  • پنیر پارمسان :2 قاشق غذاخوری
  • روغن، نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه املت اسفناج فوری:

  1.  برای تهیه املت اسفناج از اسفناج جوان و ریز استفاده کنید و اسفناج ها خوب بشویید و آبکش کنید و سپس ریز خرد کنید.
  2. تخم مرغ‌ها را در کاسه مناسب  بشکنید و اسفناج  خرد شده را به آن اضافه کنید.فلفل و نمک را نیز اضافه کنید. و خوب این ترکیب را هم بزنید  تا کامل مخلوط شوند
  3. در تابه تفلونی پیاز ریز خرد شده را با روغن تفت دهید تا طلایی شود بعد  مخلوط تخم مرغ و اسفناج  را به پیاز  سرخ شده اضافه کنید و سطح املت اسفناج را  با قاشق صاف  کنید.و سپس پنیر پارمسان را روی املت بپاشید و درب ظرف را ببندید تا  املت شما بپزد . املت اسفناج شما آماده است نوش جان.

    املت اسفناج

    املت اسفناج

مواد لازم برای  تهیه املت اسفناج به روش ژاپنی:

  • برگ اسفناج: 400 گرم
  • تخم مرغ: 6 عدد
  • پیاز :1 عدد عدد
  • آرد ذرت : 2 قاشق غذاخوری
  • سویا سس: 2 قاشق غذاخوری
  • شیر: 1/2 استکان
  • پودر سیر: 1 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم
املت اسفناج

املت اسفناج

طرز تهیه املت اسفناج به روش ژاپنی

  1.  برای تهیه  املت اسفناج ابتدا پیاز را خلالی خرد کنیدو با مقداری روغن در تابه ای سرخ کنید تا طلایی شود به پیاز سرخ شده نمک و فلفل اضافه کنید.مراقب باشید پیاز نسوزد.
  2. اسفناج های شسته شده را درشت خرد کرده و به پیاز  اضافه کنید و هم بزنیدو حرارت ملایم کنیدو در تابه را بگذارید تا اسفناج بپزد و آب آن جمع شود. وقتی آب اسفناج جمع شد سویا سس را اضافه کنیدو 30 ثانیه صبر کنید و سپس اسفناج را از تابه خارج کنید. کنار بگذارید.
  3. در ظرف جداگانه تخم مرغ‌ها را در ظرفی بشکنید و خوب هم بزنید سپس آرد ذرت و پودر سیر و شیر را به تخم مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید .
  4.  در تابه مقداری روغن بریزیدو تخم مرغ‌ها را در تابه بریزید و پهن کنید. وقتی تخم مرغ خود را گرفت اما هنوز  کامل سفت نشده بود، اسفناج و پیاز  پخته شده را یک طرف تخم مرغ بریزید (به صورت نیم دایره بریزید)و درب ماهیتابه را بگذارید، زمانی که املت اسفناج بخار کرد و نرم شد، نیم دیگر تخم مرغ را روی اسفناج‌ها را برگردانید و میل کنید.

مافین تن ماهی

دسر با کدو حلوایی و ماست

دسر با کدو حلوایی و ماست

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا