طرز تهیه پیتزای اسفناج و قارچ خوشمزه و سریع

یکشنبه 4 خرداد 1404 آشپزی
pitza esfnaj va garche

پیتزای اسفناج و قارچ یکی از پیتزاهای خوشمزه و ساده است که با مواد اولیه محدود تهیه می‌شود. این پیتزا جزو غذاهای محبوب ترکیه‌ای به شمار می‌آید و بسیار لذیذ است. مواد اولیه‌ای نظیر پیاز و سیر در تهیه آن نقش حیاتی دارند بنابر این از حذف آن‌ها خودداری کنید. در زیر طرز تهیه این پیتزا را به همراه مواد لازم و نکات مهم برای شما آماده کرده‌ایم.

مواد لازم برای تهیه پیتزای اسفناج و قارچ برای ۴ نفر:

  • اسفناج: ۱ کیلوگرم
  • قارچ: ۴ عدد
  • پیاز: ۱ عدد
  • سیر له شده: ۴ حبه
  • سس پیتزا: ۱ قاشق غذاخوری
  • خمیر پیتزا یا نان پیتزا آماده: اندازه ۲ عدد پیتزا برای ۲ نفر
  • پنیر پیتزا: ۳۰۰ گرم
  • نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و آویشن به مقدار کافی

طرز تهیه پیتزا اسفناج و قارچ:

  1. ابتدا اسفناج را به‌خوبی شسته و خرد کنید و در قابلمه‌ای بدون روغن تفت دهید تا آب آن جمع شود.
  2. در تابه‌ای دیگر، پیاز را با روغن تفت دهید تا طلایی شود، سپس سیر و ادویه‌جات را اضافه کنید و کمی تفت دهید. اسفناج را اضافه کرده و مواد را کنار بگذارید تا خنک شود.
  3. خمیر پیتزا را در تابه‌ای بزرگ که چرب شده است، پهن کنید و به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم بپزید.
  4. سپس روی خمیر را سس کچاب بمالید و مقداری پنیر رنده شده روی آن بپاشید. مخلوط اسفناج و پیاز را روی خمیر قرار دهید و دوباره پنیر بپاشید.
  5. قارچ‌های ورقه‌ای شده را روی پنیر بچینید و مقداری آویشن روی پیتزا بپاشید. تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان برای پخت نیاز است.

نکته: چون پیتزا در تابه پخته می‌شود، پنیر فقط آب می‌شود و برشته نخواهد شد.

Capture 10

آشپزی با طعم‌های دلچسب: غذای ترکیه ای خوشمزه

ashetorsh

طرز تهیه آش ترش مازندرانی خوشمزه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا