ترشی اسپانیایی/ طرز تهیه ترشی اسپانیایی خوشمزه

چهارشنبه 7 اردیبهشت 1401 آشپزی
torshi espanyai

ترشی اسپانیایی

ترشی اسپانیایی جزء ترشیهای خوشمزه است که با سرکه کمی تهیه می شود  و خیلی ترش و تیز نیست  مجلسی و خوشمزه است . با طرز تهیه این ترشی خوشمزه با ما همراه باشید و در بخش آشپزی دایان طرز تهیه ترشی یونانی و ترشی امپراطور و ترشی بادمجان شکم پر و ترشی لیمو شکم پر با ما همراه باشید.

ترشی اسپانیایی

ترشی اسپانیایی

مواد لازم برای تهیه ترشی اسپانیایی

  1. زیتون سبز بدون هسته :۱۳۰ گرم
  2. ذرت :۱ پیمانه
  3. بیبی ذرت : به میزان لازم
  4. هویج: ۳ عدد
  5. قارچ :350 گرم
  6. فلفل دلمه رنگی :۲ عدد
  7. شکر :۱ ق غذا خوری
  8. قارچ:۳۵۰ گرم
  9. روغن زیتون  :۱ پیمانه
  10. سرکه سفید: ۱/۲ پیمانه
  11. سیاه دانه : ۲ ق غذا خوری
  12. نمک و فلفل سیاه و پاپریکا :به مقدار لازم

طرز تهیه ترشی اسپانیایی

  • برای  تهیه ترشی اسپانیایی مواد ترشی را شسته و روی پارچه تمیز پهن کنید تا کاملا خشک شود.  هویج را پوست بگیرید و نگینی  خرد کنید. فلفل دلمه ها نگینی  خرد کنید ، قارچ را خرد کنید و اگر کوچک است نیاز به خرد کردن ندارد زیتون را به چند قطعه تقسیم کنید. ذرت را بخار پز کنید یا از  کنسرو ذرت استفاده کنید.
  • تمام مواد خرد شده و بیبی ذرت ها را داخل یک ظرف مناسب ریخته و خوب مخلوط کنید.
  • سس ترش را آماده کنید داخل یک ظرف روغن زیتون بدون بو و سرکه سفید و شکر و ادویه ها و نمک  و سیاه دانه را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
  • سس آماده شده را روی سبزیجات ریخته و خوب هم بزنید سپس ظرف های شیشه ای  و جوشانده شده را انتخاب کنید و ترشی را داخل ظرف ریخته و درب ظرف را خوب محکم کنید تا هوا وارد ترشی نشود  و در جای خشک و خنک به مدت ۱۰ روز قرار داده تا ترشی حاضر شودبعد از 10  ترشی را در یخچال قرار دهید.

 

 

deser ghebresi

دسر قبرسی / طرز تهیه دسر قبرسی خوشمزه ومتفاوت

دستور پخت کشک بادمجان خوشمزه

غذایی رژیمی/نحوه پخت کشک بادمجان

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا